Com eduquem

Fem educació en el lleure en totes les seves variants, sempre sota el paraigües de la convivència i la sostenibilitat, amb una alta qualitat pedagògica, molts anys d’experiència i grans dosis d’alegria. A més a més, som una entitat sense afany de lucre i l’equitat i la igualtat d’oportunitats són essencials en tots els nostres projectes i serveis.

Durant l'estiu posem tota la nostra energia en què tots els infants i joves puguin gaudir de casals, colònies, i altres activitats de lleure educatives i enriquidores. Durant les activitats, fomentem 7 competències transversals i també afavorim la participació i el desenvolupament de l'esperit crític, l'educació emocional, l'autonomia, la coeducació, la inclusió, la cooperació, la salut, el joc, l'acció i l'Aprenentatge Servei, la creativitat, la sostenibilitat, la interculturalitat, la natura, l'equitat.

L'infant al centre
Participació i esperit crític
Educació emocional
Autonomia
Coeducació
Inclusió
Cooperació
Salut
Joc
Acció i APS
Creativitat
Sostenibilitat
Interculturalitat
Natura
Equitat

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Si la teva consulta porta sobre una activitat en particular, indica'ns quina és!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai