Ets un jove intrèpid? T'agrada viatjar i conèixer gent nova? Doncs no et pots perdre la ruta que organitza l'Esplai Espurnes!

Durant aquests dies els nois i noies compartiran viatge, però no es tracta només d'aventura i diversió, sino també d'esforç, d'autosuperació, de viure l'esperit de companyonia, de conèixer gent nova i a un mateix... en definitiva, tota una experiència!

Realitzarem un camp de treball on cooperem i treballem en equip, tenim cura de l'entorn natural de forma directa i gaudim d'una experiència nova en bona companyia i en plena natura.

Raons per inscriure-s'hi

Excursionisme
Natura
Noves amistat
Muntanyisme

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:00 Bon dia
09:00 Esmorzar
10:00 Treball
14:00 Dinar
15:00 Temps lliure
16:00 Activitat tarda part 1
17:00 Berenar
18:00 Activitat tarda part 2
20:00 Sopar
21:00 Activitat nit
22:30 Bona nit

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per Grup d'Esplai Espurnes (avís legal)

Detalls

Hi haurà una reunió de famílies on informarem dels aspectes més importants. Us avisarem de la data i hora més endavant.

L'equip de monitors i monitores

A la nostra entitat les activitats d'estiu esdevenen la culminació de tot el treball dut a terme durant el curs. Els encarregats de preparar-les són els mateixos monitors i monitores que desenvolupen la seva tasca cada dissabte com a part del seu voluntariat a l'esplai. El seu entusiasme, la seva dedicació i professionalitat són una garantia de qualitat a totes les activitats que organitzem. Tots els monitors i monitores de la nostra entitat tenen el títol de monitor en activitats de lleure infantil i juvenil expedit per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Preus i disponibilitats

Inscriu els teus fills / filles en 3 clics!
  1. Marca els torns que t'interessen
  2. Indica el nombre de participants que vols inscriure
  3. Fes clic al botó Començar la inscripció

Durant el procés d'inscripció tindràs la possibilitat de sol·licitar una beca. S'han de complir una sèrie de requisits (caldrà aportar documentació acreditativa), entre els quals que com a mínim un dels progenitors estigui a l'atur en el moment de fer la petició. En aquest cas, no et caldrà pagar res fins que la sol·licitud es resolgui.
més informació sobre les beques i ajuts

11 - 14 anys
Servei Preu × persona  
(6è Primària - 2n ESO)
del dilluns 17 al diumenge 23 de juliol 2023
Últimes places disponibles!
Ruta soci
215,00 €
Ruta no soci
235,00 €
Vull inscriure

Localització

Localització de l'activitat
TERRENY D'ACAMPADA - EL REFUGI

25691 ÀGER

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai