El casal d'estiu s'ofereix al llarg del periode escolar de vacances, són un seguit d'activitats que s'ofereixen en l'entorn habitual de l'infant, en un espai envoltat de molts recursos.  

El casal d'estiu s'ofereix de manera extraordinaria durant una època de l'any i per això té unes característiques pròpies. Realitzem excursions al voltant del municipi, així donem a conèixer als infants les possibilitats que ens ofereix el nostre entorn, i també es realitzen activitats plàstiques, jocs, activitats d'aigua, tallers, contes, manualitats,..

En el casal d'estiu es crea una interrelació entre infants de diferents edats, la qual cosa potencia la consciència, la cohesió de grup, les actituds d'ajuda i solidariaritat vers els altres. 

Una de les característiques més importants per assistir al casal d'estiu és que:

 Els infants es diverteixen i s'ho passen bé realitzant activitats enriquidores adaptades a la seva edat, acompanyats dels seus companys/es i monitors/es.

Raons per inscriure-s'hi

Remullades a la piscina, tallers, ruixades, sortides pel municipi, visites inesperades, manualitats, treball cooperatiu, activitats esportives, jocs tradicionals, jocs de relació, balls, pràctica de diferents esports, gimcanes, activitats d'experimentació, contes,...

Activitats inclusives!

Hem pensat específicament aquestes activitats perquè hi pugui participar qualsevol infant o jove, independentment de si pateix alguna discapacitat física, sensorial o intel·lectual.

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

09:00 Bon dia
09:30 Tallers
11:00 Esmorzar i joc lliure
11:30 Jocs o piscina
12:40 Relaxació

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per Esplai Les Pinyetes (avís legal)

Detalls

El pagament s'ha de fer pel compte bancari:   ES15 0182 2470 83 0201538741

Documentació necessària: dni del pare o mare, targeta sanitària del alumne, llibre de vacunes del alumne.

El comprovant de pagament i la documentacio s'ha d'enviar al correu:  aj.masroig@altanet.org,  portar-lo presencialment a l'ajuntament o enviar-ho a traves de la intranet.

Una vegada comprovat el justificant de pagament rebreu un correu amb la confirmació.

 

 

 

L'equip d'educadors i educadores

Els monitors/es dels nostres casals aporten, amb el seu bagatge la il·lusió en el projecte, la capacitat de servei i la professionalitat imprescindible. Treballen en equip, es responsabilitzen de la seva feina i corresponsabilitzen de la dels altres companys /es. 

L'equip de treball és l'encarregat de crear i aplicar el projecte en cadascun dels grups que formen el casal.

Els/les monitors/es assumeixen la responsabilitat directa amb els nens i nenes preparen, realitzen i avaluen totes les activitats programades , vetllen per la seguretat dels infants i garanteixen l'èxit educatiu del programa. 

Un monitor/a és l'exemple a seguir per un infant, molts cops els infants volen ser com ells. Per això el perfil de monitors del casal han de tenir una actitud positiva i oberta, com també tenir les titulacions oficials qualificades en el lleure.

 

Preus i disponibilitats

Inscripcions

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al 977.82.54.81 o per e-mail a lespinyetes@fundesplai.org

de 1 a 12 anys
Servei Preu × persona
Casal d'estiu Masroig 2022-1a setmana
del dilluns 4 al divendres 8 de juliol 2022
Casal Matí
40,00 €
Casal d'estiu Masroig 2022-2a setmana
del dilluns 11 al divendres 15 de juliol 2022
Casal Matí
40,00 €
Casal d'estiu Masroig 2022-3a setmana
del dilluns 18 al divendres 22 de juliol 2022
Últimes places disponibles!
Casal Matí
40,00 €
Casal d'estiu Masroig 2022-4a setmana
del dilluns 25 al divendres 29 de juliol 2022
Complet
Casal Matí
40,00 €

Localització

Localització de l'activitat
AJUNTAMENT MASROIG
Passeig Progrés,1
43736 MASROIG

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai