CASALS D’ESTIU 2022

“TRIBU THABO E” A LA RECERCA DE LA FELICITAT

El centre d'interès que proposem per aquest estiu 2022, és la "Tribu Thabo e” a la recerca de la felicitat". Hem triat aquest centre d'interès pel concepte de tribu, que se centra en el valor de la unitat, la solidaritat, la pertinença a un grup, transmetre la igualtat sobre la resta, la cohesió i el fet de tindre un objectiu comú, trobar la felicitat a través d'un viatge nòmada, voltant arreu del món buscant cultures dels altres països.

Cada setmana un integrant de la tribu serà el protagonista, ajudant-nos entre tots i totes diàriament, amb d'activitats i dinàmiques, per descobrir en comú on s'amaga la felicitat.

A partir dels valors, el concepte de tribu i viatjar, introduirem les temàtiques setmanals per treballar-les al casal.

Per una altra banda, li donarem molta importància a la música. Creiem interessant que a través d'ella es pot arribar a desenvolupar la intel·ligència emocional, fomentar la sociabilitat, l'empatia, la tolerància i el treball en equip. Per tant, la música ens apropa a la felicitat. Així doncs, volem que ens acompanyi durant totes les activitats de manera ambiental, i d'aquesta manera conèixer també la música d'altres cultures.

Per a mes informació a http://www.laballaruga.org 

 

 

Raons per inscriure-s'hi

 1. Per gaudir de l'estiu, jugar i divertir-se!
 2. Per fer nous amics 
 3. Per fomentar l'autonomia personal i l'autoconeixement
 4. Per aprendre a cooperar amb el grup i ser solidaris
 5. Perquè els Casals d'Estiu són una experiència única, emocionant i extraordinària

 Activitats destacades

 •  Anem a la piscina
 • Farem Tallers de cuina, ball, teatre i arts plastiques 
 • Reforç Educatiu 
 • Gimcanes 
 • Jocs cooperatius i a l'aire lliure 
 • Anirem a la platja
 • Excursions per l'entorn  
 • Jocs d'aigua
Reforç Educatiu
Platja
Tallers
Sortides per l'entorn

Organitza

Aquesta activitat està promoguda per Escola Antoni Roig (avís legal) i gestionada per ESPLAI LA BALLARUGA (GRUP ENTIT. EL VENDRELL ED.L) (avís legal)

Detalls

EL PREU DEL CASAL D'ESTIU ES GRATUÏT

L'equip de monitors i monitores

Al casal d’estiu  hi haurà sempre un equip d’educadors amb un coordinador o coordinadora i monitors i monitores per cadascun dels grups en què s’organitzen els infants. La distribució d’aquests la dissenyem tenint en compte el volum de cada grup, les edats dels infants i assegurar una ràtio de 10 infants per monitor.

Els monitors i monitores treballen en equip. Abans de l’inici del casal preparem tot un seguit de reunions de planificació i preparació de les activitats, de l’organització del grup... L’equip directiu de l’entitat elabora el projecte  marc  de l’organització general de l’activitat, en funció de l’orientació del casal, i de l’edat i característiques dels infants. Posteriorment, la directora de l’entitat conjuntament amb la coordinadora d’activitats és la que desenvolupa tot el projecte d’activitats, distribució de grups, adequació dels espais, horaris...

Durant el casal diàriament els monitors i monitores destinen una estona a valorar la dinàmica del dia i per fer noves propostes d’activitat o reorientar les previstes si és necessari.

Preus i disponibilitats

Inscripcions

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al 977.664.002 o per e-mail a laballaruga@fundesplai.org

8 - 12 anys
Servei Preu × persona
CASAL ESTIU ANTONI ROIG S1
del dilluns 27 de juny al divendres 1 de juliol 2022
CASAL MATI
preu a consultar
CASAL ESTIU ANTONI ROIG S2
del dilluns 4 al divendres 8 de juliol 2022
CASAL MATI
preu a consultar
CASAL ESTIU ANTONI ROIG S3
del dilluns 11 al divendres 15 de juliol 2022
Últimes places disponibles!
CASAL MATI
preu a consultar
CASAL ESTIU ANTONI ROIG S4
del dilluns 18 al divendres 22 de juliol 2022
CASAL MATI
preu a consultar
CASAL ESTIU ANTONI ROIG S5
del dilluns 25 al divendres 29 de juliol 2022
CASAL MATI
preu a consultar

Localització

Escola Antoni Roig

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai