Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

Com que les activitats podrien patir algun canvi d'última hora, aquest any pots fer la preinscripció sense haver d'abonar, encara, cap import. Recorda que la reserva de plaça es farà per ordre de pre-inscripció.

Activitat organitzada per Esplai la Maduixa

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per Esplai la Maduixa (avís legal)

Preus i disponibilitats

0 anys
Servei Preu × persona
Campaments la Maduixa
del dilluns 18 al divendres 22 de maig 2020
tpt
preu a consultar

Inscripcions

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al o per e-mail a

Localització

Localització de l'activitat
Terreny d´acampada La Planassa
Les Llosses
17512 LES LLOSSES, LLOSSES (LES)

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai