Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

Com que les activitats podrien patir algun canvi d'última hora, aquest any pots fer la preinscripció sense haver d'abonar, encara, cap import. Recorda que la reserva de plaça es farà per ordre de pre-inscripció.

Activitat d’estiu per joves i adolescents com alternativa per tots els que volen fer una activitat d’estiu i no ser de premonitors.

Casal molt compromès amb l’entorn del barri, amb la intenció que participin del barri de forma activa i passin un estiu diferent amb alguna activitats divertides. Fent murals pintats, plantarem arbres, recollirem brossa dels entorns naturals, ajudaran al casal a fer activitats, pintarem jocs en places, ajudarem a recollir i repartir menjar....

El casal inclou activitats d’esports d’aventura i a al natura. O festa de l’espuma, inflables humor amarillo, jocs bojos i gimcanes guarres. Aquest casal té servei de beques i descomptes, a part es pot gaudir per setmanes de la forma totalment lliure i personalitzada en horaris i setmanes.

 

Activitats inclusives!

Hem pensat específicament aquestes activitats perquè hi pugui participar qualsevol infant o jove, independentment de si pateix alguna discapacitat física, sensorial o intel·lectual.

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per ASSOCIACIÓ JUVENIL SALSA JOVE (avís legal)

Preus i disponibilitats

Inscripcions

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al 699008522 o per e-mail a salsajove@hotmail.com

INSCRIPCIÓ: www.salsajove.com/brigadajove

de 16 a 17 anys
Servei Preu × persona
juliol
del dilluns 5 al divendres 30 de juliol 2021
9H A 13H TOT EL MES DE JULIOL
Per més informació de preus i horaris reduïts posar-se en contacte amb Salsa Jove.
150,00 €

Localització

Localització de l'activitat
ASSOCIACIÓ JUVENIL SALSA JOVE
Carrer Josep Maria Prat,12-14
17079 GIRONA

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai