Les colònies d'estiu són la millor eina per a combatre el període complex que estem passant. Un espai de convivència i diversió amb amics i amigues envoltats de natura, que donaran a l'infant l'autonomia i l'alegria tant necessàries aquest estiu.

Les Colònies és un espai de convivència i diversió amb amics i amigues, lluny de la ciutat i en una casa de colònies. Es tracta d'una proposta educativa on, al voltant d'un eix d'animació i d'activitats, els infants participen activament, al llarg d'uns quants dies fora de l'entorn familiar.
Diversió, emocions, excursions, amistat, convivència, lleure, higiene, salut, alimentació, cooperació i participació en les feines de la casa, formen part de la vida diària de la colònia i que oferim ja fa més de 50 anys.

5 raons per venir de colònies
Fomenten l'autonomia personal, l'autoconeixement i la manifestació de tots els vessants de la personalitat dels infants.
Donen a conèixer els valors del territori, promovent la identitat cultural dels infants.
Són una eina educativa per promoure la curiositat innata dels infants i la descoberta de la natura.
Afavoreixen la cohesió del grup i el treball cooperatiu dels infants
Són una experiència única, emocionant i significativa en el desenvolupament dels infants.

Prioritzem activitats que permetin treballar els següents eixos educatius

Educació emocional: la gestió de les emocions: risoteràpia, artteràpia, mindfullnes,... (espais en petits grups per compartir; escoltar i ser escoltat...)
Educació per a la Salut i la prevenció: higiene, seguretat, àpats saludables...
Educació ambiental: redescobriment de la natura: places, parcs, entorn proper...
Educació per a l’empatia, l’altruisme i el servei a la comunitat
Educació per la sostenibilitat: tallers, activitats...

 

Raons per inscriure-s'hi

• Excursions
• Jocs i Gimcanes
• Piscina
• Taller de natura
• Vetllades
 

 

A més de les activitats reforçarem els aspectes de vida quotidiana que ens permeten fer un treball de creixement personal així com d’autogestió i gaudiment del grup. Espais per treballar hàbits de convivència i relació alhora que de hàbits de higiene i autonomia. 

Sortides a la natura
Activitat d'aigua
Grans jocs, ginkames i descoberta de l'entorn
Vetllades

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:00 Bon dia! Ens aixequem i ens preparem...
09:00 Esmorzar
09:45 Serveis
10:00 Activitat de matí
13:30 Dinar
14:30 Temps lliure, racons,...
15:30 Activitat de tarda
17:30 Berenar
18:00 Activitats de lleure
19:00 Temps lliure i dutxes
20:00 Sopar
21:00 Activitat de nit
22:00 Bona nit!

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per CLUB D'ESPLAI BELLVITGE (avís legal)

Detalls

 

  • Per a la realització de la inscripció cal la següent documentació: fotocòpia de la targeta sanitària, carnet de vacunació, DNI del pare/mare/tutor/tutora, omplir el formulari d’inscripció i la declaració responsable que assenyali la situació sanitària del participant
  • Aquesta preinscripció es considerarà confirmada un cop realitzat el contacte amb el responsable de l’activitat i confirmada la plaça a l’activitat
  • La  inscripció de l’activitat serà efectiva un cop quedi confirmat el pagament i entragada tota la documentació
  • Possibilitats d'ajuts i finançament
  • Per tal de garantir una bona informació de l’activitat, es realitzarà una reunió informativa de famílies dijous 2  de juny de 2022 a les 19,00 hores.
  • Un cop confirmadad la plaça, la  inscripció de l’activitat serà efectiva un cop realitzat el pagament i rebreu el llistat de material necessari per l'activitat.
  • Possibilitats d'ajuts i finançament. 

 

 

L'equip de monitors i monitores

El nostre equip de monitors/res i directors/res  tenen l'experiència de treball  de tot el curs a l'Esplai i han preparat el projecte d'estiu amb il·lusió i professionalitat. Són persones compromeses i implicades que sovint  han viscut l’experiència com a nois i noies a l’Esplai. Són gent preparada i formada per a atendre les necessitats dels infants i joves de manera efectiva i responsable. Són referents i estableixen un diàleg educatiu. 

 

En les nostres casals/colònies/campaments/….  complim la normativa que marca la Generalitat, decret 267/2016?de 5 de juliol, que entre d'altres, estableix que la ràtio establerta és 10 infants per cada monitor/a. (8 infants si són menors de 3 anys). A més a més comptem amb la col·laboració de monitors/es de pràctiques. 

 

 

Preus i disponibilitats

Inscripcions

Els no socis hauran d'abonar 28€ en concepte de matricula.
Aquesta quota es farà efectiva un cop quedi confirmada la inscripció i en la forma de pagament que s’acordi amb l’entitat.

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al 93 335 40 00 o per correu electrònic a cebellvitge@fundesplai.org.

3 - 6 anys
Servei Preu × persona
COLÒNIES ESTIU FOLLETS/ESPANTALLS
del dimecres 13 al divendres 15 de juliol 2022
Complet
COLONIES ESTIU FOLLETS/ESPANTALLS
170,00 €

Localització

Localització de l'activitat
CASA DE COLÒNIES CAN MASSAGUER
GI-552,km 8
17451 SANT FELIU DE BUIXALLEU

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai