El casal d’estiu s’ofereix al llarg del període escolar de vacances. Són un seguit d’activitats que s’ofereixen en l’entorn habitual de l’infant (centre escolar, municipi, esplai...) en un espai del temps envoltat de molts recursos!!

Podem dir que és una activitat que es realitza de manera extraordinària per tant se li apropien unes característiques pròpies: Realitzem d’excursions, al voltant del municipi o entorn i així podem donar a conèixer als infants les possibilitats que ens ofereix el nostre entorn. (muntanya, entitats del poble, recursos del municipi...), s’ofereix la interrelació entre diversos companys, pensem que és important el vincle entre els grans i els petits. 

És una activitat que dóna molt joc als monitors/es en el fet d’adaptar-se fàcilment a la dispersió d’edats dels participants, a la quantitat i a les característiques de cada un.
I el que pensem que és d’especial rellevància, però no més important que els anteriors, és el fet que hem de pensar que els infants assisteixen al casal per tal de divertir-se i viure noves experiències, a mesura que van realitzant activitats enriquidores i pensades per la seva edat.

Raons per inscriure-s'hi

Remullades a la piscina, tallers, ruixades, sortides pel municipi, visita a diferents entitats, visites inesperades, manualitats, treball cooperatiu, activitats esportives, jocs tradicionals, jocs de relació, ball, pràctica de diferents esports, rocòdrom, tir amb arc, gimcanes, activitats d'experimentació...

Piscina i remullades
Sortides pel municipi
Activitats d'aventura i esports

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:00 Servei d'acollida (inclòs)
09:00 Rebuda i trobada dels grups d'activitats
09:30 Jocs esportius i activitats d’exterior/ Piscina
11:00 Esmorzar i Joc Lliure
12:00 Jocs de grup i activitats - Jocs d’aigua – Valoració i comiat
14:00 Menjador Carmanyola (Opcional)
15:30 Recollida o allargament
17:00 Sortida del casal

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per Centre Esplai el Raconet (avís legal)

Detalls

Realitzem serveis complementaris:

Acollida (8.00-9.00 h)- Preu integrat al cost del casal
Menjador (14-15.30 h) - 20 euros (Carmanyola)
Tarda (15.30-17 h) - 20 euros (mínim 10 infants)

-El pagament de l'activitat s'ha de fer al compte corrent: ES61 2100 0422 4902 0027 7195. El concepte ha de ser el NOM I COGNOM de l'infant.
Per tal de fer la reserva de la plaça cal fer el pagament del 50% de l'import total de l'activitat, la setmana que es realitza la inscripció. En cas contrari aquesta plaça serà tornada alliberar.
Quan s'hagi efectuat el pagament, envieu el resguard de pagament al correu electrònic elraconet80@gmail.com
-En cas que demanis beca Fundesplai no cal efectuar el pagament de l'activitat fins que no sapiguem l'import otorgat.

L'equip de monitors i monitores

Els/les monitors/es dels nostres casals aporten, amb el seu bagatge la il·lusió en el projecte, la capacitat de servei i la professionalitat imprescindible. Treballen en equip, es responsabilitzen de la seva feina i corresponsabilitzen de la dels altres companys i companyes.

L’equip de treball és l’encarregat d’aplicar el projecte en cadascun dels grups que formen el casal. Està dirigit i coordinat pel coordinador/a del casal.

Els/les monitors/res assumeixen la responsabilitat directe amb els nens i nenes: preparen, realitzen i avaluen les activitats programades; vetllen per la seguretat dels infants i garanteixen l’èxit educatiu del programa.

Un monitor/a es un exemple a seguir per un infant. Molts cops els nens i nenes volen ser com aquell monitor/a que tenien al menjador, a l’esplai, al casal d’estiu… Per això pensem que el perfil de monitors que busquem calen que tinguin una actitud positiva i oberta. Persones qualificades i amb estudis en el lleure, que treballen diàriament de manera directe o indirecte amb els infants.

Preus i disponibilitats

Inscriu els teus fills / filles en 3 clics!
  1. Marca els torns que t'interessen
  2. Indica el nombre de participants que vols inscriure
  3. Fes clic al botó Començar la inscripció

Durant el procés d'inscripció tindràs la possibilitat de sol·licitar una beca. S'han de complir una sèrie de requisits (caldrà aportar documentació acreditativa), entre els quals que com a mínim un dels progenitors estigui a l'atur en el moment de fer la petició. En aquest cas, no et caldrà pagar res fins que la sol·licitud es resolgui.
més informació sobre les beques i ajuts

2 - 12 anys
Servei Preu × persona  
JULIOL (SETMANA 5)
del dilluns 22 al divendres 26 de juliol 2024
CASAL
60,00 €
JULIOL (SETMANA 6)
del dilluns 29 de juliol al divendres 2 d'agost 2024
CASAL
60,00 €
3 - 12 anys
Servei Preu × persona  
JULIOL (SETMANA 1)
del dimarts 25 al divendres 28 de juny 2024
CASAL
48,00 €
JULIOL (SETMANA 2)
del dilluns 1 al divendres 5 de juliol 2024
Últimes places disponibles!
CASAL
60,00 €
JULIOL (SETMANA 3)
del dilluns 8 al divendres 12 de juliol 2024
Últimes places disponibles!
CASAL
60,00 €
JULIOL (SETMANA 4)
del dilluns 15 al divendres 19 de juliol 2024
CASAL
60,00 €
Vull inscriure

Localització

Localització de l'activitat
CENTRE ESPLAI EL RACONET
Carrer Germandat de Sant Sebastià,14
08758 CERVELLÓ

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai