Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

Vols posar el teu granet de sorra per construir un món millor?

Apunta't al Casal Ambiental per a Joves de l'Ajuntament de Sant Boi del Llobregat i podràs col·laborar en projectes de millora de l'entorn natural, la biodiversitat i el patrimoni cultural de Sant Boi lligat al paisatge.

També podràs participar en activitats complementàries per fomentar el coneixement de l’entorn del municipi, el Montbaig, el Delta del Llobregat i la seva gent. Tot plegat, combinat amb activitats lúdiques i de caire ambiental. 

Els desplaçaments es faran en bicicleta. Si no disposes de bicicleta particular, contacta amb nosaltres!

De dilluns a divendres del 5 al 16 de juliol i del 19 al 30 de juliol

Horari: De 9 a 13h

Activitat organitzada per l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat. En aquest PDF tens més detalls de l'activitat.

INSCRIPCIONS OBERTES A PARTIR DEL 3 DE MAIG!

Al mes de juny es farà una reunió informativa per als/les incrits/es. Data per determinar.

 

Raons per inscriure-s'hi

 

Alguns dels projectes en què podràs col·laborar seran els següents:

  • Col·laboració en el coneixement de la flora i fauna de les zones humides de Sant Boi, especialment a la Riera de Can Soler, fent tasques d’identificació de macroinvertebrats, i també fent revegetació amb plantació d’arbustos al bosc de ribera.
  • Desenvolupar tasques de promoció de la Diversitat dels Ocells a l’entorn de Sant Boi. Construcció, col·locació i neteja i seguiment de Caixes – Niu. Identificació d’Ocells, reconeixement de cants i col·laboració en una jornada d’anellament d’Ocells.
  • Participar en la localització d’estructures patrimonials a l’entorn de Sant Boi, pedra seca, Camí Ral, mines d’aigua i eremitoris.
  • Col·laborar en 2 projectes de ciència ciutadana: projecte Orenetes i Papallones Diürnes.
  • Promoure el coneixement, la valoració i la construcció d’estructures orientades al foment dels Invertebrats Polinitzadors a Sant Boi. ES construiran diferents estructures i es visitaran els ruscos municipals de Can Tutusaus.

Descarrega't el PDF informatiu per a més detalls del casal: CASAL AMBIENTAL JOVES SANT BOI.

Accions a l'entorn natural proper
Una sortida lúdica a la setmana
Una nit de bivac cada quinzena!
Descoberta de la fauna i flora de Sant Boi

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

09:00 Arribada. Presentació del matí i seguiment sanitari
09:15 Dinàmica d’Inici
10:00 Desplaçament en bicicleta al lloc de l’activitat
10:30 Inici Activitat / Treball tècnic
12:30 Finalització del treball tècnic. Retorn en bicicleta
13:00 Fi del matí i comiat

Organitza

Aquesta activitat està promoguda per AJUNTAMENT DE SANT BOI DE LLOBREGAT (avís legal) i gestionada per FUNDACIO CATALANA DE L'ESPLAI (avís legal)

L'equip de monitors i monitores

L’equip d’educadors/es està format per 2 educadors/es amb experiència tant en l’educació ambiental com en l’educació en el lleure del Dpt. d’Educació Ambiental de Fundesplai. Es realitzarà una formació específica en aspectes vinculats al protocol sanitari i les mesures a prendre en relació al COVID-19, i també en educació emocional. L’equip de coordinació, Mariona Sala i Júlia García, tenen una amplia experiència en la gestió i coordinació de projectes i en la implementació de la metodologia Aprenentatge Servei

D'acord amb el decret de lleure mantindrem el percentatge establert d'educadors/es amb els títols de monitor i director i en funció de cada activitat concreta.

Complirem amb la normativa vigent segons decret 267/2016 aprovat per la Direcció General de Joventut i ens adaptarem a les mesures  aprovades pel PROCICAT vigents en el moment de començar les activitats.

Preus i disponibilitats

Inscriu els teus fils / filles en 3 clics!
  1. Marca els torns que t'interessen
  2. Indica el nombre de participants que vols inscriure
  3. Fes clic al botó Començar la inscripció
de 12 a 16 anys
Servei Preu × persona  
Quinzena 1
del dilluns 5 al divendres 16 de juliol 2021
Casal
Casal de 9 a 13h de dilluns a divendres
97,90 €
Quinzena 2
del dilluns 19 al divendres 30 de juliol 2021
Casal
Casal de 9 a 13h de dilluns a divendres
97,90 €
Vull inscriure

Localització

Localització de l'activitat
Masia Torre de la Vila
Carrer de la Riera del Fonollar, 5
08830 SANT BOI DE LLOBREGAT

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai