Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

Aquest estiu, els Hydra fem una ruta pels pobles amb més encant d'Astúries. Un viatge pensat i ideat per a joves de 4 d'ESO i Batxillerat a cavall entre els espais boscosos i verds del cantàbtic asturià i els seus pobles i ciutats. Estigues preparat per carregar la motxilla de ruta i per les caminades de cada dia entre les diferents poblacions i indrets que descobrirem aquest estiu.

Dormirem en tendes de campanya que muntarem i desmuntarem cada dia en càmpings i zones d'acampada, ens calçarem les xiruques i caminarem fins al destí de cada jornada. També disposarem de temps per fer jocs, gimkanes i activitats pels municipis d'Astúries, i podrem visitar i gaudir dels seus carrers, espais, cascs antics, i molt més!

Aquesta ruta és ideal per a conèixer noves amistats a qui li agrada l'aventura, les excursions, caminar i els viatges, i també passar-ho bé amb un grup de companys joves en un ambient lúdic, juvenil i divertit, amb l'essència de l'esplai que sempre hem mantingut.

Raons per inscriure-s'hi

Ruta, viatge, caminar
Aventura i natura
Joventut i noves amistats
Valors i lleure

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:00 Bon dia
09:00 Esmorzar
09:30 Caminar
14:00 Dinar
15:00 Temps lliure
16:00 Activitat tarda part 1
17:00 Berenar
18:00 Activitat tarda part 2
20:00 Sopar
21:00 Activitat nit
22:30 Bona nit

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per GRUP D'ESPLAI ESPURNES (avís legal)

Detalls

Farem una reunió informativa abans de començar l'activitat. Us avisarem des de l'esplai de la data de la reunió.

L'equip de monitors i monitores

A la nostra entitat les activitats d'estiu esdevenen la culminació de tot el treball dut a terme durant el curs. Els encarregats de preparar-les són els mateixos monitors i monitores que desenvolupen la seva tasca cada dissabte com a part del seu voluntariat a l'esplai. El seu entusiasme, la seva dedicació i professionalitat són una garantia de qualitat a totes les activitats que organitzem. Tots els monitors i monitores de la nostra entitat tenen el títol de monitor en activitats de lleure infantil i juvenil expedit per la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Preus i disponibilitats

Inscriu els teus fils / filles en 3 clics!
  1. Marca els torns que t'interessen
  2. Indica el nombre de participants que vols inscriure
  3. Fes clic al botó Començar la inscripció

Durant el procés d'inscripció tindràs la possibilitat de sol·licitar una beca. S'han de complir una sèrie de requisits (caldrà aportar documentació acreditativa), entre els quals que com a mínim un dels progenitors estigui a l'atur en el moment de fer la petició. En aquest cas, no et caldrà pagar res fins que la sol·licitud es resolgui.
més informació sobre les beques i ajuts

de 15 a 18 anys
Servei Preu × persona  
Ruta Astúries
del dilluns 26 de juliol al diumenge 1 d'agost 2021
Últimes places disponibles!
Ruta socis
215,00 €
Ruta no socis
275,00 €
Vull inscriure

Localització

Localització de l'activitat
Astúries

OVIEDO

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai