Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

Com que les activitats podrien patir algun canvi d'última hora, aquest any pots fer la preinscripció sense haver d'abonar, encara, cap import. Recorda que la reserva de plaça es farà per ordre de pre-inscripció.

Les vacances d'estiu són una oportunitat per convertir el temps lliure amb espais de temps actiu com és el lleure. Des de La Casa del Sol Naixent volem oferir aquesta oportunitat a la comunitat més propera, amb l'objectiu de formar infants i joves per aconseguir que creixin com a persones des d'una perspectiva integral i tenint en compte el compromís social amb l'entorn. És per això, que enguany apostem per un estiu de lleure a través de dos projectes: l'Esplai d'Estiu i les Colònies.

Entenem el temps de lleure com un espai organitzat d'experiències personals compartides, que mitjançant la recerca de l'autonomia dels nens/es i les seves vivències personals, esdevinguin aprenentatges significatius. Amb un enfocament lúdic d'activitats de descans i utilitzant el joc com a element clau en el desenvolupament personal i interpersonal.

Activitats inclusives!

Hem pensat específicament aquestes activitats perquè hi pugui participar qualsevol infant o jove, independentment de si pateix alguna discapacitat física, sensorial o intel·lectual.

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:15 Bon dia!
08:30 Ens activem
09:00 Esmorzar
10:15 Inici activitat matí
12:00 Piscina
13:30 Dinar
15:00 Temps lliure
16:00 Inici activitat tarda
17:30 Pausa per berenar
19:00 Dutxes
20:00 Sopar
21:30 Inici activitat nit
23:00 Bona nit

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per Casa del Sol Naixent (avís legal)

L'equip de monitors i monitores

El nostre equip de monitores i de directores tenen l'experiència de treball de molts anys en el lleure. Són persones compromeses i implicades que sovint han viscut l’experiència com a nois i noies a l’Esplai. Són gent preparada i formada per a atendre les necessitats d'infants i joves de manera efectiva i responsable. Són referents i estableixen un diàleg educatiu.

En el nostre casal complim la normativa que marca la Generalitat, decret 267/2016 de 5 de juliol, que entre d'altres, estableix que la ràtio establerta és 10 infants per cada monitor o monitora. A més a més, comptem amb la col·laboració de monitors i monitores de pràctiques i el suport de premonitors i premonitores. 

Preus i disponibilitats

Inscripcions

Podeu trobar les butlletes d'inscripció a la web de la Casa del Sol Naixent. Per formalitzar la inscripció heu de descarregar-les i enviar-les degudament omplertes a la direcció inscripcionslacasa@gmail.com, juntament amb el comprovant de pagament.

El número de compte per fer l'ingrés és el següent: 

IBAN: ES64  2100 0030  8202  0147 9494

Localització

Can Ramió

08081 FOGARS DE LA SELVA

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les nostres activitats! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai