Aquest projecte vol generar un vincle positiu entre infants i adolescents amb la natura, descobrir l’impacte ambiental del sistema alimentari, a ser conscients que som el que mengem i conèixer la biodiversitat i la mar, per tal de comprometre’ns amb una societat més respectuosa.

Sota el lema “1 estiu x transformar el planeta” els infants esdevindran activistes per la biodiversitat, la sostenibilitat i els ODS a través d’aventures, activitats, jocs, Aprenentatge i Servei (ApS), ciència ciutadana i molt més.

Un dels nostres somnis és treballar per perpetuar el món a les futures generacions, per aquest motiu compartim amb vosaltres aquesta oportunitat per treballar i aprofundir sobre l’alimentació sostenible i saludable com a punt de partida de la proposta educativa d’Estiu 2022.

Creiem necessari construir una societat més conscient i responsable vers nosaltres mateixos i el planeta que habitem.

Els objectius a assolir són:

  • Actuar i educar en la consciència que el que és sa per a nosaltres també ho és per a la salut i la sostenibilitat del planeta.
  • Conèixer, apreciar, valorar, estimar i protegir la Natura i els seus elements des del temps de lleure com a alternativa a l’oci electrònic.
  • Actuar i educar per a l’acció individual i col·lectiva envers el canvi d’alimentació.
  • Estimular la imaginació, la fantasia i la creativitat dels infants a través de la Natura i el seu entorn més immediat.
  • Generar un espai de convivència agradable, segur i saludable, que estimuli el sentiment de vincle i de pertinença, tant al grup com al medi natural.

A través del quatre elements de la matèria: AIGUA, TERRA, FOC i AIRE, descobrirem els reptes que tenim per transformar el nostre planeta i aconseguir que els humans puguem viure en equilibri amb altres formes de vida sota un desenvolupament sostenible.

Comptem amb vosaltres per ajudar-nos! No hi falteu!

Inscripcions a partir del 23 d'abril

Aquestes colònies estan homologades per l'Ajuntament de Barcelona

 

Activitats inclusives!

Hem pensat específicament aquestes activitats perquè hi pugui participar qualsevol infant o jove, independentment de si pateix alguna discapacitat física, sensorial o intel·lectual.

Organitza

Aquesta activitat està promoguda per AFA Escola Tàber (avís legal) i gestionada per FUNDESPLAI _ 7 I TRIA (avís legal)

Detalls

OPCIONS DE TORNS DE LES COLÒNIES

  • Del 27 de juny al 2 de juliol (edats de P4 a 6è)      ............... 293,73 €

  • Del 2 al 8 de juliol (edats de P4 a 6è)                      ............... 342,74 €

  • Del 8 al 17 de juliol (edats de 1r a 6è)                     ............... 482,50 €

 

DUBTES INSCRIPCIONS

Per qualsevol dubte en el moment de realitzar la INSCRIPCIÓ podeu trucar al telèfon 93 682 10 43.

D'altra banda, si teniu problemes en intentar apuntar-vos en algun torn, feu-nos arribar un correu a colonies@7itria.cat i us respondrem el més aviat possible (a partir del dilluns 25 d'abril).

 

QUÈ CAL PORTAR?

A la reunió informativa que es farà abans de començar les colònies, s'informarà de tot el que cal portar i d'altra informació pràctica per a l'estada.

L'equip de monitors i monitores

Durant les colònies, l'equip de monitors i monitores amb gran experiència, acompanyaran als infants en totes les activitats i en l'estada a la casa.

Seguirem la normativa del Departament de Joventut, DECRET 267/2016/5 de juliol, respecte les titulacions dels equips (Títol de Monitor de Lleure i Títol de Director d’activitats de Lleure).

La ràtio establerta serà la que marca la normativa de la Direcció General de Joventut.

Preus i disponibilitats

4 - 12 anys
Servei Preu × persona
COLÒNIES OBERTES: Del 27/06 al 02/07
del dilluns 27 de juny al dissabte 2 de juliol 2022
Colònies d'estiu: Del 27 de Juny al 02 de Juliol
293,73 €
COLÒNIES OBERTES: Del 02 al 08/07
del dissabte 2 al divendres 8 de juliol 2022
Colònies d'estiu: Del 02 al 08 de Juliol
342,74 €
6 - 12 anys
Servei Preu × persona
COLÒNIES OBERTES: Del 08 al 17/07
del divendres 8 al diumenge 17 de juliol 2022
Colònies d'estiu: Del 08 al 17 de Juliol
482,50 €

Localització

Localització de l'activitat
ALBERG RECTORIA DE LA SELVA
Carretera C-26,km 119
25286 NAVÈS

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai