Els Campaments són activitats educatives que ens ajudaran a connectar amb la natura. Una gran oportunitat per a prioritzar el contacte entre els infants i amb el medi que ens envoltarà. 

Són un espai de convivència entre iguals, ajudant a recuperar l’apropament i retrobament amb els altres. Basat en les necessitats i els interessos del grup i amb uns objectius pedagògics clars.

Són un espai on poder jugar i relacionar-se, recuperant les habilitats socials més enllà del nostre medi habitual, majoritariament urbà. Un entorn idoni per aprendre a través de l’acció els valors que treballem a l’esplai, potenciant el compromís amb la natura, l’autogestió, la participació, la vivencialitat, l’esperit crític i el treball en equip. 

Raons per inscriure-s'hi

5 raons per venir de campaments

  • Descansar i fer salut: el canvi d’espai, de ritme i d’activitat és saludable
  • Estar lluny de la família: els infants s’espavilen, creixen i fan noves amistats.
  • Aprendre a viure: poden experimentar coses noves, estar a la natura, educar per a la salut i la prevenció, higiene, seguretat, àpats saludables.
  • Deixar descansar als pares i mares
  • Els monitors/res, gent de confiança: tenen l’experiència de treball de tot el curs a l’Esplai

A més de les activitats reforçarem els aspectes de vida quotidiana que ens permeten fer un treball de creixement personal així com d’autogestió i gaudiment del grup. Espais per treballar hàbits de convivència i relació alhora que de hàbits de higiene i autonomia. 

Aventura
Excursions
Piscina
Jocs de nit i vetllades

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:00 Ens llevem i serveis
09:00 Esmorzar
09:45 Serveis
10:30 Activitat matí
12:30 Activitats d'aigua o piscina
13:30 Dinar
15:00 Temps lliure
16:30 Activitat tarda
17:15 Berenar
17:45 Activitat tarda continuació
19:00 Dutxes
20:00 Sopar
21:00 Activitat nit
22:30 Anar a dormir

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per Club d'Esplai El Tricicle (avís legal)

Detalls

Inscripcions

  • Socis: a partir del dimarts 2 de maig
  • No socis: a partir del dilluns 22 de maig

Per a la realització de la inscripció cal la següent documentació: fotocòpia de la targeta sanitària, cartilla de vacunes,  DNI del pare/mare/tutor i omplir el formulari d’inscripció i la declaració responsable que assenyali la situació sanitària del participant

Aquesta inscripció es considerarà confirmada un cop s'hagi fet la confirmació per part de l'entitat de la plaça, realitzat el contacte amb el responsable de l’activitat i quedi confirmat el pagament i entregada tota la documentació

Possibilitats d'ajuts i finançament

Per tal de garantir una bona informació de l’activitat, es realitzarà una reunió informativa de famílies i la precolonia amb els nens i nenes inscrits (penjarem la informació de la reunió i precolònia a principis de juny)

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu enviar un correu electrònic a tricicle@fundesplai.org

Podreu anar accedint a tota la informació en el nostre canal de telegram t.me/estiutricicle

L'equip de monitors i monitores

El nostre equip de monitors/res i directors/res  tenen l'experiència de treball  de tot el curs a l'Esplai i han preparat el projecte d'estiu amb il·lusió i professionalitat. Són persones compromeses i implicades que sovint  han viscut l’experiència com a nois i noies a l’Esplai. Són gent preparada i formada per a atendre les necessitats dels infants i joves de manera efectiva i responsable. Són referents i estableixen un diàleg educatiu. 

En els nostres campaments complim la normativa que marca la Generalitat, decret 267/2016 de 5 de juliol, que entre d'altres, estableix que la ràtio establerta és 10 infants per cada monitor/a.

La tanda de campaments disposa  d’un/a director/a titulat i monitoratge segons ràtio

 

Preus i disponibilitats

Inscripcions

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al 934770147 o per correu a tricicle@fundesplai.org

8 - 12 anys
Servei Preu × persona
CAMPAMENTS D'ESTIU MITJANS
del dissabte 24 al divendres 30 de juny 2023
Últimes places disponibles!
CAMPAMENTS D'ESTIU MITJANS
285,00 €
CAMPAMENTS D'ESTIU MITJANS NO SOCI
320,00 €

Localització

Localització de l'activitat
TERRENY D'ACAMPADA - LES FEIXES DE SAU
A 20 km de Vic i 2 km de Vilanova de Sau
08519 VILANOVA DE SAU

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai