Campanya de beques

A Fundesplai volem garantir el dret de tots els infants i joves a gaudir d’un lleure educatiu de qualitat durant l’època de l’estiu participant en casals, campaments i colònies.

Volem un estiu per a tothom!

Per això oferim beques a les famílies amb infants afectades per l'atur i patint l'impacte de la crisi econòmica, perquè les seves filles i els seus fills puguin participar en activitats educatives de lleure organitzades pel conjunt d'entitats de Fundesplai durant l'estiu.

Qui es pot beneficiar d'una beca?

Les beques estan destinades a famílies amb infants entre els 3 i els 17 anys afectades per l'atur i patint l'impacte de la crisi econòmica.

L'import mitjà d'una beca és aproximadament de 50€ però pot arribar a cobrir fins al 75% del preu de l'activitat.

Quins són els criteris que ha de complir una família per accedir a una beca?

La campanya de beques s'adreça només a famílies en les quals algun dels progenitors està en situació d'atur en el moment que es fa la sol·licitud i així ho pugui certificar.

Aquestes beques es destinen també aquells infants i joves que no han pogut accedir als circuits normalitzats de beques i/o ajudes per a les activitats d'estiu o que, en cas d'haver-ne rebut, no són suficients per garantir la seva participació.

Cal fer la inscripció prèviament en algunes de les activitats d’estiu que organitza Fundesplai o les seves entitats per reservar la plaça, i després es podrà fer la sol·licitud de beca.

Com demanar una beca?

Demanar una beca és tan senzill com seguir aquests 3 passos

  1. Escull una de les nostres activitats: més de 500 casals, colònies i campaments per triar!
  2. Inscriu-te directament per internet o bé directament a l'entitat adherida a Fundesplai organitzadora de l’activitat.
    Si sol·licites una beca, no et caldrà pagar res fins que sàpigues si t'atorguem la beca o no
  3. Amb la teva inscripció feta, rebràs informació per poder entrar a la intranet. Selecciona l'opció de sol·licitud de beca, i posteriorment completa la informació que resta per a la validació de la beca.

Si tens dubtes o dificultats per completar tot el procés, posa't en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari web o per telèfon al 93 551 15 01

Vols col·laborar? Vols fer un donatiu per a les beques?

L'any passat es van atorgar 4.774 beques, donant resposta a 1.095 famílies, 1.557 infants i joves provinents de 86 municipis.
Aquest any volem continuar ajudant les famílies. Ens hi ajudes?
 

Fes un donatiu! Més informació sobre la campanya de beques