El Camp de treball per a joves  (fins els 17 anys) és una activitat educativa que es realitza en contacte directe amb la natura. Són espais de convivència entre iguals, basats en la participació de millora de l’entorn amb uns objectius pedagògics clars.

Són un espai idoni per aprendre, a través de l'acció, els valors que treballem a l'Esplai, tot potenciant el compromís amb la natura, l'autogestió, la participació, la vivència, l'esperit crític o el treball en equip.

Sens dubte, anar de Camp de treball aporta una experiència vivencial plena d’aprenentatges compartits amb el grup, alhora que coneixen i viuen l’entorn.

5 raons per venir al Camp de treball:

 • Descansar i fer salut: el canvi d’espai, ritmes i d’activitat saludable alhora que col·laboren en la millora de l’entorn.
 • Estar lluny de la família: els joves s'espavilen, creixen i fan noves amistats.
 • Aprendre a viure: experimenten coses noves, participen en la millora de l’entorn, aprenen a estar a la natura...
 • Deixar espai per descansar a la família.
 • Els monitors/es, gent de confiança: són persones amb una llarga experiència de treball educatiu durant el curs i a l'Estiu.

Raons per inscriure-s'hi

El Camp de treball és  un espai privilegiat on treballar tots aquells valors que ens identifiquen, tot millorant i gaudint d’un entorn únic i privilegiat.

 • Els grups de joves estan formats per nois i noies de les mateixes edats agrupant diferents anys de naixement.
 • L'equip educatiu, un equip amb experiència en el lleure amb la titulació de monitors/es i directors/es reconegut per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat.
 • Assegurem una ràtio 1 monitor/a per cada 10 participants.
 • El Camp de treball gira al voltant d’un eix pedagògic de treball en valors i educatiu que fa de l’activitat una experiència inoblidable.
 • Cada dia s’alterna el Camp de treball amb activitats de caire més lúdic a l’aire lliure, on l’equip ajuda en el desenvolupament de la creativitats i imaginació dels joves.

 

Excursions a la natura
Jocs i Gimcanes a l'entorn natural
Activitats d'aigua
Vetllades

Activitats inclusives!

Totes les nostres activitats de la campanya de vacances d'estiu vetllen per la inclusió d’infants i joves (en el moment de la inscripció es valorarà la idoneïtat de les activitats, sortides, excursions, piscina...). 

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:30 Bon dia! Ens aixequem i ens preparem!
09:00 Esmorzar
10:00 Activitat de matí
13:15 Serveis (parar taula...).
13:30 Dinar
14:30 Serveis (desparar taula...)
15:00 Temps lliure
16:00 Activitat de tarda
17:30 Berenar
18:00 Activitats de lleure
19:00 Temps lliure i dutxes
19:45 Serveis (parar taula...)
20:00 Sopar
21:00 Serveis (desparar taula...), rentar dents i preparar-nos pel Joc de Nit
21:30 Activitat de nit (joc, descoberta, nit d'estels...)
23:00 Bona nit!!

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per CENTRE D'ESPLAI CAN SERRA (avís legal)

Detalls

 • Per la realització de la inscripció cal portar la següent documentació: fotocòpia del DNI/NIE/Passaport del pare/mare/tutor/a legal, fotocòpia de la targeta sanitària de l’infant, fotocòpia de les vacunes del nen/a i omplir el formulari d’inscripció que us facilitarà l’entitat.
 • La inscripció quedarà confirmada un cop s'hagi fet efectiu el pagament total de l'activitat.
 • Per consultar els tràmits i ajuts per a les activitats d'estiu, cal que contacteu amb l'entitat organitzadora (via mail o telèfon/whatsapp).
 • No socis hauran d'abonar obligatòriament 29€ en concepte de matrícula.
 • Per a poder formalitzar la inscripció s'ha d'abonar el 20% de l'activitat.
 • Per a demanar més informació podeu enviar correu electrònic a canserra@fundesplai.org o trucar/whatsapp al 637 411 425.

L'equip de monitors i monitores

El nostre equip de monitors/es i directors/es tenen l'experiència del treball de tot el curs a l'Esplai i han preparat el Projecte d'Estiu amb il·lusió i professionalitat. Són persones compromeses i implicades, que sovint han viscut l'experiència com a nois i noies a l'Esplai. Són gent preparada i formada per a atendre les necessitats dels joves de manera efectiva i responsable. Són referents i estableixen un diàleg educatiu.

Les nostres tandes (Camp de Treball) compleixen la normativa que marca la Generalitat, decret 267/2016 de 5 de juliol, que entre d'altres, estableix que la ràtio és de 10 infants per cada monitors/a.

Preus i disponibilitats

Inscripcions

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu enviar correu electrònic a canserra@fundesplai.org o trucar/whatsapp al 637 411 425.

Horari de secretaria: 

 • A partir del 17 d’abril de 2024 fins el 16 de maig de 2024.
  AMB CITA PRÈVIA: dimarts i divendres de 10h a 12h.
  SENSE CITA PRÈVIA: dimecres i dijous de 15h a 18:45h.

12 - 15 anys
Servei Preu × persona
CAMPAMENTS ESTIU JOVES
del dissabte 13 al divendres 19 de juliol 2024
CAMPAMENTS ESTIU JOVES
285,00 €

Localització

Localització de l'activitat
ALBERG RECTORIA DE LA SELVA
Carretera C-26,km 119
25286 NAVÈS

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai