Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

En acabar el mes d'agost les famílies tornen a la rutina però els infants encara disposen d'alguns dies de vacances que cal aprofitar! A l'Espai Espurnes organitzem un casal on petits i grans es retrobaran amb la diversió i la bona companyia.

Seguint la nostra tradició educativa els nens i nenes es veuran implicats en una temàtica concreta (centre d'interès) que motivarà totes les activitats que es duran a terme, com ara tallers, jocs, gimcanes, sortides... on els protagonistes són la diversió i l'educació en els valors que, com a entitat de lleure, fomentem a totes les nostres activitats: la vida de grup, l'acció ciutadana, l'ecologia, la pau, la imaginació i la creativitat, la tradició i cultura catalanes i viure la felicitat.

L'horari principal on es desenvoluparan les activitats serà de 9 del matí a 14h del migdia. A més a més, oferim a les famílies els serveis de menjador (amb servei de càtering extern) de 14 a 15.30h.

Raons per inscriure-s'hi

Educació i valors
L'experiència de les entitats de lleure del poble

Activitats inclusives!

Caldrà adjuntar el certificat de discapacitat i aportar informació per tal de valorar la idoneitat de l'activitat o els suports necessaris per tirar endavant l'activitat. 

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:00 Acollida (opcional)
09:00 Bon dia i activitat I
11:00 Esmorzar i temps lliure
11:45 Activitat II
13:00 Joc lliure
13:30 Recollida i valoració
14:00 Dinar (opcional)
15:30 Activitat de tarda (opcional)

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per Grup d'Esplai Espurnes (avís legal)

L'equip de monitors i monitores

Durant el curs fem activitats a l'esplai (tallers i ludoteca de dilluns a divendres, activitat de dissabtes...) fet que ens permet disposar d'un equip de monitors i monitores consolidat, professional, amb experiència en el món del lleure i gran implicació i dedicació en la seva tasca educativa. El seu entusiasme i professionalitat són una garantia de qualitat a totes les activitats que organitzem.

Tots els monitors i monitores de la nostra entitat tenen el títol de monitor en activitats de lleure infantil i juvenil expedit per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Preus i disponibilitats

Inscriu els teus fils / filles en 3 clics!
  1. Marca els torns que t'interessen
  2. Indica el nombre de participants que vols inscriure
  3. Fes clic al botó Començar la inscripció
de 3 a 16 anys
Servei Preu × persona  
1a setmana
del dilluns 30 d'agost al divendres 3 de setembre 2021
Casal de matí
65,00 €
2a setmana
del dilluns 6 al divendres 10 de setembre 2021
Últimes places disponibles!
Casal de matí
65,00 €
Vull inscriure

Localització

Localització de l'activitat
Grup d'Esplai Espurnes
Carrer del Bruc, 40
08950 ESPLUGUES DE LLOBREGAT

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les nostres activitats! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai