Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

Colònies d'Estiu Organitzades per les famílies de 6è de l'escola Els Pins de Cornellà. Aquestes colònies són exclusives per als infants de l'escola que han acabat 6è de primària. 

El millor estiu de les nostres vides! ara més que mai, les colònies d'estiu són la millor eina per a combatre el període complex que estem passant. Les Guilleries i el pantà de Sau són llocs únics que donaran a l'infant l'autonomia i l'alegria tant necessàries aquest estiu.

Excursions, gimcanes, jocs de nit, activitats d'aventura com el caiac o el parc d'aventura són només algunes de les experiències de les que podran gaudir els infants de l'escola. 

Fem que 2020 sigui el millor estiu de la nostra vida! :) 

NOTA: Degut a la crisi del COVID-19 el desenvolupament d’aquestes activitats es faran seguint els protocols que l’Estat, la Generalitat, les conselleries pertinents i l’Ajuntament de Barcelona ens facilitin, per tant estem treballant per a què les activitats es facin amb totes les garanties sanitàries.

Raons per inscriure-s'hi

1.Perquè fomenten l'autonomia personal, l'autoconeixement i la manifestació de tots els vessants de la personalitat dels infants.

2.   Perquè donen a conèixer els valors del territori, promovent la identitat cultural dels infants.

3.   Perquè són una eina educativa per promoure la curiositat innata dels infants i la descoberta de la natura.

4.   Perquè afavoreixen la cohesió del grup i el treball cooperatiu dels infants

5.  Perquè és una experiència única, emocionant i extraordinàriament significativa en el desenvolupament dels infants.

Raons per inscriure-s'hi

Prepareu-vos per uns dies d'aventura fent activitats com el caiac al pantà de Sau, el parc d'aventura amb tirolines, sortides en btt, tir amb arc, curses d'orientació, gimcanes, olimpíades pageses, jocs de nit, excursions, nit d'estels, piscina, i molt més. 

Parc d'Aventura amb tirolines
caiac al pantà de Sau
excursions per corriols de muntanya
nit d'estels

Activitats inclusives!

Tant la casa com la finca es troben adaptades, Per activitats adaptades contacteu primer amb el coordinador de les colònies. 

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:00 Ens llevem i ens preparem
09:00 Esmorzar
10:00 Activitat de matí
13:00 Temps lliure
13:30 Dinar i joc per racons
15:00 Activitat de tarda
17:30 Berenar
18:00 Activitat de lleure
19:00 Temps lliure
20:00 Sopar
21:00 Temps lliure
21:30 Joc de nit
23:00 Anem a dormir

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per FUNDACIO CATALANA DE L'ESPLAI (avís legal)

Detalls

El preu de les colònies inclou:

-Anada i tornada en autocar

-Monitoratge 24h

-Activitats

-4 pensions completes

-dinar del primer dia

-piscina

L'equip de monitors i monitores

Durant les colònies comptarem amb un equip de monitors/es professionals del lleure, el qual estarà en possessió del títol de director/a o monitor/a en un 60% de l'equip.

Treballem amb la normativa  segons  el DECRET 267/2016/5.

Aquest any, a més, aplicarem una sèrie de mesures preventives que s'han regulat des del Departament de Joventut de la Generalitat. Destaquem la realització de les colònies en petits grups de convivència de 10 participants i 1 monitor/a, l'adaptació de les habitacions per a garantir la distància recomanada de 2m per participant, la senyalització dels espais comuns i exteriors i els mecanismes necessaris per a poder dur a terme les activitats amb seguretat, mantenint la distància recomanada i fent ús de mascaretes quan sigui necessari. Si voleu més informació sobre aquestes mesures, podeu consultar l'apartat "mesures covid" d'aquesta pàgina web.

També aquest vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=WdbzbbKAeJk&t=13s

 

Preus i disponibilitats

Inscriu els teus fils / filles en 3 clics!
  1. Marca els torns que t'interessen
  2. Indica el nombre de participants que vols inscriure
  3. Fes clic al botó Començar la inscripció

Durant el procés d'inscripció tindràs la possibilitat de sol·licitar una beca. S'han de complir una sèrie de requisits (caldrà aportar documentació acreditativa), entre els quals que com a mínim un dels progenitors estigui a l'atur en el moment de fer la petició. En aquest cas, no et caldrà pagar res fins que la sol·licitud es resolgui.
més informació sobre les beques i ajuts

de 10 a 12 anys
Servei Preu × persona  
Colònies de 6è als Porxos de Sau
del dilluns 29 de juny al divendres 3 de juliol 2020
Colònies de 6è als Porxos 2020
291,00 €
Vull inscriure

Localització

Localització de l'activitat
CASA COLÒNIES ELS PORXOS
Pantà de Sau
08303 VILANOVA DE SAU

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai