Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

Com que les activitats podrien patir algun canvi d'última hora, aquest any pots fer la preinscripció sense haver d'abonar, encara, cap import. Recorda que la reserva de plaça es farà per ordre de pre-inscripció.

Els Casals d’Estiu són unes vacances a la ciutat,  un espai  on els infants podran fer activitats de lleure,  de dilluns a divendres,  en el seu entorn habitual,  activitats fetes a la seva mida, que els permetran gaudir dels amics i amigues i de noves experiències.

Aquest estiu més que mai, els infants necessiten moure’s i divertir-se. El casal d’estiu posarà l’accent en començar a generar de nou les il·lusions i les motivacions necessàries per ajudar en el seu desenvolupament bio-psico social.

Als nostres casals treballarem les emocions  que connecten amb allò viscut, que comparteixen vivències significatives, i que mobilitzen els valors de la cooperació, la solidaritat i l’ajuda mútua. Aprofitem aquest l’estiu per aprendre a viure de manera diferent, amb prioritats, i valors, amb més sentit del bé comú, de societat i comunitat.

En petits grups 10 infants/1 monitor/a farem activitats de coneixement del propi grup, activitats d’educació  emocional, de contacte amb la natura, activitats a l’aire lliure i de coneixement de l’entorn.

Prioritzem activitats que permetin treballar els següents eixos educatius:

• Educació emocional: la gestió de les emocions: risoteràpia, artteràpia, mindfullnes,... (espais en petits grups per compartir; escoltar i ser escoltat...)

• Educació per a la Salut i la prevenció: higiene, seguretat, àpats saludables...

• Educació ambiental: redescobriment de la natura: places, parcs, entorn proper...

• Educació per a l’empatia, l’altruisme i el servei a la comunitat

• Educació per la sostenibilitat: tallers, activitats...

 

*IMPORTANT*


Per a la realització de les activitats s'aplicarà el protocol que la Generalitat ha publicat amb les mesures de prevenció de contagis de la COVID-19 garantint la seguretat de totes:

Els infants i joves formaran part d'una unitat de convivència amb un monitor/a referent
L'entrada i sortida del casal serà esglaonada en torns o per diferents entrades
Diàriament es registrarà, en una llista de verificació, la temperatura a tots els participants i també a l'equip educatiu.
L'equip de monitors i monitores rebran una formació específica en les mesures de prevenció i higiene.
S'assignarà el/s responsable/s de seguretat i higiene corresponent.
S'habilitaran espais de neteja i desinfecció dels materials comuns.
Es crearan cartells i es delimitaran els espais per facilitar als infants i joves el distanciament físic.
Abans de l'inici del casal les famílies rebran els protocols de seguretat

Raons per inscriure-s'hi

Durant el casal a l'esplai realitzarem tot un seguit d'activitats especials:

*Activitats sostenibles amb natura.

* Activitats d'educació emocional

*Activitats d'aigua, Gran joc...

*La visita de diversos personatges ... i moltes altres sorpreses!

 

Activitats sostenibles amb la natura
Activitats d'aigua
Activitats d'educació emocional
La visita de diversos personatges... i moltes sorpreses

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

09:00 Benvinguda al casal i inici entrada esglaonada (per grups)
09:30 Presentació del Centre d'interès del dia
10:30 Esmorzar
11:00 Activitat de matí
12:30 Valoració del matí i hàbits d'higiene
13:00 Comiat infants de matí / Inici de l'espai de menjador (per grups)
15:00 Activitat de tarda
15:45 Hàbits d'higiene i recollida
16:00 Recollida d'infants

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per C.E PUBILLA CASES CAN VIDALET (avís legal)

Detalls

 

- Els no socis hauran d'abonar 27€ en concepte de matrícula.

- La  inscripció de l’activitat serà efectiva un cop quedi confirmat el pagament.

- Per a la realització de la inscripció caldrà dur fotocòpia de la targeta sanitària, cartilla de vacunes i DNI del pare/mare/tutor.

- Aquesta inscripció on line es considerarà confirmada un cop realitzat el contacte i l’entrevista amb el responsable de l’activitat.

- Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al 93 438 48 96 o per e-mail a esplaipubilla@fundesplai.org

- Per tal de garantir una bona informació del casal, es realitzaran les reunions informatives de famílies.

 

L'equip de monitors i monitores

L'equip de monitors/es està composat per un responsable general amb la titulació de director de lleure. Aquest és qui s'encarrega de fer una bona gestió tant del casal com de l'equip de monitors/es.

L'equip de monitors es composa d'homes i dones amb titulació de lleure depenent del nombre de participants. La ràtio establerta és de 10 infants per monitor/a a excepció amb els infants de 3 anys on la ratio baixa a 1 monitor/a 8 participants.

Aquest estiu l’’equip de monitors i monitores rebran una formació específica en les mesures de prevenció i higiene i en funció dels participants casals/colònies/campaments/.. comptarà amb un/a responsable/s de prevenció i higiene amb la responsabilitat de vetllar pel compliment de les mesures establertes en el protocol i disposar els elements acreditatius de la seva implementació

 

 

Preus i disponibilitats

Inscripcions

Arriben les activitats d'estiu a l'Esplai Pubilla Cases Can Vidalet, unes activitats segures i essencials per a tothom. Totes les activitats s'organitzaran amb les màximes mesures de seguretat i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries. 

Durant aquest temps, podrien haver alguns canvis a les activitats en funció de les autoritats i de les mesures establertes per les administracions.

 

Per participar d'aquestes és IMPRESCINDIBLE realitzar la preinscripció al següent formulari: 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=SfgFOsongUOwfJvrJFJRYv71JjX8PtJOi8KOV-zmnRZUM1hRREkyMkozSjhQTkoyRFgwSFNPUjVXSS4u

Un cop realitzada la preinscripció, haureu de trucar a l'Esplai (93 4384896), a partir del 17 de maig, per tal de demanar hora i formalitzar la inscripció. Per a més informació sobre casals i colònies disposeu de les xarxes socials i web de Fundesplai on trobareu totes les activitats que realitzem aquest estiu!

de 2 a 12 anys
Servei Preu × persona
1r Setmana Casal Setembre
del dilluns 30 d'agost al divendres 3 de setembre 2021
Últimes places disponibles!
CASAL MATI
75,00 €
CASAL MATI + MENJADOR
120,00 €
2n Setmana Casal Setembre
del dilluns 6 al divendres 10 de setembre 2021
Complet
CASAL MATI
75,00 €
CASAL MATI + MENJADOR
120,00 €

Localització

Localització de l'activitat
ASSOCIACIÓ CLUB ESPLAI PUBILLA CASES
Plaça de la Bòbila,1
08906 HOSPITALET DE LLOBREGAT (L')

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai