El Camp de treball per a joves és una activitat educativa que es realitza en contacte directe amb la natura i que ens permet descobrir indrets naturals i/o socials, especialment rellevants pels interessos i els objectius del grup. Són espais de convivència entre iguals, basats en la participació de millora de l’entorn amb uns objectius pedagògics clars.

Són un espai idoni per aprendre, a través de l'acció, els valors que treballem a l'Esplai, tot potenciant el compromís amb la natura, l'autogestió, la participació, la vivència, l'esperit crític o el treball en equip.

Sens dubte, anar de Camp de treball aporta una experiència vivencial plena d’aprenentatges compartits amb el grup, alhora que coneixen i viuen l’entorn.

5 raons per venir al Camp de treball:

 • Descansar i fer salut: el canvi d’espai, ritmes i d’activitat saludable alhora que col·laboren en la millora de l’entorn.
 • Estar lluny de la família: els joves s'espavilen, creixen i fan noves amistats.
 • Aprendre a viure en una nova realitat: experimenten coses noves, participen en la millora de l’entorn, aprenen a estar a la natura...
 • Deixar espai per descansar a la família.
 • Els monitors/es, gent de confiança: són persones amb una llarga experiència de treball educatiu durant el curs i a l'Estiu.

Raons per inscriure-s'hi

El Camp de treball és  un espai privilegiat on treballar tots aquells valors que ens identifiquen, tot millorant i gaudint d’un entorn únic i privilegiat.

 • Els grups de joves estan formats per nois i noies de les mateixes edats agrupant diferents anys de naixement.
 • L'equip educatiu, un equip amb experiència en el lleure amb la titulació de monitors/es i directors/es reconegut per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat.
 • Assegurem una ràtio 1 monitor/a per cada 10 participants.
 • El Camp de treball gira al voltant d’un eix pedagògic de treball en valors i educatiu que fa de l’activitat una experiència inoblidable.
 • Cada dia s’alterna el Camp de treball amb activitats de caire més lúdic a l’aire lliure, on l’equip ajuda en el desenvolupament de la creativitats i imaginació dels joves.

 

Excursions a la natura
Jocs i Gimcanes a l'entorn natural
Activitats d'aigua
Vetllades

Activitats inclusives!

Totes les nostres activitats de la campanya de vacances d'estiu vetllen per la inclusió d’infants i joves (en el moment de la inscripció es valorarà la idoneïtat de les activitats, sortides, excursions, piscina...). 

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:30 Bon dia! Ens aixequem i ens preparem!
09:00 Esmorzar
10:00 Activitat de matí
13:15 Serveis (parar taula...).
13:30 Dinar
14:30 Serveis (desparar taula...)
15:00 Temps lliure
16:00 Activitat de tarda
17:30 Berenar
18:00 Activitats de lleure
19:00 Temps lliure i dutxes
19:45 Serveis (parar taula...)
20:00 Sopar
21:00 Serveis (desparar taula...), rentar dents i preparar-nos pel Joc de Nit
21:30 Activitat de nit (joc, descoberta, nit d'estels...)
23:00 Bona nit!!

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per CENTRE D'ESPLAI CAN SERRA (avís legal)

Detalls

 • Per la realització de la inscripció cal portar la següent documentació: fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor/a legal, fotocòpia de la targeta sanitària de l’infant, fotocòpia de les vacunes del nen/a i omplir el formulari d’inscripció que us facilitarà l’entitat.
 • La inscripció quedarà confirmada un cop s'hagi fet efectiu el pagament total de l'activitat.
 • Per consultar els tràmits i ajuts per a les activitats d'estiu, cal que contacteu amb l'entitat organitzadora (via mail o telèfon).
 • No socis hauran d'abonar obligatòriament 28€ en concepte de matrícula.
 • Per a poder formalitzar la inscripció s'ha d'abonar el 20% de l'activitat.
 • Per a demanar més informació podeu enviar correu electrònic a canserra@fundesplai.org o trucar/whatsapp al 637 411 425.

L'equip de monitors i monitores

El nostre equip de monitors/es i directors/es tenen l'experiència del treball de tot el curs a l'Esplai i han preparat el Projecte d'Estiu amb il·lusió i professionalitat. Són persones compromeses i implicades, que sovint han viscut l'experiència com a nois i noies a l'Esplai. Són gent preparada i formada per a atendre les necessitats dels infants i joves de manera efectiva i responsable. Són referents i estableixen un diàleg educatiu.

Les nostres tandes (Camp de treball) compleixen la normativa que marca la Generalitat, decret 267/2016 de 5 de juliol, que entre d'altres, estableix que la ràtio és de 10 infants per cada monitors/a.

Preus i disponibilitats

Inscripcions

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu enviar correu electrònic a canserra@fundesplai.org o trucar/whatsapp al 637 411 425.

Horari de secretaria: 

 • Matí: dimarts i divendres de 10h a 13h amb cita prèvia. 
 • Tarda: dilluns i dijous 16h a 19h.
12 - 18 anys
Servei Preu × persona
CAMP DE TREBALL JOVES
del dissabte 16 al divendres 22 de juliol 2022
Complet
CAMPAMENT
275,00 €

Localització

Localització de l'activitat
TERRENY D'ACAMPADA - LES FEIXES DE CAMARASA

25691 ÀGER

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai