Camp de treball a la vora del pantà de Sau on els joves, a banda del treball tècnic i les actuacions de conservació del medi, podran explotar les seves sensacions des de l’esport i l’aventura en un entorn privilegiat.

Els joves col·laboraran amb els tècnics de l’Àrea d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, en diferents tasques d’ús públic, conservació, recuperació d’espais, sempre a l’Espai Natural de Guilleries-Savassona. La sensibilització i la neteja de les ribes del pantà de Sau serà una altre de les actuacions importants que el joves faran per a la millora de l’entorn natural de la zona.

A banda de les tasques de millora del medi i l’entorn del pantà de Sau, els joves faran BTT, parc d'aventura, excursió amb bivac, curses d’orientació, caiac i altes activitats relacionades que faran que puguin experimentar noves sensacions i emocions des d’un punt de vista més vivencial i humà.

El dia a dia al campament anirà lligat a jocs, dinàmiques de grup i activitats que fomentin el creixement personal, la responsabilitat i el treball en equip, així com la tolerància, l’amistat i la bona gestió de les emocions. 

 

Raons per inscriure-s'hi

Feines tècniques relacionades amb el medi social i cultural
Caiac, parc d'aventura i BTT
Tir amb arc
Activitats de natura, lleure, excursions i tallers

Activitats inclusives!

Consultar cada cas en concret. Tot i que les instal·lacions i algunes activitats estan adaptades a diversitat funcional cal saber que les zones de treball són al mig de la muntanya , per corriols i demés. Consulta sense compromís a colonies@fundesplai.org

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:00 Bon dia
09:00 Esmorzar
09:30 Temps lliure dinamitzat
10:00 Activitat de matí (Treball tècnic)
13:00 Temps lliure dinamitzat
13:30 Dinar
14:30 Temps lliure dinamitzat
16:00 Activitat de tarda i berenar
19:00 Temps lliure dinamitzat i dutxes
20:30 Sopar
21:30 Joc de nit
23:00 A dormir
00:00 Silenci

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per FUNDACIO CATALANA DE L'ESPLAI (avís legal)

Detalls

Allotjament:

Els i les participants s'allotjaran a l campament Els Prats, dins la finca de Can Mateu al pantà de Sau. El campament compta amb tendes de 6 places de tipus canadenc. Hi ha també un edifici menjador amb lavabos i dutxes. L'equipament té dues piscines i accés directe al pantà.

El dia d'inici de l'activitat, caldrà portar als participants a parir de les 17h al punt de trobada (Terreny d'acampada Els Prats, casa de colònies Can Mateu). Com a mesura de seguretat i per evitar aglomeracions, organitzarem l'arribada de manera esglaonada.

El dia de recollida ens trobarem a partir de les15h al mateix punt de trobada. També ho organitzarem per a que les famílies arribin de manera esglaonada.

Comunicació amb les famílies:

Un cop feta la inscripció tindreu accés a la intranet on trobareu publicat un dossier del camp amb tots els detalls sobre el camp de treball (objectius, valors, activitats, material...) Durant el camp de treball trobareu totes les fotos a la mateixa intranet!

Pagament

Cal que abonis el 50% de l'import en el moment de fer al inscripció i que l'activitat estigui pagada 10 dies abans de l'activitat. Si ho prefereixes o el marge de temps és curt, pots fer el pagament de la totalitat de l'import en el moment de la inscripció.

Què cal portar? 

 • Motxilla gran o bossa de viatge
 • Motxilla petita (només per fer petits desplaçaments per la muntanya)
 • Sac de dormir
 • Pijama
 • Tovalló de roba.
 • Cangur, capelina o anorac.
 • Roba i recanvis (per prevenció la covid-19 cada muda anirà en una bossa de plàstoc indepentdent i tancada, que servirà també per a la muda quan estigui bruta)
 • Calçat adequat per caminar (de sola rugosa): botes o calçat esportiu.
 • Xancles de dutxa.
 • Tovallola gran i tovallola petita.
 • Sabó líquid.
 • Banyador
 • Necesser (Pinta i/o raspall, raspall de dents i pasta, mocadors...)
 • Repel·lent de mosquits
 • Gel hidroalcohòlic (opcional)
 • Lot o llanterna, amb piles noves, o de recanvi.
 • Cantimplora.
 • Gorra, i/o fulards.
 • Crema solar i barres de llavis.
 • Joc de plats, coberts i got (per prevenció de la covid-19 han d'anar dins una bossa tancada hermèticament)

Els participants poden portar telèfons i càmeres de fotos. Fundesplai no es farà responsable de la seva pèrdua o averia.

Recomanem no portar:

 • Aparells de música
 • Menjar i beure

L'equip de monitors i monitores

L'equip de monitors/es del camp de treball estarà format per persones titulades en la direcció i monitoratge d'activitats de lleure infantil i juvenil. A més, alguns d'ells/es seran especialistes en temàtiques de natura (biòlegs, ambientòlegs) i/o activitats esportives al medi natural, amb experiència prèvia en camps de treball.

Preus i disponibilitats

Inscriu els teus fills / filles en 3 clics!
 1. Marca els torns que t'interessen
 2. Indica el nombre de participants que vols inscriure
 3. Fes clic al botó Començar la inscripció

Durant el procés d'inscripció tindràs la possibilitat de sol·licitar una beca. S'han de complir una sèrie de requisits (caldrà aportar documentació acreditativa), entre els quals que com a mínim un dels progenitors estigui a l'atur en el moment de fer la petició. En aquest cas, no et caldrà pagar res fins que la sol·licitud es resolgui.
més informació sobre les beques i ajuts

de 13 a 17 anys
Servei Preu × persona  
Camp de Treball a les Guilleries!
del divendres 8 al dimarts 19 de juliol 2022
Últimes places disponibles!
2022
340,00 €
Vull inscriure

Localització

Localització de l'activitat
TERRENY D'ACAMPADA - ELS PRATS
A 20 km de Vic i 2 km de Vilanova de Sau
08303 VILANOVA DE SAU

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai