Els Campaments són activitats educatives que ens ajudaran a reconnectar amb la natura. Durant el confinament no hem pogut gaudir d’espais oberts, aquesta és  una gran oportunitat per a prioritzar el contacte amb l’entorn natural del que ens trobarem envoltats.

Són un espai de convivència entre iguals, ajudant a recuperar l’apropament i retrobament amb els iguals. Basat en les necessitats i els interessos del grup i amb uns objectius pedagògics clars.

Són un espai on poder jugar i relacionar-se, recuperant les habilitats socials més enllà de les parets de casa seva. Els campaments són un espai idoni per aprendre a través de l’acció els valors que treballem a l’esplai, potenciant el compromís a la natura, l’autogestió, la participació, la vivencialitat, l’esperit crític i el treball en equip. 

Sens dubte anar de campaments aquest estiu més que mai, aportarà una experiència vivencial impregnada de la relació amb el grup, les excursions i els jocs a cel obert.

Raons per venir de campaments

Descansar i fer salut: sortir de casa, trobar-se envoltats de natura i realitzar activitats saludables.
Estar lluny de la família: créixer i compartir jocs fent noves amistats.
Aprendre a viure en la nova realitat: educar  per a la Salut i la prevenció, higiene, seguretat, àpats saludables.
Els monitors/res, gent de confiança: tenen l’experiència de treball de tot el curs a l’Esplai

 

 

Raons per inscriure-s'hi

• Excursions
• Jocs i Gimcanes
• Piscina
• Taller de natura
• Vetllades
 

A més de les activitats reforçarem els aspectes de vida quotidiana que ens permeten fer un treball de creixement personal així com d’autogestió i gaudiment del grup. Espais per treballar hàbits de convivència i relació alhora que de hàbits de higiene i autonomia. 

Sortides a la natura
Activitats d'aigua
Grans jocs, ginkames i descoberta de l'entorn
Vetllades

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:00 Bon dia! Ens aixequem i ens preparem...
09:00 Esmorzar
09:45 Serveis
10:00 Activitat de matí
13:30 Dinar
14:30 Temps lliure, racons,...
15:30 Activitat de tarda
17:30 Berenar
18:00 Activitats de lleure
19:00 Temps lliure i dutxes
20:00 Sopar
21:00 Rentar dents i preparar-nos per l’activitat de nit
21:30 Activitat de nit: joc, descoberta, nit d’estels,...
23:00 Bona nit!

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per CLUB D'ESPLAI BELLVITGE (avís legal)

Detalls

 

  • Per a la realització de la inscripció cal la següent documentació: fotocòpia de la targeta sanitària, carnet de vacunació, DNI del pare/mare/tutor/tutora, omplir el formulari d’inscripció i la declaració responsable que assenyali la situació sanitària del participant
  • Aquesta preinscripció es considerarà confirmada un cop realitzat el contacte amb el responsable de l’activitat i confirmada la plaça a l’activitat
  • La  inscripció de l’activitat serà efectiva un cop quedi confirmat el pagament i entragada tota la documentació
  • Possibilitats d'ajuts i finançament
  • Per tal de garantir una bona informació de l’activitat, es realitzarà una reunió informativa de famílies el dijous 2 de juny de 2022 a les 19,00 hores.
  • Un cop confirmadad la plaça, la  inscripció de l’activitat serà efectiva un cop realitzat el pagament i rebreu el llistat de material necessari per l'activitat.
  • Possibilitats d'ajuts i finançament. 

 

 

L'equip de monitors i monitores

El nostre equip de monitors/res i directors/res  tenen l'experiència de treball  de tot el curs a l'Esplai i han preparat el projecte d'estiu amb il·lusió i professionalitat. Són persones compromeses i implicades que sovint  han viscut l’experiència com a nois i noies a l’Esplai. Són gent preparada i formada per a atendre les necessitats dels infants i joves de manera efectiva i responsable. Són referents i estableixen un diàleg educatiu. 

 

En les nostres casals/colònies/campaments/….  complim la normativa que marca la Generalitat, decret 267/2016?de 5 de juliol, que entre d'altres, estableix que la ràtio establerta és 10 infants per cada monitor/a. (8 infants si són menors de 3 anys). A més a més comptem amb la col·laboració de monitors/es de pràctiques. 

 

 

Preus i disponibilitats

Inscripcions

Els no socis hauran d'abonar 28€ en concepte de matricula.
Aquesta quota es farà efectiva un cop quedi confirmada la inscripció i en la forma de pagament que s’acordi amb l’entitat.

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al 93 335 40 00 o per correu electrònic a cebellvitge@fundesplai.org.

de 9 a 11 anys
Servei Preu × persona
CAMPAMENTS ESTIU ISARDS
del dissabte 9 al divendres 15 de juliol 2022
Complet
COLONIES ESTIU ISARDS
270,00 €

Localització

EL REFUGI DEL MONTSEC

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai