La igualtat d'oportunitats

Garantir la igualtat d'oportunitats a totes les activitats és un dels pilars de la nostra missió. Tots els infants i joves tenen dret a gaudir d'activitats de lleure educatiu, sigui quina sigui la seva condició, ja que són essencials per desenvolupar-se com a persona. I per assegurar aquesta igualtat d'oportunitats fem activitats completament inclusives, en cases de colònies i espais accessibles, eduquem per una societat més igualitària, inclusiva, justa i solidària, i tenim especial cura en l'atenció a la diversitat i a les situacions de vulnerabilitat.

Casals i colònies inclusius

Tots els infants amb diversitat funcional poden gaudir dels nostres casals d'estius i colònies; ens adaptem a les seves necessitats perquè puguin participar-hi amb normalitat. Fa molts anys que prioritzem les activitats de lleure inclusives que milloren l'autonomia dels infants, la gestió de les emocions, les relacions amb els altres i la integració al grup.

 

Beques per a les famílies

Oferim beques i ajuts econòmics a famílies afectades per l'atur, els ERTO, situacions de dificultat derivades del covid-19 o amb situacions socioeconòmiques vulnerables perquè els seus fills i filles puguin participar i gaudir de les activitats de lleure educatiu aquest estiu. Necessites una beca?

 

Cases de colònies i espais accessibles

Comptem, entre d'altres, amb 12 cases de colònies accessibles i completament adaptades a les persones amb mobilitat reduïda perquè els infants que ho necessitin puguin anar de colònies amb comoditat i gaudir de la natura i l'amistat com un més.

 

Campanya de donatius

Els donatius d'empreses i particulars són essencials per garantir els ajuts econòmics a les famílies per a les activitats d'estiu i assegurar-nos que ningú en queda exclòs per manca de recursos. Volem que tots els infants i joves tinguin les mateixes oportunitats per gaudir de colònies i casals d'estiu. Ens ajudes a fer-ho possible? Fes un donatiu!

 

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Si la teva consulta porta sobre una activitat en particular, indica'ns quina és!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai