Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

Activitat organitzada per FUNDACIO CATALANA DE L'ESPLAI

Raons per inscriure-s'hi

Per què gaudir d'unes colònies amb Fundesplai?

1.   Perquè fomenten l'autonomia personal, l'autoconeixement i la manifestació de tots els vessants de la personalitat dels infants.

2.   Perquè donen a conèixer els valors del territori, promovent la identitat cultural dels infants.

3.   Perquè són una eina educativa per promoure la curiositat innata dels infants i la descoberta de la natura.

4.   Perquè afavoreixen la cohesió del grup i el treball cooperatiu dels infants

5.  Perquè és una experiència única, emocionant i extraordinàriament significativa en el desenvolupament dels infants.

6.  Perquè és la millor manera de tancar el curs i poder acomiadar-se dels companys i comapnyes amb qui heu compartit tants moments i experiències durant Primària. No us ho perdeu!!!

Caiac i aventures!
Cursa d'orientació i jocs cooperatius
Piscina!

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:30 Bon dia!
09:00 Esmorzem
10:00 Activitat de matí
13:00 Dinem
14:30 Joc lliure
16:00 Activitat de tarda
19:00 Joc lliure
20:00 Sopem
21:30 Activitat de nit
23:30 Bona nit

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per FUNDACIO CATALANA DE L'ESPLAI (avís legal)

Detalls

- Sortida i tornada: el divendres dia 25 de juny ens trobarem entre les 11:00 i les 11:30 a la casa de colònies de Can Mateu, Porxos i Cinglera. Degut al context actual, la idea és que les famílies vingueu totes escalonades i sempre mantenint la distància entre vosaltres. Cal que porteu la targeta sanitària original i, si cal, els medicaments que han de prendre els vostres fills/es, juntament amb la recepta mèdica. La recollida serà el dia 27 de juny al mateix punt, a les 16h.

- Dinar del primer dia: recordeu que el dinar del primer dia NO està inclòs i cal que el porteu des de casa. 

- Per accedir a la intranet: a la part superior dreta d'aquesta pàgina cliqueu "intranet" i accediu amb les credencials que rebeu per correu un cop feta la inscripció. A la intranet heu de completar totes les dades, informació sanitària i autoritzacions, així com adjuntar l'escaneig de la tarjeta sanitària i el llibre de vacunes.

Descompte germans/es: les famílies que tenen inscrits dos germans/es gaudeixen d'un 10% de descompte en la segona inscripció. Per fer-se efectiu i que es vegi reflectit a l'apartat "pagaments"  cal afegir el codi promocional " germa10 " . 

L'equip de monitors i monitores

Durant les colònies comptarem amb un equip de monitors/es professionals del lleure, el qual estarà en possessió del títol de director/a o monitor/a en un 60%. 

En les nostres colònies complim la normativa que marca la Generalitat, decret 137/2003 del 10 de juny, que entre d'altres, estableix que la ràtio establerta durant el casal és 10 nens per cada monitor. A més a més comptem amb la col·laboració de monitors/es de pràctiques.

 

Preus i disponibilitats

Inscriu els teus fils / filles en 3 clics!
  1. Marca els torns que t'interessen
  2. Indica el nombre de participants que vols inscriure
  3. Fes clic al botó Començar la inscripció
de 15 a 16 anys
Servei Preu × persona  
COLÒNIES 4T ESO
del divendres 25 al diumenge 27 de juny 2021
Últimes places disponibles!
COLÒNIES 4T ESO JOSEP PLA
COLÒNIES 4T ESO JOSEP PLA
148,49 €
Vull inscriure

Localització

Localització de l'activitat
CASA COLÒNIES ELS PORXOS
Pantà de Sau
08303 VILANOVA DE SAU

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai