Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

Com que les activitats podrien patir algun canvi d'última hora, aquest any pots fer la preinscripció sense haver d'abonar, encara, cap import. Recorda que la reserva de plaça es farà per ordre de pre-inscripció.

L'activitat d'estiu alternativa que realitza l'Associació Enlleura't és un servei que es dóna a les famílies amb necessitat de deixar als seus fills i/o filles a un espai educatiu, lúdic i segur, durant les vacances escolars.
Les activitats que es portaran a terme durant el Casal es faran al voltant d'un fil conductor en el qual els infants gaudiran de les festes populars de Mataró "Les Santes". A partir d'aquesta temàtica es portaran a terme, seguint els protocols de seguretat, activitats i dinàmiques lúdiques, esportives, culturals i basant-se en aquells valors que defensem des de l'entitat.

Raons per inscriure-s'hi

Activitats conjuntes: festa inicial centre interès, creació samarretes, sortida a la platja, tallers de cuina, cinema, xiringades, jocs d'aigua, gimcama marrana, gimcama pel centre de Mataró, manualitats, jocs musicals, olimpiades esportives i festa final

CICLE INFANTIL:

  • Nit a l'escola
  • Piscina Sant Julià d'Alfou

PRIMÀRIA

  • Acampada 2 nits a Campament El Solell al Montnegre amb cicle primària
  • Illa Fantasia

JOVES (ESO)

  • Ruta camí de ronda 
  • Illa Fantasia
  • Ruta amb bicicleta
Acampada de 3 dies (2 nits)
Ruta Cami de Ronda
Illa Fantasia
Nit a l'escola

Activitats inclusives!

Hem pensat específicament aquestes activitats perquè hi pugui participar qualsevol infant o jove, independentment de si pateix alguna discapacitat física, sensorial o intel·lectual.

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

09:00 Bon dia!!
09:30 Inici activitat del matí
10:30 Esmorzar
11:00 Continuem activitat del mati
13:00 Dinar
15:00 Rebuda tarda
15:15 Inici activitat de tarda
17:00 Comiat

Organitza

Aquesta activitat està promoguda per AJUNTAMENT DE MATARÓ. (avís legal) i gestionada per ASSOCIACIÓ DE LLEURE I CULTURA ENLLEURA'T (avís legal)

Detalls

SERVEIS EXTRES (fora del preu):

  • Servei de menjador de 13 a 17h (6,50€/dia)
  • Acollida matinal de 8 a 9h (3€ dia)
  • Permanencies tarda de 17 a 18h (3€ dia)

 

L'equip de monitors i monitores

L'equip educatiu estarà composat per un directora general, 1 coordinador que farà la funcio de corretorns i responsables de seguretat i higiene, 8 monitor/es  (ràtio 1/10), 2 monitor/es de pràctiques.  Més del 90% dels monitor/es estan titulats amb el títol de monitor/a de lleure, molts d'ells curs implantat a l'Enlleura't.

Preus i disponibilitats

Inscripcions

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al 664893508 o per e-mail a nsanchez@enlleurat.org

de 3 a 16 anys
Servei Preu × persona
Setmana 1
del dilluns 28 de juny al divendres 2 de juliol 2021
Complet
Casal tot el dia
60,00 €
Setmana 2
del dilluns 5 al divendres 9 de juliol 2021
Complet
Casal tot el dia
70,00 €
Setmana 3
del dilluns 12 al divendres 16 de juliol 2021
Complet
Casal tot el dia
60,00 €
Setmana 4
del dilluns 19 al divendres 23 de juliol 2021
Complet
Casal tot el dia
60,00 €

Localització

Localització de l'activitat
ESCOLA TORRE LLAUDER
Carrer de la Ciutat Freta,31
08302 MATARÓ

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai