Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

Com que les activitats podrien patir algun canvi d'última hora, aquest any pots fer la preinscripció sense haver d'abonar, encara, cap import. Recorda que la reserva de plaça es farà per ordre de pre-inscripció.

Els camps de treball ens permeten descobrir indrets naturals i/o socials especialment rellevants pels interessos i els objectius del grup. És una activitat que ens permet reconnectar amb la natura.

Aquest estiu les i els Joves gaudiran d’un camp de treball al municipi pescador de Selva de Mar, on intervindrem de forma activa ajudant a la conservació del medi natural en un indret privilegiat dins el Parc Natural del Cap de Creus.

Entre les actuacions plantejades podrem fer serà la l’extracció manual de l'espècie invasora ungla de gat o bàlsam (Carpobrotus edulis), que conquereix els terrenys més costaners a l’entorn del Far de S’Arenella i al camí de Ronda entre Llançà i el Port de la Selva; així com la construcció i recuperació de senders i murs de pedra seca tradicionals amb la col·laboració dels tècnics del Parc Natural del Cap de Creus.

A banda de les actuacions tècniques del camp de treball, els i les joves gaudiran d’activitats pròpies de l’estiu com dinàmiques de grup, jocs, excursions a la platja, la visita al Monestir de Sant Pere de Rodes com algunes de les més destacades del camp de treball. 

Aquest serà un estiu per reconnectar amb la natura i amb les relacions humanes. Podrem jugar i compartir els moments de convivència. Les activitats d'aquest estiu serviran també per a treballar els hàbits d'higiene personal, l'acompanyament emocional i el valor de les petites coses. En definitiva, aquest estiu reconnectarem amb nosaltres mateixos, els altres i el món.

El camp de treball serà també una eina per a reafirmar el nostre compromís amb l’Agenda 2030 i els Objectius pel Desenvolupament Sostenible.

 

Raons per inscriure-s'hi

5 raons per venir de Camp de Treball

  • Descansar i fer salut: el canvi d’espai, de ritme i d’activitat és saludable
  • Estar lluny de la família: els infants s’espavilen, creixen i fan noves amistats.
  • Aprendre a viure: poden experimentar coses noves, estar a la natura, educar  per a la Salut i la prevenció, higiene, seguretat, àpats saludables.
  • Deixar descansar als pares i mares
  • Els monitors/res, gent de confiança: tenen l’experiència de treball de tot el curs a l’Esplai

A més de les activitats reforçarem els aspectes de vida quotidiana que ens permeten fer un treball de creixement personal així com d’autogestió i gaudiment del grup. Espais per treballar hàbits de convivència i relació alhora que de hàbits de higiene i autonomia. 

S’aplicarà el protocol que la Generalitat marqui/ha publicat  amb les mesures de prevenció de contagis del COVID-19  garantint la seguretat de totes:

- Els participant formaran part d’una unitat de convivència d’un grup de 10 amb un monitor/a referent

- Diàriament es registrarà , en una llista de verificació, la temperatura a tots els participants i també a l’equip educatiu.

- L’equip de monitors i monitores rebran una formació específica en les mesures de prevenció i higiene.

- La tanda tindrà un/a responsable/s de seguretat i higiene.

- Abans de l’inici del casal les famílies rebran o podran consultar a la web protocols de seguretat.

- Les instal·lacions on realitzarem l'activitat compleixen la normativa de separació física en les tendes i l’espai de menjador, així com la part de neteja de les instal·lacions

 

sortides a la natura
vinculació i descoberta de l’entorn
extracció de Carpobrotus edulis i restauració de senders i murs de pedra seca
activitats de nit

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:30 Bon dia
09:00 Esmorzar
09:45 Serveis
10:30 Activitat de matí
12:30 Piscina
13:30 Dinar
15:00 Temps lliure (activitats relaxades no dirigides)
16:30 Activitat de tarda
17:30 Berenar
18:00 Activitat de tarda
19:00 Dutxes
20:00 Sopar
21:00 Activitat de nit
23:00 Bona nit
23:30 Silenci

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per Club d'Esplai El Tricicle (avís legal)

Detalls

Inscripcions

  • Socis: a partir del dilluns 3 de maig
  • No socis: a partir del dilluns 24 de maig

Per a la realització de la inscripció cal la següent documentació: fotocòpia de la targeta sanitària, cartilla de vacunes,  DNI del pare/mare/tutor i omplir el formulari d’inscripció i la declaració responsable que assenyali la situació sanitària del participant

Aquesta inscripció es considerarà confirmada un cop s'hagi fet la confirmació per part de l'entitat de la plaça, realitzat el contacte amb el responsable de l’activitat i quedi confirmat el pagament i entregada tota la documentació

Possibilitats d'ajuts

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu enviar un correu electrònic a tricicle@fundesplai.org

Podreu anar accedint a tota la informació en el nostre canal de telegram t.me/estiutricicle

L'equip de monitors i monitores

El nostre Equip de monitors/res i directors/res  tenen l'experiència de treball  de tot el curs a l'Esplai i han preparat el projecte d'estiu amb il·lusió i professionalitat. Són persones compromeses i implicades que sovint  han viscut l’experiència com a nois i noies a l’Esplai. Són gent preparada i formada per a atendre les necessitats dels infants i joves de manera efectiva i responsable. Són referents i estableixen un diàleg educatiu. 

En les nostres actiivtats complim la normativa que marca la Generalitat, decret 267/2016?de 5 de juliol, que entre d'altres, estableix que la ràtio establerta és 10 infants per cada monitor/a.

La tanda de campaments disposa  d’un/a director/a titulat i monitoratge segons ràtio

Aquest estiu l’equip de monitors i monitores rebran una formació específica en les mesures de prevenció i higiene i en funció dels participants i comptarà amb un/a responsable/s de prevenció i higiene amb la responsabilitat de vetllar pel compliment de les mesures establertes en el protocol i disposar els elements acreditatius de la seva implementació

 

 

Preus i disponibilitats

de 12 a 18 anys
Servei Preu × persona
CAMP DE TREBALL JOVE
del divendres 25 de juny al diumenge 4 de juliol 2021
Complet
CAMP DE TREBALL JOVE
330,00 €
CAMP DE TREBALL JOVE NO SOCI
370,00 €

Localització

TERRENY ACAMPADA SELVA DE MAR

17489 SELVA DE MAR

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les nostres activitats! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai