Colònies a Vilanova de Sau: Els Porxos (P5 i 1r)

Colònies a VILANOVA DE SAU
  • de 5 a 7 anys
  • 3 dies / 2 nits
  • del 30 de juny al 4 de juliol 2020 (2 torns)

Informació general

Marxem a una casa de colònies al complex de Sau. Dins del paratge natural de Les Guilleries, i a la riba del Pantà de Sau. Per gaudir de la calma, de tots els colors de la natura, del cant dels ocells, el paisatge, les activitats d’aventura, el piragüisme, les excursions i la bona companyia!

Els porxos és una casa amb molt d’encant, versàtil i còmoda. Està ubicada en una gran finca de prats i boscos al bell mig del paratge natural de Les Guilleries, i a la riba del Pantà de Sau. La casa és totalment accessible per a persones amb mobilitat reduïda i compta amb un itinerari adaptat de descoberta del bosc i la natura. A més, és una casa sostenible amb la Certificació BIOSPHERE. Un indret ideal per desconnectar de la rutina, gaudir de les vistes impressionants a les cingleres, fer excursions i mil descobertes! És un espai idoni per la convivència, l’autonomia i la generació de vincles emocionals entre el grup d'infants i també amb els seus monitors i monitores.

Raons per inscriure-s'hi

1. Activitats de natura.

2. Es treballa l’educació en valors i es potencia la convivencia.

3. S’esdevenen vincles afectius entre els infants i l’equip de monitors/es.

4. Potenciar l'autonomia i el treball en equip

Activitats de natura
Treball en equip i valors
Una proposta pensada per potenciar el vincle i l'autonomia dels infants
Convivència

Activitats inclusives!

Hem pensat específicament aquestes activitats perquè hi pugui participar qualsevol infant o jove, independentment de si pateix alguna discapacitat física, sensorial o intel·lectual.

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per PAIDOS + FUNDESPLAI (avís legal)

Detalls

Preinscripcions: Del 2 de al 23 de desembre. Per tal de reservar les vostres places s'haurà de fer un primer pagament de 40 € que es descomptarà de la totalitat. La resta de la totalitat es facturarà en dos pagaments del 50% en els mesos de maig i juliol. Les places seran limitades, per ordre d'arribada.

Les places restants es tornaran a obrir juntament amb les inscripcions de casals d'estiu al llarg del mes de març fins a exhaurir la disponibilitat d'aquestes.

Descomptes: 

Us informem que s’aplicarà un descompte del 10% del preu total si la inscripció inclou:

  • Inscripció a 4 o més torns del total dels casals.
  • A partir de 2n germà inscrit en el mateix torn.

Aquests descomptes s'aplicaran en els següents pagaments i no són acumulables.

Aquest casal forma part de la proposta temàtica global que oferim a les diferents escoles de Sant Cugat, amb la voluntat que el nen/a pugui triar aquella proposta que més s'adapti a les seves inquietuds. Aquesta proposta està oberta a tots/es els nens/es de Sant Cugat, i es caracteritza per ser variada (artística, esportiva, creativa, tecnològica) oferint diferents activitats temàtiques, i coorganitzades amb diferents entitats. Podeu consultar en aquesta web la resta de casals i campus temàtics.

L'equip de monitors i monitores

El grup de monitors i monitores que està al càrrec dels nens/es tindrà estabilitat al llarg de totes les colònies, garantint així els referents pels nens i nenes durant l’estada. Aquests monitors i monitores, que disposen de la titulació pertinent, són els encarregats de programar  totes les activitats setmanals. Tanmateix, molts d’ells són treballadors/es habituals de Paidos durant el curs a l’escola.

En els nostres casals d'estiu complim la normativa que marca la Generalitat, decret 267/2016, de 5 de juliol, que, entre d'altres, estableix la ràtio establerta durant el casal.

Preus i disponibilitats

de 5 a 7 anys
Servei Preu × persona
Colònies Vilanova de Sau P5 i 1r (Opció A) - 2n Torn
del dimarts 30 de juny al dijous 2 de juliol 2020
Complet
Colònies
131,60 €
Colònies Vilanova de Sau P5 i 1r (Opció B) - 2n Torn
del dijous 2 al dissabte 4 de juliol 2020
Complet
Colònies
122,60 €

Inscripcions

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al 717129824 o per e-mail a casalspaidos@fundesplai.org

Localització

Localització de l'activitat
CASA COLÒNIES ELS PORXOS
Pantà de Sau
08303 VILANOVA DE SAU

Situar al mapa