Camp de treball al terreny d'acampada Les Lloses (a l¡equipament dels vagons d'Àger), on la intervenció en el medi natural i social en serà l’eix central.

A nivell tècnic els/les joves dedicaran les seves actuacions a la recuperació d’hàbitats vulnerables, indrets que es perden per la sobreexplotació i l’abandonament rural. El seguiment i construcció de caixes niu, els censos, la neteja als voltant del pantà i les seves immediacions per a la conservació de la flora i la fauna, així com la recuperació de camins i senders de la zona o la replantació d’espècies arbòries a zones d’erosió.

Les àmplies zones verdes de la instal·lació de les Lloses seran els escenaris on els i les joves treballaran dinàmiques de grup i activitats que fomentin el creixement personal, la responsabilitat i el treball en equip, així com la tolerància, la felicitat, l’amistat i la bona gestió de les emocions. Hi duran a terme activitats com l'excursió d'una nit de bivac, gimcanes, cursa d'orientació, caiac al pantà, tir amb arc... 

Aquest serà un estiu per reconnectar amb la natura i amb les relacions humanes cara a cara, podent jugar i compartint els moments de convivència. Les activitats d'aquest estiu serviran també per a treballar els hàbits d'higiene personal, l'acompanyament emocional i el valor de les petites coses. En definitiva, aquest estiu reconnectarem amb nosaltres mateixes, les altres i el món.

.El camp de treball serà també una eina per a reafirmar el compromís de Fundesplai amb l’Agenda 2030 i els Objectius pel Desenvolupament Sostenible

Raons per inscriure-s'hi

 

 

Recuperació de prats, zones obertes i basses d'amfibis
Videoreportatge del camp de treball
Descoberta del Montsec
Caiac al pantà i activitats de lleure

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:00 Bon dia!
09:00 Esmorzar
09:30 Temps lliure dinamitzat
10:00 Activitat de matí (Treball tècnic)
13:00 Temps lliure
13:30 Dinar
14:30 Temps lliure
16:00 Activitat de tarda
19:00 Temps lliure i dutxes
20:30 Sopar
21:30 Activitat de nit
23:00 Temps lliure i bona nit

Organitza

Aquesta activitat està promoguda per EL PERIÓDICO de CATALUNYA (avís legal) i gestionada per FUNDACIO CATALANA DE L'ESPLAI (avís legal)

Detalls

Allotjament:

Els i les participants s'allotjaran al campament Les Lloses, dins la instal·lació dels vagons d'Àger, a Tremp. El campament compta amb tendes de 6 places, així com amb mòduls de lavabos i dutxes. 

El dia d'inici de l'activitat, caldrà portar als participants a parir de les 17h al punt de trobada (Vagons d'Àger). 

El dia de recollida ens trobarem a partir de les 15h al mateix punt de trobada. 

Pagament

Cal que abonis el 50% de l'import en el moment de fer al inscripció i que l'activitat estigui pagada 15 dies abans de l'activitat. Si ho prefereiu o el marge de temps és curt, podeu fer el pagament de la totalitat de l'import en el moment de la inscripció.

Comunicació amb les famílies:

Un cop feta la inscripció tindreu accés a la intranet, on trobareu publicat un dossier del camp amb tots els detalls sobre el camp de treball (objectius, valors, activitats, material...) Durant el camp de treball es penjaran algunes fotografies a la mateixa intranet i serà després del camp de treball quan es compartirà un enllaç amb totes les de l'activitat. 

Què cal portar? 

 • Motxilla gran o bossa de viatge
 • Motxilla petita (només per fer petits desplaçaments per la muntanya)
 • Sac de dormir
 • Pijama
 • Tovalló de roba.
 • Cangur, capelina o anorac.
 • Roba i recanvis
 • Calçat adequat per caminar (de sola rugosa): botes o calçat esportiu.
 • Xancles lligades (o tipus xancles de roca).
 • Tovallola gran i tovallola petita.
 • Sabó líquid.
 • Banyador
 • Necesser (pinta i/o raspall, raspall de dents i pasta, mocadors...)
 • Repel·lent de mosquits
 • Gel hidroalcohòlic (opcional)
 • Lot o llanterna, amb piles noves, o de recanvi.
 • Cantimplora.
 • Gorra i/o fulard.
 • Crema solar.
 • Joc de plats, coberts i got (per prevenció de la covid-19 han d'anar dins una bossa tancada hermèticament)

Els/les participants poden portar telèfons i càmeres de fotos, però Fundesplai no es fa responsable de la seva pèrdua o averia.

Recomanem no portar:

 • Aparells de música
 • Menjar i beure

L'equip de monitors i monitores

L'equip de monitors/es del camp de treball estarà format per persones titulades en la direcció i monitoratge d'activitats de lleure infantil i juvenil. A més, alguns d'ells/es seran especialistes en temàtiques de natura (biòlegs, ambientòlegs) i/o activitats esportives al medi natural, amb experiència prèvia en camps de treball.

Preus i disponibilitats

Inscriu els teus fills / filles en 3 clics!
 1. Marca els torns que t'interessen
 2. Indica el nombre de participants que vols inscriure
 3. Fes clic al botó Començar la inscripció

Durant el procés d'inscripció tindràs la possibilitat de sol·licitar una beca. S'han de complir una sèrie de requisits (caldrà aportar documentació acreditativa), entre els quals que com a mínim un dels progenitors estigui a l'atur en el moment de fer la petició. En aquest cas, no et caldrà pagar res fins que la sol·licitud es resolgui.
més informació sobre les beques i ajuts

de 13 a 17 anys
Servei Preu × persona  
Camp de treball estiu 2022
del dissabte 9 al dimecres 20 de juliol 2022
Últimes places disponibles!
Reporters Tanda 2
340,00 €
Vull inscriure

Localització

Localització de l'activitat
TERRENY D'ACAMPADA LES LLOSES
C-12, km. 46
25691 ÀGER

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai