El Camp de treball per a Joves és una activitat educativa que es realitza en contacte directe amb la natura i que ens permet descobrir indrets naturals i/o socials, especialment rellevants pels interessos i els objectius del grup. Són espais de convivència entre iguals, basats en la participació de millora de l’entorn amb uns objectius pedagògics clars.

Són un espai idoni per aprendre, a través de l'acció, els valors que treballem a l'Esplai, tot potenciant el compromís amb la natura, l'autogestió, la participació, la vivència, l'esperit crític o el treball en equip.

Sens dubte, anar de Camp de treball aporta una experiència vivencial plena d’aprenentatges compartits amb el grup, alhora que coneixen i viuen l’entorn.

5 raons per venir al Camp de treball:

 • Descansar i fer salut: el canvi d’espai, ritmes i d’activitat saludable alhora que col·laboren en la millora de l’entorn.
 • Estar lluny de la família: els joves s'espavilen, creixen i fan noves amistats.
 • Aprendre a viure en una nova realitat: experimenten coses noves, participen en la millora de l’entorn, aprenen a estar a la natura...
 • Deixar espai per descansar a la família.
 • Els monitors/es, gent de confiança: són persones amb una llarga experiència de treball educatiu durant el curs i a l'Estiu.

Raons per inscriure-s'hi

 • El Camp de treball és  un espai privilegiat on treballar tots aquells valors que ens identifiquen, tot millorant i gaudint d’un entorn únic i privilegiat.
 • Els grups de joves estan formats per nois i noies de les mateixes edats agrupant diferents anys de naixement.
 • L'equip educatiu, un equip amb experiència en el lleure amb la titulació de monitors/es i directors/es reconegut per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat.
 • Assegurem una ràtio 1 monitor/a per cada 10 participants.
 • El Camp de treball gira al voltant d’un eix pedagògic de treball en valors i educatiu que fa de l’activitat una experiència inoblidable.
 • Cada dia s’alterna el Camp de treball amb activitats de caire més lúdic a l’aire lliure, on l’equip ajuda en el desenvolupament de la creativitats i imaginació dels joves.

Raons per inscriure-s'hi

Excursions a la natura
Servei
Vetllades a les nits
Activitats i tallers

Activitats inclusives!

Totes les nostres activitats de la campanya de vacances d'estiu vetllen per la inclusió d’infants i joves (en el moment de la inscripció es valorarà la idoneïtat de les activitats, sortides, excursions, piscina...). 

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:00 Bon dia! Ens aixequem i ens preparem...
09:00 Esmorzar
10:00 Activitat de matí o Servei
13:30 Dinar
15:00 Temps lliure
16:00 Activitat de tarda
17:30 Berenar
18:00 Activitat de tarda
19:00 Temps lliure i dutxes
19:45 Serveis (para taula..)
20:00 Sopar
21:00 Serveis (desparar taula...), rentar dents i preparar-nos pel Joc de Nit
21:30 ctivitat de nit (joc, descoberta, nit d'estels...)
23:00 Bona nit!!

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per ESPLAI FONTSANTA FATJÓ (avís legal)

Detalls

Per a la realització de la inscripció ca la següent documentació

 • fotocòpia de la targeta sanitària
 • cartilla de vacunes
 • DNI del pare/mare/tutor
 • formulari d’inscripció omplert i signat

Possibilitats d'ajuts i finançament

Els no socis hauran de pagar 15€ de matrícula

 

PAGAMENT

Opció A

El pagament del 100 % dels campaments amb un ingrés bancari i enviant el resguard del comprovant de pagament.

Opció B    

El pagament del 50% dels campaments al formalitzar la inscripció. I el 50% restant abans del 27 de juny. Si no es realitza el segon pagament la plaça quedarà anul·lada i no es retornaran els diners pagats.

El fet d’haver realitzat el pagament de les Colònies no garanteix la plaça a l’activitat si no es fa entrega de tota la documentació.

IBAN: ES51 0081 0488 4700 0118 7929

CONCEPTE: Nom infant+ campaments + Esplai Fontsanta-Fatjó

COMPROVANT: Entregar el comprovant a direcció o enviar al mail de l'esplai: fontsanta-fatjo@fundesplai.org

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar o enviar un Whatsapp al 662 919 980 o per correu electrònic a fontsanta-fatjo@fundesplai.org

L'equip de monitors i monitores

El nostre equip de monitors/es i directors/es tenen l'experiència del treball de tot el curs a l'Esplai i han preparat el Projecte d'Estiu amb il·lusió i professionalitat. Són persones compromeses i implicades, que sovint han viscut l'experiència com a nois i noies a l'Esplai. Són gent preparada i formada per a atendre les necessitats dels infants i joves de manera efectiva i responsable. Són referents i estableixen un diàleg educatiu.

Les nostres tandes (Camp de treball) compleixen la normativa que marca la Generalitat, decret 267/2016 de 5 de juliol, que entre d'altres, estableix que la ràtio és de 10 infants per cada monitors/a.

Preus i disponibilitats

Inscripcions

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al 662.91.99.80 o per enviar-nos un correu electrònic a  fontsanta-fatjo@fundesplai.org

12 - 18 anys
Servei Preu × persona
CAMPAMENT JOVE 2023
del dissabte 8 al divendres 14 de juliol 2023
CAMPAMENT JOVE
300,00 €

Localització

Localització de l'activitat
TERRENY D'ACAMPADA - LES FEIXES DE CAMARASA

25691 ÀGER

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai