Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

T'agrada la natura? Tens passió pel mar i tot els éssers que hi habiten? Estàs preocupat o preocupada per la conservació dels animals marins? Vols descobrir, des de dintre, com es treballa al Centre de Recuperació d'Animals Marins? T'interessa la veterinària i t'agrada tenir cura dels animals?

Si vols que aquest estiu es converteixi en un estiu únic i increhible, que marcarà per sempre la teva relació amb el mar, apunta't a aquest campus.

Tens l'oportunitat de posar el teu granet de sorra per la conservació del mar i tots els seus habitants: 7 dies intensos de mar, natura, ciència, esport i molta diversió!

A què esperes? Vine a descobrir com s'estudia el mar i es treballa per la conservació dels animals i la sostenibilitat planetària.

La Fundació CRAM i la Fundesplai impulsem aquesta 1a edició del CAMPUS CIENTÍFIC MARÍ AL CRAM, adreçada a joves que tenen interès en el medi marí i en la seva conservació, i d'aquesta manera eduquem per la sostenibilitat i reafirmem el nostre compromís amb l'Agenda 2030 i els Objectius pel Desenvolupament Sostenible.

 

Campus científic marí CRAM - Fundesplai

Una experiència única per descobrir com s’estudia el mar, conèixer quines són les principals amenaces que l’afecten i com aportar el teu gra de sorra per la sostenibilitat del planeta.

Raons per inscriure-s'hi

 • T’aproparàs a la recerca científica
 • Sortiràs a navegar amb el veler científic del CRAM
 • Coneixeràs les instal·lacions de la Fundació CRAM
 • Anirem en bici cada dia!
 • Faràs anàlisis de mostres, estudis de camp i estudiaràs el comportament de les tortugues
 • Farem snorkel!
 • Utilitzaràs instruments d’observació com els científics
 • Aprendràs a fer disseccions
 • Descobriràs els espais naturals del Delta del Llobregat
 • I, a més a més, hi haurà activitats de lleure aprofitant la platja del Prat, jocs de nit, vetllades i cine-fòrum
Sortirem a navegar amb el veler científic del CRAM i farem snorkel
Estudiarem les amenaces marines i com podem ajudar a solucionar-les
Sortirem en bici cada dia!
Coneixeràs les tortugues de ben a prop!

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:30 Esmorzar
09:30 Activitat de matí
14:00 Dinar
15:00 Temps lliure dinamitzat
16:00 Activitat de tarda
17:30 Berenar
18:00 Activitat de tarda
19:00 Temps de dutxes i piscina
20:30 Sopar
21:30 Activitat de nit i valoració del dia
23.00 Bona nit

Organitza

Aquesta activitat està promoguda per CRAM (avís legal) i gestionada per FUNDACIO CATALANA DE L'ESPLAI (avís legal)

Detalls

Abans de començar el campus científic, farem una reunió virtual de mares i pares per explicar  més al detall el funcionament del campus i poder resoldre tots els dubtes. Aquesta reunió tindrà lloc el dimarts 29 de Juny a les 18.00h. Uns dies abans us farem arribar l'enllaç.

Allotjament: 

Els i les participants s'allotjaran en l'Alberg Centre Esplai al Prat de Llobregat des d'on ens desplaçarem en bicicleta cada dia fins les instal·lacions del CRAM que es troben a la platja del Prat. 

El dia d'inici de l'activitat, caldrà portar als participants a partir de les 9.00h. Com a mesura de seguretat i per evitar aglomeracions, organitzarem l'arribada de manera esglaonada. Caldrà portar el dinar per aquest primer dia.

El dia de recollida ens trobarem a partir de les 17h al mateix punt de trobada. També ho organitzarem per a que les famílies arribeu de manera esglaonada.

Un cop feta la inscripció tindreu accés a la intranet on trobareu publicat un dossier del campus amb tots els detalls (objectius, valors, activitats, material...). Durant el campus trobareu totes les fotos a la mateixa intranet!

L'equip de monitors i monitores

L'equip de monitors/es estarà format per 3 persones titulades en la direcció i monitoratge d'activitats de lleure. A més, 2 seran especialistes de la Fundació CRAM, i tots tres educadors/es ambientals.

Preus i disponibilitats

Inscriu els teus fils / filles en 3 clics!
 1. Marca els torns que t'interessen
 2. Indica el nombre de participants que vols inscriure
 3. Fes clic al botó Començar la inscripció
de 12 a 14 anys
Servei Preu × persona  
Campus Científic Marí al CRAM 12-14 anys (cursat 1r.ESO)
del dilluns 12 al diumenge 18 de juliol 2021
Complet
Camp de treball
490,00 €
de 14 a 17 anys
Servei Preu × persona  
Campus Científic Marí al CRAM 14-17 anys (cursat 3.ESO)
del dilluns 19 al diumenge 25 de juliol 2021
Complet
Camp de treball
Campus de Biologia Marina
490,00 €
Vull inscriure

Localització

Localització de l'activitat
CENTRE ESPLAI
Riu Anoia 42-54
08820 PRAT DE LLOBREGAT (EL)

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai