Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

Durant aquest casalet treballarem a partir del  Projecte ODS (Objectius pel Desenvolupament Sostenible), la cimera que es va celebrar el 30 de setembre del 2015 entre els països membres de la ONU, en la que es va acordar un Pla estratègic amb 17 objectius bàsic per al 2030, en els quals es proposen canvis molt importants i necessaris, tant a nivell social, com mediambientals, tecnològics i de salut.

Tot i que els continguts i el plantejament dels ODS semblin de gran complexitat per l’enteniment dels infants, marquen unes fites molt concretes en tot el que fa referència a uns valors i drets bàsics i essencials, fàcils i entenedors pels nens i nenes, i és a partir d’aquests, que introduirem les temàtiques diàries per treballar-les al casalet.

 

 

Raons per inscriure-s'hi

Jocs
Jocs d'aigua
Tallers
Sortida per l'entorn

Organitza

Aquesta activitat està promoguda per Ampa escola LES COMETES (avís legal) i gestionada per ESPLAI LA BALLARUGA (GRUP ENTIT. EL VENDRELL ED.L) (avís legal)

Detalls

Horari acollida de 8 a 9 hores

Horari menjador de 13 a 15 hores 

L'equip de monitors i monitores

Al casal d’estiu  hi haurà sempre un equip d’educadors amb un coordinador o coordinadora i monitors i monitores per cadascun dels grups en què s’organitzen els infants. La distribució d’aquests la dissenyem tenint en compte el volum de cada grup, les edats dels infants i assegurar una ràtio de 10 infants per monitor.

Els monitors i monitores treballen en equip. Abans de l’inici del casal preparem tot un seguit de reunions de planificació i preparació de les activitats, de l’organització del grup... L’equip directiu de l’entitat elabora el projecte  marc  de l’organització general de l’activitat, en funció de l’orientació del casal, i de l’edat i característiques dels infants. Posteriorment, la directora de l’entitat conjuntament amb la coordinadora d’activitats és la que desenvolupa tot el projecte d’activitats, distribució de grups, adequació dels espais, horaris...

Durant el casal diàriament els monitors i monitores destinen una estona a valorar la dinàmica del dia i per fer noves propostes d’activitat o reorientar les previstes si és necessari.

Preus i disponibilitats

Inscriu els teus fils / filles en 3 clics!
  1. Marca els torns que t'interessen
  2. Indica el nombre de participants que vols inscriure
  3. Fes clic al botó Començar la inscripció
de 3 a 12 anys
Servei Preu × persona  
CASAL JUNY LLORENÇ S1
del dimecres 23 al dimecres 30 de juny 2021
CASAL MATI
55,00 €
CASAL MATI + ACOLLIDA
65,00 €
CASAL MATI + MENJADOR
75,00 €
CASAL MATI + ACOLLIDA + MENJADOR
85,00 €
Vull inscriure

Localització

LES COMETES

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les nostres activitats! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai