Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

Com que les activitats podrien patir algun canvi d'última hora, aquest any pots fer la preinscripció sense haver d'abonar, encara, cap import. Recorda que la reserva de plaça es farà per ordre de pre-inscripció.

Necessitem superheroïnes i superherois amb la capacitat de transformar el món i convertir-lo en un lloc millor. Forma part de la nostra “Super Academy” per a joves extraordinaris i descobreix el gran poder que portes a dins! Sigues conscient dels problemes medioambientals del planeta i actua en conseqüència. Sota el lema "Fem possible un món millor" i en un entorn privilegiat com el pantà de Sau, podrem gaudir de fantàstiques activitats mentre coneixem els principals problemes que ha d'afrontar el nostre planeta i de quina manera podem contribuir a millorar-lo amb petites accions. Participa en les nostres activitats i comparteix les teves habilitats i destreses amb els i les altres aspirants.

Atreveix-t'hi! T'esperem al pantà de Sau!

 

Raons per inscriure-s'hi

Mitjançant la participació activa i potenciant la creativitat, utilitzarem l'anglès no només com un únic focus d'aprenentatge sinó com a eina per aprendre diferents continguts.

Activitats de natura, curses d’orientació, jocs cooperatius, esports, excursions, jocs de nit, tallers i manualitats formaran part d’un campament molt dinàmic i creatiu. També podrem gaudir d'un taller de circ dinamitzar per especialistes. Tots els participants confeccionaran la seva disfressa, que inclou una samarreta i altres elements dissenyats per ells/es mateixos/es, i se l'enduran a casa de record.

El nostre equip educatiu nadiu, amb formació i experiència en l’educació en el lleure, s’encarregaran de liderar diverses activitats per aconseguir trobar el superheroi i la superheroïna que portem dintre per fer del món un lloc millor.

Activitats d'aventura (caiac, parc d'aventura, BTT...)
Jocs de nit i nit d'estels
Taller de circ
Disfressa i complements de record

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:00 Ens aixequem i ens preparem...
09:00 Esmorzar
10:00 Serveis: tasques diàries
11:00 Activitat de matí
13:00 Temps lliure
13:15 Serveis: tasques diàries
13:30 Dinar
14:30 Temps lliure
15:00 Racons de lleure (música, pintura, jocs...)
15:30 Activitat de tarda
17:30 Berenar
18:00 Activitat de lleure
19:00 Temps lliure i dutxes
19:45 Serveis: tasques diàries
20:00 Sopar
21:00 Temps lliure
21:30 Activitat de nit
23:00 Bona nit!

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per FUNDACIO CATALANA DE L'ESPLAI (avís legal)

Detalls

Què inclou?

 • Allotjament a la casa de colònies Can Mateu del Pantà de Sau amb pensió completa.
 • Activitats íntegrament en anglès amb un alt percentatge de professorat nadiu.
 • Material pedagògic creat per l’equip pedagògic de Fundesplai.
 • Esports, excursions i activitats diàries dirigides.
 • Activitats d’aventura (caiac, tir amb arc, parc d’aventura) amb monitoratge titulat.
 • Jocs nocturns.
 • Dossier informatiu.
 • Equip de monitors/es i educadors/es amb titulació oficial.
 • Avaluació continuada i certificat de final de curs.
 • Supervisió les 24h pel nostre equip.
 • Dte. del 5% (si hi ha més d’un germà o germana apuntades al mateix programa)

La casa de colònies Can Mateu es troba en ple Parc Natural del Pantà de Sau, a la comarca d’Osona. Ofereix un entorn perfecte per a les activitats d’aventura a l’exterior.

L’espai d’allotjament compta amb habitacions amb bany complet, sales interiors de grans dimensions i espais oberts, pistes multiesportives, piscines, i accés al pantà i a l’entorn natural per camins i corriols.
Totes les nostres cases de colònies compleixen de forma estricta totes les normatives establertes pel Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya en relació a la protecció contra la covid-19.

L'equip de monitors i monitores

L'equip de monitors/es de les colònies estarà format per persones titulades en la direcció i monitoratge d'activitats de lleure infantil i juvenil. Gran part de l'equip estarà format per persones natives i també comptaran amb monitors/es amb titulació esportiva per a les activitats d'aventura. Hi haurà també la participació de talleristes especialitazts per a la dinamització d'algunes activitats i tallers.

Preus i disponibilitats

Inscriu els teus fils / filles en 3 clics!
 1. Marca els torns que t'interessen
 2. Indica el nombre de participants que vols inscriure
 3. Fes clic al botó Començar la inscripció
de 8 a 12 anys
Servei Preu × persona  
Colònies en anglès
del diumenge 11 al dissabte 17 de juliol 2021
2021
445,00 €
Vull inscriure

Localització

Localització de l'activitat
CASES DE COLÒNIES LA CINGLERA
Pantà de Sau
08519 VILANOVA DE SAU

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai