Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

Com que les activitats podrien patir algun canvi d'última hora, aquest any pots fer la preinscripció sense haver d'abonar, encara, cap import. Recorda que la reserva de plaça es farà per ordre de pre-inscripció.

Mitjançant la participació activa i potenciant la creativitat, utilitzarem l'anglès no només com un únic focus d'aprenentatge sinó com a eina per aprendre diferents continguts. Activitats de gravació, il·luminació, so i decoració del plató,combinades amb activitats de natura, excursions i jocs de nit. A més a més, aprofundirem en les tècniques d’efectes especials, tant digitals com de decoració física, en espais i en maquillatge. El nostre equip educatiu nadiu, amb formació i experiència en l’educació en el lleure, s’encarregaran de liderar diverses activitats per aconseguir desenvolupar la creativitat que portem a dins.

Gaudeix de l’estiu descobrint el director/a de cinema i l’artista que portes dins. Crea la teva pròpia pel·lícula, i parla d’allò que més t’interessi, et preocupi o et remogui per dins! Vine a aprendre i a desenvolupar les teves capacitats! Grava els paisatges, enregistra els sons de la naturalesa, col·loca bé els focus, maquilla i crea efectes especials! I fes un bon cop de claqueta per començar l’acció! T’esperen els nostres professionals del cinema i del món audiovisual.

T'hi atreveixes?
 

Raons per inscriure-s'hi

En aquestes colònies podràs manipular material audiovisual professional i comptar amb el suport i assessorament de persones expertes. A més, es duran a terme tallers sobre aspectes concretes de tot el procés de realització, com ara tallers de maquillatge professional i vestuari.

Aquestes activitats es combinaran amb activitats de lleure i esportives en un indret natural privilegiat com el Port del Compte.

Formació professionalitzada en audiovisuals
Taller de maquillatge i vestuari
Gravació d'un curt
Activitats d'aventura i esport

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:00 Ens aixequem i ens preparem...
09:00 Esmorzar
10:00 Serveis: tasques diàries
11:00 Activitat de matí
13:00 Temps lliure
13:15 Serveis: tasques diàries
13:30 Dinar
14:30 Temps lliure
15:00 Racons de lleure (música, pintura, jocs...)
15:30 Activitat de tarda
17:30 Berenar
18:00 Activitat de lleure
19:00 Temps lliure i dutxes
19:45 Serveis: tasques diàries
20:00 Sopar
21:00 Temps lliure
21:30 Activitat de nit
23:00 Bona nit!

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per FUNDACIO CATALANA DE L'ESPLAI (avís legal)

Detalls

Què inclou?

 • ·Allotjament a l’Alberg El Mirador del Port del Compte amb pensió completa.
 • ·Activitats íntegrament en anglès amb un alt percentatge de professorat nadiu.
 • ·Material Audiovisual Professional.
 • ·Talleristes professionals.
 • ·Material pedagògic creat per l’equip pedagògic de Fundesplai.
 • ·Esports, excursions i activitats diàries dirigides.
 • ·Activitats d’aventura (caiac, tir amb arc, parc d’aventura) amb monitoratge titulat.
 • ·Jocs nocturns.
 • ·Dossier informatiu.
 • ·Equip de monitors/es i educadors/es amb titulació oficial.
 • ·Avaluació continuada i certificat de final de curs.
 • ·Supervisió les 24h pel nostre equip.
 • ·Telèfon d’emergència les 24h

L'Alberg del Mirador del Port del Compte es troba en un indret natural privilegiat a la comarca del Solsonès. Les instal·lacions compten amb molts espais exteriors i piscina. L'establiment compleix de forma estricta totes les normatives establertes pel Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya en relació a la protecció contra la covid-19.

L'equip de monitors i monitores

L'equip de monitors/es de les colònies estarà format per persones titulades en la direcció i monitoratge d'activitats de lleure infantil i juvenil. Gran part de l'equip estarà format per persones natives i també comptaran amb monitors/es amb titulació esportiva per a les activitats d'aventura. Hi haurà també la participació de talleristes especialitazts per a la dinamització d'algunes activitats i tallers.

Preus i disponibilitats

Inscriu els teus fils / filles en 3 clics!
 1. Marca els torns que t'interessen
 2. Indica el nombre de participants que vols inscriure
 3. Fes clic al botó Començar la inscripció
de 13 a 17 anys
Servei Preu × persona  
Un campament per a amants del cinema
del dijous 24 de juny al dissabte 3 de juliol 2021
film camp 2021
690,00 €
Vull inscriure

Localització

Localització de l'activitat
Alberg El Mirador Port Del Comte

25284 PORT DEL COMTE, COMA I LA PEDRA (LA)

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai