Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

LectoClub és un projecte de dinamització lectora a partir d’activitats de Lleure Educatiu  que incentiva l’hàbit a la lectura  entre els infants amb  novel·les de misteri infantil i juvenil. L’activitat es desenvolupa a través de jocs de pistes per a descobrir algun enigma o misteri que se’ls planteja i que va lligat a la història de Vila-rodona, algun fet històric, llegenda...

La fàbrica dels contes, és un projecte en el que a través dels contes, farem activitats relacionades amb els personatges i els seus continguts i on treballarem els valors i les emocions. L’activitat està concebuda per a potenciar entre els infants d’Educació infantil  la curiositat per l’aprenentatge lector, fomentant també, amb els seus continguts, l’aspecte creatiu mitjançant la plàstica, l’expressió oral i gestual, l’experimentació o el joc i la música, entre altres.

Les activitats de dinamització lectora s’alternen amb altres activitats de Lleure Educatiu i Jocs d’aigua.

Raons per inscriure-s'hi

Activitats destacades

  • Anirem de visita a la biblioteca 
  • Farem Tallers 
  • Jocs cooperatius i a l'aire lliure 
  • LectoClub 
  • Jocs d'aigua
  • Fabrica de contes 
Visita a la Biblioteca
Jocs d'aigua
Lectoclub
Tallers

Organitza

Aquesta activitat està promoguda per Ajuntament Vila_Rodona (avís legal) i gestionada per ESPLAI LA BALLARUGA (GRUP ENTIT. EL VENDRELL ED.L) (avís legal)

Detalls

DESCOMPTES!

DUES SETMANES 60 €

TOT EL CASAL 70 € 

El descompte s'aplica una vegada es trien les setmanes i et dirigeix a la pàgina del pagament. 

L'equip de monitors i monitores

Hi haurà sempre un equip d’educadors amb un coordinador o coordinadora i monitors i monitores per cadascun dels grups en què s’organitzen els infants. La distribució d’aquests la dissenyem tenint en compte el volum de cada grup, les edats dels infants i assegurar una ràtio de 10 infants per monitor.

Els monitors i monitores treballen en equip. Abans de l’inici  preparem tot un seguit de reunions de planificació i preparació de les activitats, de l’organització del grup... L’equip directiu de l’entitat elabora el projecte  marc  de l’organització general de l’activitat, en funció de l’orientació del casal, i de l’edat i característiques dels infants. Posteriorment, la directora de l’entitat conjuntament amb la coordinadora d’activitats és la que desenvolupa tot el projecte d’activitats, distribució de grups, adequació dels espais, horaris...

Diàriament els monitors i monitores destinen una estona a valorar la dinàmica del dia i per fer noves propostes d’activitat o reorientar les previstes si és necessari.

Preus i disponibilitats

Inscriu els teus fils / filles en 3 clics!
  1. Marca els torns que t'interessen
  2. Indica el nombre de participants que vols inscriure
  3. Fes clic al botó Començar la inscripció
de 3 a 12 anys
Servei Preu × persona  
CASALET JUNY VILA-RODONA S1
del dilluns 7 al divendres 11 de juny 2021
CASALET
35,00 €
CASALET JUNY VILA-RODONA S2
del dilluns 14 al divendres 18 de juny 2021
CASALET
35,00 €
CASALET JUNY VILA-RODONA S3
del dilluns 21 al dimarts 22 de juny 2021
CASALET
15,00 €
Vull inscriure

Localització

Instalacions municipals Vilarodona
Vilarodona

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les nostres activitats! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai