Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

Com que les activitats podrien patir algun canvi d'última hora, aquest any pots fer la preinscripció sense haver d'abonar, encara, cap import. Recorda que la reserva de plaça es farà per ordre de pre-inscripció.

El Campus de Creació Literària és una proposta pensada per a aquells nois i noies que gaudeixen del plaer de la lectura i l'escriptura. Tindrem un taller de creació de mons, un de creació de personatges, un de novel·la, un de conte... farem lectures conjuntes i entrevistarem una editora i una agent literària, tot en una masia al costat del pantà de Sau.

Laia Aguilar, Ricard Ruiz Garzón, Muriel Villanueva i Selena Soro seran els escriptors i les escriptores que impartiran els tallers, que estaran complementats amb activitats lúdiques i esportives en un entorn natural i amb totes les mesures de seguretat. 

 

FES LA TEVA INSCRIPCIÓ I PAGA-LA AL DESEMBRE!!!!!!  però és important que sapiguem quants serem!!!! 

Raons per inscriure-s'hi

Tallers de Creació de Mons i personatges

Entrevistes a editors i agent literari

Activitats lúdico-esportives: circuit tirolines, bicicletes, tir amb arc.

Activitats inclusives!

Hem pensat específicament aquestes activitats perquè hi pugui participar qualsevol infant o jove, independentment de si pateix alguna discapacitat física, sensorial o intel·lectual.

Organitza

Aquesta activitat està promoguda per Diari Ara (avís legal) i gestionada per FUNDACIO CATALANA DE L'ESPLAI (avís legal)

Detalls

Allotjament:

Els i les participants s'allotjaran a la Casa de Colònies La Cinglera, dins la finca de Can Mateu al pantà de Sau. La casa compta amb habitacions de 6 places que reduirem a 4 per mantenir els 2m de distància necessaris entre participants. Hi ha també un edifici menjador que garanteix també tots els distanciaments. 

El dia d'inici de l'activitat, caldrà portar als participants entre les 15.30h  i les 16.00h al punt de trobada davant del menjador de la Finca de Can Mateu. Com a mesura de seguretat i per evitar aglomeracions, organitzarem l'arribada de manera esglaonada.

El dia de recollida ens trobarem a partir de les13h al mateix punt de trobada. També ho organitzarem per a què les famílies arribin de manera esglaonada.

Comunicació amb les famílies:

Un cop feta la inscripció tindreu accés a la intranet on trobareu publicada la programació del campus amb tots els detalls sobre les activitats. 

Pagament i reunió de famílies

El dia 9/12/2020, a les 19h, es convocarà una reunió de famílies per informar sobre el Campus i la situació de en aquell moment (respecte possibles restriccions). Serà a partir d'aquell moment, que se us demanarà de fer el pagament del Campus. NO CAL QUE FEU CAP PAGAMENT ABANS D'AQUESTA DATA.

10 dies abans caldrà haver fet el pagament de la totalitat.

Què cal portar? 

 • Motxilla gran o bossa de viatge
 • Motxilla petita (només per fer petits desplaçaments per la muntanya)
 • Sac de dormir
 • Pijama.
 • Anorac.
 • Roba i recanvis per 4 dies (per prevenció la covid-19 cada muda anirà en una bossa de plàstoc indepentdent i tancada, que servirà també per a la muda quan estigui bruta) La roba ha de ser d'abric però els interiors són molt càlids.
 • Calçat adequat per caminar (de sola rugosa): botes o calçat esportiu.
 • Xancles de dutxa.
 • Tovallola gran i tovallola petita.
 • Sabó líquid.
 • Necesser (Pinta i/o raspall, raspall de dents i pasta, mocadors...)
 • Repel·lent de mosquits
 • Gel hidroalcohòlic (opcional)
 • Lot o llanterna, amb piles noves, o de recanvi.
 • Cantimplora.
 • Gorra, i/o bufanda.
 • Barra protectora llavis.
 • Els participants poden portar telèfons i càmeres de fotos. Fundesplai no es farà responsable de la seva pèrdua o averia. El seu ús serà restringit i controlat per l'equip de monitors/es.

Recomanem no portar:

 • Aparells de música
 • Menjar i beure

L'equip de monitors i monitores

L'equip de monitors/es del Campus estarà format per persones titulades en la direcció i monitoratge d'activitats de lleure infantil i juvenil. A més, alguns d'ells/es seran especialistes en temàtiques de natura (biòlegs, ambientòlegs) i/o activitats esportives al medi natural, amb experiència prèvia en camps de treball.

La part de Creació Literària està organitzada i gestionada per la periodista Selena Soro.

Preus i disponibilitats

de 11 a 18 anys
Servei Preu × persona
CAMPUS DE CREACIÓ LITERÀRIA DE L'ARA I FUNDESPLAI
del diumenge 27 al dijous 31 de desembre 2020
Complet
Campus de creació literària de l'Ara i Fundesplai
370,00 €

Inscripcions

En aquest moment totes les places del campus estan ocupades. Si ho desitges, et pots apuntar a la llista d'espera i contactarem amb tu si s'alliberen places

Apunta't a la llista d'espera

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al 610781235 o per e-mail a Mercè Lluveras mlluveras@fundesplai.org

Localització

Localització de l'activitat
CASES DE COLÒNIES LA CINGLERA
Pantà de Sau
08519 VILANOVA DE SAU

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai