Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

Com que les activitats podrien patir algun canvi d'última hora, aquest any pots fer la preinscripció sense haver d'abonar, encara, cap import. Recorda que la reserva de plaça es farà per ordre de pre-inscripció.

El campament per a joves és una activitat educativa que es realitza en contacte directe amb la natura. Són espais de convivència entre iguals, basats en les necessitats i els interessos del grup, i amb uns objectius pedagògics clars. 

Són un espai idoni per aprendre, a través de l'acció, els valors que treballem a l'Esplai, tot potenciant el compromís amb la natura, l'autogestió, la participació, la vivencialitat, l'esperit crític o el treball en equip.

Sens dubte, anar de Campi-Jove aporta una experiència vivencial impregnada de la relació amb el grup, de les excurs, dels jocs...

5 raons per venir al Campi-Jove:

* Descansr i fer salut: el canvi d'espai, de ritme i d'activitat saludable.

* Estar lluny de la família: els joves s'espavilen, creixen i fan noves amistats.

* Aprendre a viure: experimenten coses noves, aprenen a estar a la natura...

*  Deixar espai per descansar a la família.

* Els monitors/es, gent de confiança: són persones amb una llarga experiència de treball educatiu durant el curs i a l'Estiu.

Raons per inscriure-s'hi

El campament d'estiu, doncs, són un espai especial, on treballar tots aquells valors que ens identifiquen en un entorn únic i privilegiat.

* Els grups de joves estan formats per nois i noies de les mateixes edats agrupant diferents anys de naixement.

* L'equip educatiu, un equip amb experiència en el lleure amb la titulació de monitors/es i directors/es reconegut per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat.

* Assegurem una ràtio 1 monitor/a per cada 10 infants (en casos concrets s'adaptarà la ràtio per tal de garantir el bon funcionament i dinàmica del grup).

* Les activitats estan relacionades amb un Centre d’Interès que fa del dia a dia un espai atractiu i lúdic per als joves.

* Cada dia s'alternen tallers amb activitats de caire més lúdic a l'aire lliure, on els monitors/es ajuden en el desenvolupament de la creativitat i imaginació dels joves.

Excursions a la natura
Jocs i Gimcanes a l'entorn natural
Activitats d'aigua
Vetllades

Activitats inclusives!

* Cal tenir present que caldrà valorar les possibles barreres arquitectòniques del terreny i/o de les excursions que es realitzin.

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:30 Bon dia! Ens aixequem i ens preparem!
09:00 Esmorzar
10:00 Activitat de matí
13:15 Serveis (parar taula...).
13:30 Dinar
14:30 Serveis (desparar taula...)
15:00 Temps lliure
16:00 Activitat de tarda
17:30 Berenar
18:00 Activitats de lleure
19:00 Temps lliure i dutxes
19:45 Serveis (parar taula...)
20:00 Sopar
21:00 Serveis (desparar taula...), rentar dents i preparar-nos pel Joc de Nit
21:30 Activitat de nit (joc, descoberta, nit d'estels...)
23:00 Bona nit!!

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per CENTRE D'ESPLAI CAN SERRA (avís legal)

Detalls

* Per la realització de la inscripció cal portar la següent documentació: fotocòpia de la targeta sanitària, de les vacunes, del DNI del pare/mare/tutor/a legal i, omplir el formulari d'inscripció.

* La inscripció quedarà confirmada un cop s'hagi fet efectiu prèviament el pagament total de l'activitat.

* Per consultar els tràmits i ajuts per a les activitats d'estiu, cal que contacteu amb l'entitat organitzadora (via mail o telèfon).

* No socis hauran d'abonar obligatòriament 27€ en concepte de matrícula.

Per a demanar més informació i/o concretar visita, podeu trucar al 637 411 425 o enviar correu electrònic a canserra@fundesplai.org

L'equip de monitors i monitores

El nostre equip de monitors/es i directors/es tenen l'experiència del treball de tot el curs a l'Esplai i han preparat el Projecte d'Estiu amb il.lusió i professionalitat. Són persones compromeses i implicades, que sovint han viscut l'experiència com a nois i noies a l'Esplai. Són gent preparada i formada per a atendre les necessitats dels infants i joves de manera efectiva i responsable. Són referents i estableixen un diàleg educatiu.

Les nostres tandes (Campi-Jove) compleixen la normativa que marca la Generalitat, decret 267/2016 de 5 de juliol, que entre d'altres, estableix que la ràtio és de 10 infants per cada monitors/a. 

 

Preus i disponibilitats

Inscriu els teus fils / filles en 3 clics!
  1. Marca els torns que t'interessen
  2. Indica el nombre de participants que vols inscriure
  3. Fes clic al botó Començar la inscripció

Durant el procés d'inscripció tindràs la possibilitat de sol·licitar una beca. S'han de complir una sèrie de requisits (caldrà aportar documentació acreditativa), entre els quals que com a mínim un dels progenitors estigui a l'atur en el moment de fer la petició. En aquest cas, no et caldrà pagar res fins que la sol·licitud es resolgui.
més informació sobre les beques i ajuts

de 12 a 17 anys
Servei Preu × persona  
CAMP TREBALL JOVES
del dilluns 13 de juliol al dijous 17 de setembre 2020
Complet
CAMP DE TREBALL JOVES
250,00 €
Vull inscriure

Localització

Localització de l'activitat
ALBERG RECTORIA DE LA SELVA
Carretera C-26,km 119
25286 NAVÈS

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai