Al Club d'Esplai  Bellvitge portem més de 50 anys organitzant els casals d'estiu del barri.

Aquest casal ofereix la possibilitat que els adults amb diversitat funcional  facin activitats de lleure, de dilluns a divendres, en el seu entorn habitual.Podran realitzar un seguit d'activitats, fetes a la seva mida, que els permetran gaudir de la piscina, la platja, la muntanya, activitats lúdiques, grans jocs..... aprofitant els recursos que ofereix el medi urbà, el natural i l'aquàtic.

Amb uns horaris i serveis adaptats a les necessitats de les famílies i com a complement d'un descans reparador.

Raons per inscriure-s'hi

  • La inscripció al Casal es podrà fer per setmanes per tal d’adaptar-nos a les necessitats dels infants i famílies. 
  • Un equip educatiu amb experiència en el lleure i amb la titulació de monitors i monitores reconeguda per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat. 
  • Assegurem una ràtio 1 monitor o monitora cada 10 participants com a màxim, que en casos concrets es veurà adaptada per tal de garantir el bon funcionament i dinàmica dels grups.
  • Cada setmana realitzarem activitats lúdiques de piscina i jocs d'aigua que ens permetràn gaudir i refrescar-nos. 
Amics
Autonomia i hàbits
Sortides
Menjador

Activitats inclusives!

Hem pensat específicament aquestes activitats perquè hi pugui participar qualsevol infant o jove, independentment de si pateix alguna discapacitat física, sensorial o intel·lectual.

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

13:00 Arribada i benvinguda
13:30 Anem cap al menjador
14:00 Dinar
15:30 Activitat
18:30 Sortida

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per CLUB D'ESPLAI BELLVITGE (avís legal)

Detalls

  • Per a la realització de la inscripció cal la següent documentació: fotocòpia de la targeta sanitària, carnet de vacunació, DNI del pare/mare/tutor/tutora i omplir el formulari d’inscripció.
  • Aquesta inscripció online es considerarà confirmada un cop realitzat el contacte i l’entrevista amb el responsable de l’activitat.
  • La inscripció de l’activitat serà efectiva un cop quedi confirmat el pagament.
  • Possibilitats d'ajuts i finançament.
  • Per tal de garantir una bona informació de l’activitat, es realitzarà una reunió informativa de famílies (data a concretar, primera quinzena de juny).
  • Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al 93.335.40.00 o per correu electrònic a cebellvitge@fundesplai.org.

 

L'equip de monitors i monitores

El nostre equip de monitors, monitores, directors i directores tenen l'experiència de treball de tot el curs a l'Esplai i han preparat el projecte d'estiu amb il·lusió i professionalitat. Són persones compromeses i implicades que sovint han viscut l’experiència com a nois i noies a l’Esplai. Són gent preparada i formada per a atendre les necessitats dels participants de manera efectiva i responsable. Són referents i estableixen un diàleg educatiu.

En el nostre casal complim la normativa que marca la Generalitat, decret 267/2016 de 5 de juliol, que entre d'altres, estableix que la ràtio establerta és 10 infants per cada monitor o monitora. (8 infants si són menors de 3 anys). A més a més, comptem amb la col·laboració de monitors i monitores de pràctiques. 

Preus i disponibilitats

Inscripcions

Els no socis hauran d'abonar  27€ en concepte de matricula.
Aquesta quota es farà efectiva un cop quedi confirmada la inscripció i en la forma de pagament que s’acordi amb l’entitat.

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al 93 335 40 00 o per e-mail a cebellvitge@fundesplai.org

18 - 88 anys
Servei Preu × persona
Set.1 Casal Juliol GEPIS
del dilluns 26 al dijous 29 de juny 2023
Últimes places disponibles!
CASAL ESTIU
20,00 €
Set.2 Casal Juliol GEPIS
del dilluns 3 al dijous 6 de juliol 2023
Últimes places disponibles!
CASAL ESTIU
20,00 €
Set.3 Casal Juliol GEPIS
del dilluns 10 al dijous 13 de juliol 2023
Últimes places disponibles!
CASAL ESTIU
20,00 €
Set.4 Casal Juliol GEPIS
del dilluns 17 al dijous 20 de juliol 2023
Últimes places disponibles!
CASAL ESTIU
20,00 €
MENJADOR + CASAL ESTIU
48,00 €

Localització

Localització de l'activitat
CLUB D'ESPLAI BELLVITGE
Rambla Marina 161-177
08907 HOSPITALET DE LLOBREGAT (L')

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai