Colònies a Vilanova de Sau: La Cinglera (P5 i 1r)

Colònies a VILANOVA DE SAU
  • de 5 a 7 anys
  • 4 dies / 3 nits
  • del 13 al 18 de juliol 2020 (2 torns)

Informació general

Marxem a una casa de colònies al complex de Sau. Dins del paratge natural de Les Guilleries, i a la riba del Pantà de Sau. Per gaudir de la calma, de tots els colors de la natura, del cant dels ocells, el paisatge, les activitats d’aventura, el piragüisme, les excursions i la bona companyia!

La Cinglera és una casa espaiosa i pràctica, amb unes vistes espectaculars a les cingleres de Tavertet i el Pantà de Sau. Ubicada en una gran finca de prats i boscos al bell mig del paratge natural de Les Guilleries, i a la riba del pantà. Totalment accessible per a persones amb mobilitat reduïda i als entorns hi ha un itinerari adaptat de descoberta del bosc i la natura. A més a més, és una casa de colònies sostenible amb Certificació BIOSPHERE.
Perfecte per gaudir de tots els colors de la natura, per desconnectar, per fer excursions, equilibris al parc d’aventura, explorar el bosc,…! És un espai idoni per la convivència, l’autonomia i la generació de vincles emocionals entre el grup d'infants i també amb
els seus monitors i monitores.

Raons per inscriure-s'hi

1. Activitats de natura.

2. Es treballa l’educació en valors i es potencia la convivencia.

3. S’esdevenen vincles afectius entre els infants i l’equip de monitors/es.

4. Potenciar l'autonomia i el treball en equip

Activitats de natura
Treball en equip i valors
Una proposta pensada per potenciar el vincle i l'autonomia dels infants
Convivència

Activitats inclusives!

Hem pensat específicament aquestes activitats perquè hi pugui participar qualsevol infant o jove, independentment de si pateix alguna discapacitat física, sensorial o intel·lectual.

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per PAIDOS + FUNDESPLAI (avís legal)

Detalls

Preinscripcions: Del 2 de al 23 de desembre. Per tal de reservar les vostres places s'haurà de fer un primer pagament de 40 € que es descomptarà de la totalitat. La resta de la totalitat es facturarà en dos pagaments del 50% en els mesos de maig i juliol. Les places seran limitades, per ordre d'arribada.

Les places restants es tornaran a obrir juntament amb les inscripcions de casals d'estiu al llarg del mes de març fins a exhaurir la disponibilitat d'aquestes.

Descomptes: 

Us informem que s’aplicarà un descompte del 10% del preu total si la inscripció inclou:

  • Inscripció a 4 o més torns del total dels casals.
  • A partir de 2n germà inscrit en el mateix torn.

Aquests descomptes s'aplicaran en els següents pagaments i no són acumulables.

Aquest casal forma part de la proposta temàtica global que oferim a les diferents escoles de Sant Cugat, amb la voluntat que el nen/a pugui triar aquella proposta que més s'adapti a les seves inquietuds. Aquesta proposta està oberta a tots/es els nens/es de Sant Cugat, i es caracteritza per ser variada (artística, esportiva, creativa, tecnològica) oferint diferents activitats temàtiques, i coorganitzades amb diferents entitats. Podeu consultar en aquesta web la resta de casals i campus temàtics.

L'equip de monitors i monitores

El grup de monitors i monitores que està al càrrec dels nens/es tindrà estabilitat al llarg de totes les colònies, garantint així els referents pels nens i nenes durant l’estada. Aquests monitors i monitores, que disposen de la titulació pertinent, són els encarregats de programar  totes les activitats setmanals. Tanmateix, molts d’ells són treballadors/es habituals de Paidos durant el curs a l’escola.

En els nostres casals d'estiu complim la normativa que marca la Generalitat, decret 267/2016, de 5 de juliol, que, entre d'altres, estableix la ràtio establerta durant el casal.

Preus i disponibilitats

de 5 a 7 anys
Servei Preu × persona
Colònies Vilanova de Sau P5 i 1r (Opció A) - 4t Torn
del dilluns 13 al dimecres 15 de juliol 2020
Colònies
131,60 €
Colònies Vilanova de Sau P5 i 1r (Opció B) - 4t Torn
del dimecres 15 al dissabte 18 de juliol 2020
Colònies
176,50 €

Inscripcions

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al 717129824 o per e-mail a casalspaidos@fundesplai.org

Localització

Localització de l'activitat
CASES DE COLÒNIES LA CINGLERA
Pantà de Sau
08519 VILANOVA DE SAU

Situar al mapa