El Catesplai Planenc ha rebut una trucada de l'organitzador de l'EUROCATESPLAI ja que necessiten participants per poder dur a terme aquesta nova edició del gran concurs televisiu. Us demanem ajuda a tots els infants i joves del Catesplai Planenc per tal de poder dur a terme el concurs i sobretot, poder-lo guanyar!

Per fer-ho anirem a la casa de colònies de Cal Diable a Pontons el cap de setmana del 18 i 19 de març. El dissabte 18 de març ens trobarem a les 10h a la casa de colònies amb tots els infants i joves. El diumenge 19 podreu venir a buscar els infants i joves a les 17.30h a la mateixa casa de colònies. Seria interessant que les famílies us posessiu en contacte per tal de minimitzar els cotxes que pugen a la casa de colònies. 

 

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per Associació Catesplai Planenc (avís legal)

Detalls

TRANSPORT

Aquesta activitat no inclou el transport amb bus fins a la casa de colònies. El dia 18 de març a les 10h ens trobarem TOTS a la casa de colònies de Cal Diable per tal la preparació del concurs EUROCATESPLAI. El diumenge 19 de març a les 17.30h ens podreu venir a buscar a la casa de colònies de Cal Diable si hem aconseguit superar el repte i entrar a la participació del concurs. 

 

QUE CAL PORTAR?

  • BOSSA PETITA: Esmorzar i dinar del primer dia, una cantimplora amb aigua.
  • BOSSA GRAN: sac de dormir, llençols i coixinera (IMPRESCINDIBLE), pijama, tovallola petita, calçat còmode, roba per 2 dies, necesser (sabó, respall, pasta de dents, pinta) i una lot. 

El dia que marxem haurien de portar posada la samarreta i el foulard del Catespla i ens haureu de donar la TARGETA SANITÀRIA ORIGINAL i els medicaments si en prenen. No s'acceptarà la participació de cap infant si el dia 18 de març al matí no porta l'original de la targeta sanitària físicament. 

 

PAGAMENT DE LA SORTIDA:

Per formalitzar la inscripció s'ha de realitzar el pagament de l'activitat al número de compte següent tot indicant el nom de l'infant inscrit (ex: Lara Martinez) i enviar el justificant de pagament al e-mail de l'entitat (catesplaiplanenc@gmail.com).

Nº de compte de La Caixa: ES70 2100 0782 9401 0044 1306

TENIU TEMPS FINS EL DIVENDRES 24 DE FEBRER DEL 2023.

Us recordem que les places són limitades i per estricte ordre de pagament bancari, a més a més, aquesta inscripció no comptarà com a finalitzada fins que no es pugui a l'aplicatiu tota la documentació requerida. Les monitores anirem pujant totes les actualitzacions a mesura que les rebem, preguem una mica de pasciència. 

Documentació necessària:

  • Full d'inscripció i autorització degudament firmat digitalment. 
  • Fotocòpia del carnet de vacunes actualitzat (recomanem que pugueu un sol document).
  • Fotocòpia de la targeta sanitària (recomanem que pugueu un sol document).

Es necessari que pengeu tota la documentació a aplicatiu abans del 24 de febrer del 2023.

L'equip de monitors i monitores

L'equip educatiu de l'Associació Catesplai Planenc està compost pels monitors i les monitores del Pla de Santa Maria. Un conjunt de joves implicats en el nostre poble des de fa anys i molts dels quals disposen del títol de monitor/a i director/a de lleure infantil i juvenil de la Generalitat de Catalunya.

Preus i disponibilitats

Inscripcions

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al 638304492 o per e-mail a catesplaiplanenc@gmail.com

3 - 17 anys
Servei Preu × persona
Eurocatesplai
del dissabte 18 al diumenge 19 de març 2023
Complet
Sortida d'hivern
45,00 €

Localització

Localització de l'activitat
CAL DIABLE
Camí, Masia Cal Diable, s/n, 08738, Barcelona
08738 PONTONS

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai