Com ens preparem per a l'estiu

Estem preparant aquest estiu tan essencial i compromès: casals, colònies, camps de treball... genials i innovadors, amb un alt contingut educatiu i socialitzador, adaptant els espais i les activitats per incorporar les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i formant a tots els equips de monitors i monitores per estar a punt per a l'estiu.

Els equips de monitors/es

Els nostres monitors i monitores fan possibles les activitats d'estiu educatives, plenes de valors humans i socials. Treballen de manera voluntària o remunerada, però sempre en equip i amb molta il·lusió, responsabilitat i cura cap als infants i joves. Tots els equips educatius estan fent grans esforços de coordinació, formació i creació d'activitats.

 

Formacions especials COVID-19

Els equips de monitors i monitores s'estan preparant i formant per assegurar les mesures higièniques de prevenció del COVID-19 durant les activitats i l'acompanyament emocional de qualitat a tots els infants durant l'estiu.

 

Preparació dels espais i les activitats

També estem adaptant tots els espais on es desenvoluparan les activitats d'estiu com esplais i cases de colònies i adequant les activitats pedagògiques per tal de facilitar l'aplicació de les mesures higièniques de prevenció del COVID-19. Estem pendents en tot moment de les recomanacions de les autoritats en aquest aspecte.

 

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Si la teva consulta porta sobre una activitat en particular, indica'ns quina és!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai