Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

Com que les activitats podrien patir algun canvi d'última hora, aquest any pots fer la preinscripció sense haver d'abonar, encara, cap import. Recorda que la reserva de plaça es farà per ordre de pre-inscripció.

L’Associació Educativa XERA és una entitat sense ànim de lucre que treballa fa 10 anys per transformar la realitat de col·lectius exclosos, fomentant la inserció social, la participació ciutadana i la igualtat d’oportunitats.

Aquest any oferim tres Colònies de cinc díes per grups amb DFI de diferents edats i diferents nivells de necessitat de suport (rátio d'un monitor per a cada 2 o 3 participants)  

1. Respir Fi de l’Escola (Inout) (29/06-02/07):

 • 10 a 25 anys
 • 580€
 • 10h dll fins 17h dv
 • Baixador de Vallvidrera (Hostal Inout).

2. Respir Agost al Prat (Centre Esplai) (17/08-21/08):

 • 8 a 25 anys
 • 585 €
 • 10h dll fins 17h dv
 • Centre Esplai (Fundesplai)

3. Respir Fi de Vacances (Comarruga) (07/09-11/09):

 • 10 a 25 anys
 • 570 €
 • 10h dll fins 17h dv 
 • Alberg Santa Maria del Mar (Comarruga) (punt de trobada Barcelona Sants)

Raons per inscriure-s'hi

En les nostres activitats, tothom podrà gaudir de la natura, la platja, la piscina, de tallers lúdics, esportius, musicals i molt més! Les nostres activitats pretenen oferir un espai de  desenvolupament personal, d’educació en el lleure i de molta diversió!

S'Inclou els àpats.

Activitats esportives adaptades
Piscina o Jocs d'aigua
Excursions
S'Inclou els àpats.

Activitats inclusives!

Totes les activitats de Colònies estan dissenyades per ser inclusives i estan realitzades per monitors especialitzat en Diversitat Funcional i Intel·lectual.

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per Associació educativa XERA (avís legal)

Detalls

 • La inscripció es realitzará mitjaçant el contacte i l’entrevista amb la persona responsable de l’activitat: Andréa Martínez - andreamartinez@ongxera.com 603 680 938 (només de 10 a 13hrs).
 • Les famílies podran sol·licitar Beques de l’Ajuntament de Barcelona i de FUNDESPLAI sempre que compleixin amb els requisits establerts pels els mateixos. Des de XERA, recomanem que les famílies estiguin atentes als terminis i documentacions necessàries per a realizar la sol·licitud de beques i reserves.
 • Per a la realització de la inscripció cal la següent documentación fotocopiada: targeta sanitària, DNI del infant/jove, carnet de vacunació o informe mèdic on figurin les dosis de vacuna rebudes amb les dates corresponents. Si els/les participants no han estat vacunats/des per contraindicació mèdica o per altres circumstàncies caldrà presentar un certificat mèdic sobre el seu estat de salut mas DNI del pare/mare/tutor/tutora mas omplir el formulari d’inscripció. 
 • La inscripció de l’activitat serà efectiva un cop quedi confirmat el pagament i/o la resolució de la ajuda
 • Assegurem una ràtio 1 profesional cada 2 o 3 participants. En casos concrets la ràtio es veurà adaptada per tal de garantir el bon funcionament i dinàmica dels grups. 
 • Per qualsevol dubte: Andréa Martínez - andreamartinez@ongxera.com 603 680 938 (només de 10 a 13hrs)

L'equip de monitors i monitores

L'equip de monitors es compon de professionals especialitzats en l'atenció a persones amb Diversitat Funcional i  Intel·lectual. Complint amb els criteris de la Direcció General de Joventut, l'equip està dirigit per un Director de Lleure i monitors amb la titulació requerida.

Assegurem una ràtio 1 profesional cada 2 o 3 participants. En casos concrets la ràtio es veurà adaptada per tal de garantir el bon funcionament i dinàmica dels grups.

Preus i disponibilitats

de 8 a 16 anys
Servei Preu × persona
ESTIU AL BOSC
del dijous 6 al diumenge 9 d'agost 2020
Últimes places disponibles!
Estiu al bosc
Estades estiu al bosc
Colònies d'estiu amb àpats inclòsos.
Del 6 d'agost a les 10:30 fins el 9 d'agost a les 16:30
320,00 €
de 9 a 25 anys
Servei Preu × persona
RESPIR FI DE L'ESCOLA
del dilluns 29 de juny al divendres 3 de juliol 2020
Últimes places disponibles!
RESPIR FI DE L'ESCOLA (INOUT)
COLONIES D'ESTIU
Per joves amb Diversitat Intel·lectual.
Dilluns a les 10:00 fins Divendres a les 17:00.
Estancia Completa.
580,00 €
RESPIR AGOST AL PRAT
del dilluns 17 al divendres 21 d'agost 2020
Últimes places disponibles!
RESPIR AGOST AL PRAT (CENTRE ESPLAI)
COLONIES D'ESTIU
Per joves amb Diversitat Intel·lectual i Funcional.
Dilluns a les 10:00 fins Divendres a les 17:00.
Estancia Completa.
585,00 €
RESPIR FI DE VACANCES
del dilluns 7 al divendres 11 de setembre 2020
RESPIR FI DE VACANCES (COMARRUGA)
COLONIES D'ESTIU
Per joves amb Diversitat Intel·lectual.
Dilluns a les 10:00 fins Divendres a les 17:00.
Estancia Completa.
570,00 €

Inscripcions

La inscripció es realitzará mitjaçant el contacte i l’entrevista amb la persona responsable de l’activitat: Andréa Martínez - andreamartinez@ongxera.com 603 680 938 (només de 10 a 13hrs).

Localització

Localització de l'activitat
Alberg Sta. Maria del Mar
Avinguda Palfuriana, 104
43880 BARRI MARÍTIM COMA-RUGA, VENDRELL (EL)

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai