Els Campaments són activitats educatives que ens ajuden a reconnectar amb la natura i són un espai de convivència entre iguals.

Un espai on poder jugar i relacionar-se, millorant les habilitats socials més enllà de les parets de casa seva. Els campaments són un espai idoni per aprendre a través de l’acció els valors que treballem a l’Esplai tot potenciant el compromís a la natura, l’autogestió, la participació, la vivència, l’esperit crític i el treball en equip. 

Sens dubte anar de campaments aportarà una experiència vivencial impregnada de la relació amb el grup, les excursions i els jocs a cel obert.  

Raons per venir de campaments:  

 • Descansar i fer salut: sortir de casa, trobar-se envoltats de natura i realitzar activitats saludables.  
 • Estar lluny de la família: créixer i compartir jocs fent noves amistats. 
 • Aprendre a viure en la nova realitat: educar  per a la Salut i la prevenció, higiene, seguretat, àpats saludables. 
 • L'equip educatiu de monitors/res: gent de confiança, vital i amb ganes de fer gaudir als participants de l'experiència.

Raons per inscriure-s'hi

 • Els Campaments són un espai especial on treballar tots aquells valors que ens identifiquen en un entorn únic i privilegiat.
 • Els grups estan formats per nois i noies de les mateixes edats agrupant diferents anys de naixement.
 • L'equip educatiu, un equip amb experiència en el lleure amb la titulació de monitors/es i directors/es reconegut per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat.
 • Assegurem la ràtio establerta per normativa.
 • Les activitats estan relacionades amb un Centre d’Interès que fa del dia a dia un espai atractiu i lúdic per als nois/es.
 • Cada dia s'alternen tallers educatius amb activitats de caire més lúdic a l'aire lliure, on els monitors/es ajuden en el desenvolupament de la creativitat i imaginació dels noies/es.

 

Excursions a la natura
Jocs i Gimcanes a l'entorn natural
Coneixement d'un mateix en base a un grup
Vetllades

Activitats inclusives!

Totes les nostres activitats de la campanya de vacances d'estiu vetllen per la inclusió d’infants i joves (en el moment de la inscripció es valorarà la idoneïtat de les activitats, sortides, excursions, piscina...). 

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:30 Bon dia! Ens aixequem i ens preparem!
09:00 Esmorzar i serveis
11:00 Activitat de matí
13:15 Serveis (parar taula...)
13:30 Dinar
14:30 Servei (desparar taula...)
15:00 Temps lliure
16:00 Activitat de tarda
17:30 Berenar
18:00 Activitats de lleure
19:00 Temps lliure i dutxes
19:45 Serveis (parar taula...)
20:00 Sopar
21:00 Serveis (desparar taula...), rentar dents i preparar-nos pel Joc de Nit
21:30 Activitat de nit (joc, descoberta, nit d'estels...)
23:00 Bona nit!!

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per CENTRE D'ESPLAI CAN SERRA (avís legal)

Detalls

 • Per la realització de la inscripció cal portar la següent documentació: fotocòpia del DNI/NIE/Passaport del pare/mare/tutor/a legal, fotocòpia de la targeta sanitària de l’infant, fotocòpia de les vacunes del nen/a i omplir el formulari d’inscripció que us facilitarà l’entitat.
 • La inscripció quedarà confirmada un cop s'hagi fet efectiu el pagament total de l'activitat.
 • Per consultar els tràmits i ajuts per a les activitats d'estiu, cal que contacteu amb l'entitat organitzadora (via mail o telèfon/whatsapp).
 • No socis hauran d'abonar obligatòriament 29€ en concepte de matrícula.
 • Per a poder formalitzar la inscripció s'ha d'abonar el 20% de l'activitat.
 • Per a demanar més informació podeu enviar correu electrònic a canserra@fundesplai.org o trucar/whatsapp al 637 411 425.

 

L'equip de monitors i monitores

El nostre equip de monitors/es i directors/es tenen l'experiència del treball de tot el curs a l'Esplai i han preparat el Projecte d'Estiu amb il·lusió i professionalitat. Són persones compromeses i implicades, que sovint han viscut l'experiència com a nois i noies a l'Esplai. Són gent preparada i formada per a atendre les necessitats dels infants i joves de manera efectiva i responsable. Són referents i estableixen un diàleg educatiu.

Les nostres tandes (Campaments) compleixen la normativa que marca la Generalitat, decret 267/2016 de 5 de juliol, que entre d'altres, estableix que la ràtio és de 10 infants per cada monitors/a.

 

 

 

 

Preus i disponibilitats

Inscripcions

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu enviar correu electrònic a canserra@fundesplai.org o trucar/whatsapp al 637 411 425.

Horari de secretaria: 

 • A partir del 17 d’abril de 2024 fins el 16 de maig de 2024.
  AMB CITA PRÈVIA: dimarts i divendres de 10h a 12h.
  SENSE CITA PRÈVIA: dimecres i dijous de 15h a 18:45h.

9 - 12 anys
Servei Preu × persona
CAMPAMENTS ESTIU SENGLARS
del dissabte 6 al divendres 12 de juliol 2024
Complet
CAMPAMENTS ESTIU SENGLARS
285,00 €

Localització

Localització de l'activitat
ALBERG RECTORIA DE LA SELVA
Carretera C-26,km 119
25286 NAVÈS

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai