Amb l’arribada de la primavera, a poc a poc, deixem enrere el fred de l’hivern i els paisatges més gèlids, per donar pas a l’esclat de colors dels prats i boscos. A més, alguns animals comencen a treure el cap ara que les temperatures van pujant...

Com sabem, el sentit de la vista és clau en la captació d’estímuls del món exterior i, per aquest motiu, és una important font d’experiències i de coneixement de l’entorn i de nosaltres mateixos (Conde i Viciana, 1998). 
A més, la visió en color ens ajuda a recordar objectes i ens activa les emocions. Però sabeu que els objectes i elements que ens envolten no tenen color? En realitat, reflecteixen les longituds d’ona de la llum i és el nostre cervell qui ho interpreta com a colors. I diuen que de mitjana, els humans podem distingir fins a 10 milions de colors..
Us presentem l’esclat dels colors, la nostra proposta pel casal de primavera 2024. Un temps per gaudir de les tonalitats, pigments i coloraines que ens regala aquesta estació de l’any.

Els elements que conformen la proposta d’activitats són naturals i estan impregnats de la vitalitat de la primavera.
 ...els colors de les plantes quan floreixen
...l’arc de Sant Martí després de la pluja
...les delicioses fruites i verdures de la primavera
...i els animalons que treuen el cap ara que s’ha acabat l’hivern.
 


 

Raons per inscriure-s'hi

Jocs de descoberta 

Gimcanes

Tallers

Experimentació

Sorrtides per l'entorn proper
Gimcanes i jocs de descoberta
Jocs d'experimentació
I molt més

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

09:00 Benvinguda
09:30 Activitat central del dia
11:00 Esmorzar saludable
11:30 Segona part de l'activitat del dia
12:45 Valoració i reflexió de grup
13:00 Comiat i dinar
14:00 Racons
15:00 Activitat de tarda
16:15 Valoració de les activitats
16:30 Comiat

Organitza

Aquesta activitat està promoguda per AFA Salvador Dalí (FIGUERES) (avís legal) i gestionada per FUNDACIO CATALANA DE L'ESPLAI (avís legal)

Detalls

Originàriament els casals només s’oferien en aquest horari, sempre i quan hi hagi el mínim d'inscrits marcat. Actualment segueix sent l’eix i la raó de ser dels casals, i on es desenvolupen les activitats principals. Aquestes es duen a terme segons les agrupacions d’edats de cada tipus de casal.

 

Casal de tot el dia, de 9 a 16.30: cal un mínim de 16participants 

Alimentació segons inscrits

Després de dinar, aprofitarem l’estona més tranquil·la i relaxada del dia per gaudir d’un moment de calma amb jocs i racons.

 

L'equip de monitors i monitores

Pels Casals  cerquem un perfil de monitor/a que sigui molt dinàmic, ja que el ritme de casals és molt intens, i perquè els nens/es gaudeixin cal monitors/es molt actius i amb molta energia. En la selecció del personal poden tenir preferència els que ja treballen al llarg del curs a l’Escola, sempre que compleixin amb els requisits esmentats, sobretot per les edats d’Educació Infantil, on és un valor afegit mantenir algun dels referents els nens/es han tingut al llarg del curs.

Preus i disponibilitats

Inscriu els teus fills / filles en 3 clics!
  1. Marca els torns que t'interessen
  2. Indica el nombre de participants que vols inscriure
  3. Fes clic al botó Començar la inscripció
3 - 13 anys
Servei Preu × persona  
CASAL PRIMAVERA - SALVADOR DALI: Del 25 al 28 de març
del dilluns 25 al dijous 28 de març 2024
Casal Matí: Del 25 al 28 de març
54,00 €
Casal Matí + Menjador: Del 25 al 28 de març
82,00 €
Casal Matí + Menjador + Tarda: Del 25 al 28 de març
99,00 €
Vull inscriure

Localització

Escola Salvador Dalí (Figueres)
Carrer del Compositor Serra, 9
Figueres

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai