Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

Les activitats d’hivern pretenen oferir resposta a les necessitats que sorgeixen en els períodes de vacances escolars. Proposem un ventall d’activitats educatives, una experiència social, i un espai d’aprenentatges i valors. Ofereix als infants la possibilitat de realitzar activitats de lleure a prop del seu entorn habitual (escola, barri, població,...) amb l’objectiu que els infantsassoleixin uns aprenentatges que els acompanyin en el seu desenvolupament com a persona a partir de les mateixes activitats i vivències.


Les activitats d’hivern proposen als infants un gran ventall d’activitats de lleure de caire educatiu amb les que gaudir de les vacances d’una forma divertida i participativa.

Raons per inscriure-s'hi

Jocs, gimcanes, circuit psicomotriu, tallers, activitat de lleure....

Organitza

Aquesta activitat està promoguda per AFA Escola 9 Graons (avís legal) i gestionada per FUNDACIO CATALANA DE L'ESPLAI (avís legal)

Detalls

Casal matí, de 9 a 14h: cal un mínim de 20 participants per tal de poder fer 2 grups bombolla


Originàriament els casals només s’oferien en aquest horari. Actualment segueix sent l’eix i la raó de ser dels casals, i on es desenvolupen les activitats principals. Aquestes es duen a terme segons les agrupacions d’edats de cada tipus de casal.

 

Casal de tot el dia, de 9 a 16.30: cal un mínim de 20 participants per tal de poder mantenir els grups bombolla

Alimentació mitjançant càtering.

Després de dinar els més petits (P3 a 1r) aprofiten l’estona més tranquil·la i relaxada del dia per gaudir d’un moment de calma amb jocs i racons.

 

L'equip de monitors i monitores

Pels Casals  cerquem un perfil de monitor/a que sigui molt dinàmic, ja que el ritme de casals és molt intens, i perquè els nens/es gaudeixin cal monitors/es molt actius i amb molta energia. En la selecció del personal poden tenir preferència els que ja treballen al llarg del curs a l’Escola, sempre que compleixin amb els requisits esmentats, sobretot per les edats d’Educació Infantil, on és un valor afegit mantenir algun dels referents els nens/es han tingut al llarg del curs.

Preus i disponibilitats

Inscriu els teus fils / filles en 3 clics!
  1. Marca els torns que t'interessen
  2. Indica el nombre de participants que vols inscriure
  3. Fes clic al botó Començar la inscripció
de 2 a 6 anys
Servei Preu × persona  
CASAL HIVERN 9 GRAONS: 1ª SETM. (3d)
del dimarts 22 al dijous 24 de desembre 2020
Complet
Casal Matí - 1a Setmana
51,75 €
Casal Matí + Menjador + Tarda - 1a Setmana
80,50 €
CASAL HIVERN 9 GRAONS: 2ª SETM. (4d)
del dilluns 28 al dijous 31 de desembre 2020
Casal Matí - 2a Setmana
57,00 €
Casal Matí + Menjador + Tarda - 2a Setmana
91,00 €
Vull inscriure

Localització

Localització de l'activitat
Escola 9 Graons
Carrer de Roger de Flor, 217
08025 BARCELONA

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai