Com ens preparem per a l'estiu

Estem preparant aquest estiu tan essencial i compromès: casals, colònies, camps de treball... genials i innovadors, amb un alt contingut educatiu i socialitzador, adaptant els espais i les activitats per incorporar les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i formant a tots els equips de monitors i monitores per estar a punt per a l'estiu.

Els equips de monitors/es

Els nostres monitors i monitores fan possibles les activitats d'estiu educatives, plenes de valors humans i socials. Treballen de manera voluntària o remunerada, però sempre en equip i amb molta il·lusió, responsabilitat i cura cap als infants i joves. Tots els equips educatius estan fent grans esforços de coordinació, formació i creació d'activitats.

 

Formacions especials COVID-19

Els equips de monitors i monitores s'estan preparant i formant per assegurar les mesures higièniques de prevenció del COVID-19 durant les activitats i l'acompanyament emocional de qualitat a tots els infants durant l'estiu.

 

Preparació dels espais i les activitats

També estem adaptant tots els espais on es desenvoluparan les activitats d'estiu com esplais i cases de colònies i adequant les activitats pedagògiques per tal de facilitar l'aplicació de les mesures higièniques de prevenció del COVID-19. Estem pendents en tot moment de les recomanacions de les autoritats en aquest aspecte.

 

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

Si la teva consulta porta sobre una activitat en particular, indica'ns quina és!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai