Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

Com que les activitats podrien patir algun canvi d'última hora, aquest any pots fer la preinscripció sense haver d'abonar, encara, cap import. Recorda que la reserva de plaça es farà per ordre de pre-inscripció.

El camp de treball ens permeten descobrir indrets naturals i/o socials especialment rellevants pels interessos i els objectius del grup. És una activitat que ens permet reconnectar amb la natura. Durant el confinament no hem pogut gaudir d’espais oberts, aquesta és  una gran oportunitat per a prioritzar el contacte amb l’entorn natural del que ens trobarem envoltats.

Són un espai de convivència entre iguals, ajudant a recuperar l’apropament i retrobament amb els altres. Basat en les necessitats i els interessos del grup i amb uns objectius pedagògics clars.

Els camps de treball ens permeten recuperar les habilitats socials més enllà de les parets de casa seva, un espai idoni per aprendre a través de l’acció els valors que treballem a l’esplai, potenciant el compromís a la natura, l’autogestió, la participació, la vivencialitat, l’esperit crític i el treball en equip. 

 

Degut a la crisi del COVID-19 el desenvolupament d’aquestes activitats es faran seguint els protocols marcats del Departament de Joventut de la Generalitat, i per tant per a què les activitats es facin amb les màximes les garanties sanitàries.

 

 

 

 

 

 

 

Raons per inscriure-s'hi

5 raons per venir de Camp de Treball

  • Descansar i fer salut: el canvi d’espai, de ritme i d’activitat és saludable
  • Estar lluny de la família: els infants s’espavilen, creixen i fan noves amistats.
  • Aprendre a viure: poden experimentar coses noves, estar a la natura, educar  per a la Salut i la prevenció, higiene, seguretat, àpats saludables.
  • Deixar descansar als pares i mares
  • Els monitors/res, gent de confiança: tenen l’experiència de treball de tot el curs a l’Esplai

A més de les activitats reforçarem els aspectes de vida quotidiana que ens permeten fer un treball de creixement personal així com d’autogestió i gaudiment del grup. Espais per treballar hàbits de convivència i relació alhora que de hàbits de higiene i autonomia. 

S’aplicarà el protocol que la Generalitat marqui/ha publicat  amb les mesures de prevenció de contagis del COVID-19  garantint la seguretat de totes:

- El camp de treball en podrà fer quan el municipi d’origen i el municipi on es faci l’activitat estiguin en Fase III.

- Els participant formaran part d’una unitat de convivència d’un grup de 10 amb un monitor/a referent

- Diàriament es registrarà , en una llista de verificació, la temperatura a tots els participants i també a l’equip educatiu.

- L’equip de monitors i monitores rebran una formació específica en les mesures de prevenció i higiene.

- La tanda tindrà un/a responsable/s de seguretat i higiene.

- Abans de l’inici del casal les famílies rebran o podran consultar a la web protocols de seguretat.

- Les instal·lacions on realitzarem l'activitat compleixen la normativa de separació física en les tendes i l’espai de menjador, així com la part de neteja de les instal·lacions

 

 

Sortides a la natura
grans jocs, gincames i descoberta de l’entorn
activitats d'aigua i piscina
activitats de nit

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:30 Bon dia
09:00 Esmorzar
09:45 Serveis
10:30 Activitat de matí
12:30 Piscina
13:30 Dinar
15:00 Temps lliure (activitats relaxades no dirigides)
16:30 Activitat de tarda
17:30 Berenar
18:00 Activitat de tarda
19:00 Dutxes
20:00 Sopar
21:00 Activitat de nit
23:00 Bona nit
23:30 Silenci

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per CLUB D'ESPLAI EL TRICICLE (avís legal)

Detalls

Per a la realització de la inscripció cal la següent documentació: fotocòpia de la targeta sanitària, cartilla de vacunes,  DNI del pare/mare/tutor i omplir el formulari d’inscripció, declaració responsable que assenyali la situació sanitària del participant

Aquesta preinscripció es considerarà confirmada un cop realitzat el contacte amb el responsable de l’activitat i confirmada la plaça a l’activitat

La  inscripció de l’activitat serà efectiva un cop quedi confirmat el pagament i entregada tota la documentació

Possibilitats d'ajuts

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu enviar un whatsapp al 664407926 o un correu electrònic a tricicle@fundesplai.org.

Podreu anar accedint a tota la informació en el nostre canal de telegram t.me/estiutricicle

 

L'equip de monitors i monitores

El nostre Equip de monitors/res i directors/res  tenen l'experiència de treball  de tot el curs a l'Esplai i han preparat el projecte d'estiu amb il·lusió i professionalitat. Són persones compromeses i implicades que sovint  han viscut l’experiència com a nois i noies a l’Esplai. Són gent preparada i formada per a atendre les necessitats dels infants i joves de manera efectiva i responsable. Són referents i estableixen un diàleg educatiu. 

En les nostres actiivtats complim la normativa que marca la Generalitat, decret 267/2016?de 5 de juliol, que entre d'altres, estableix que la ràtio establerta és 10 infants per cada monitor/a.

La tanda de campaments disposa  d’un/a director/a titulat i monitoratge segons ràtio

Aquest estiu l’equip de monitors i monitores rebran una formació específica en les mesures de prevenció i higiene i en funció dels participants i comptarà amb un/a responsable/s de prevenció i higiene amb la responsabilitat de vetllar pel compliment de les mesures establertes en el protocol i disposar els elements acreditatius de la seva implementació

Preus i disponibilitats

de 12 a 18 anys
Servei Preu × persona
CAMP DE TREBALL JOVE
del dilluns 13 al dimecres 22 de juliol 2020
Complet
CAMP DE TREBALL JOVE
365,00 €

Inscripcions

TANDA COMPLERTA

 

Localització

Localització de l'activitat
ALBERG RECTORIA DE LA SELVA
Carretera C-26,km 119
25286 NAVÈS

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai