Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

Al Campus de Periodisme de l'Ara hi torbaràs activitats relacionades amb el periodisme: taller de ràdio, taller de TV, periodisme mòbil i en directe, taller d'escriptura, taller de fotografia.... i tot això combinat amb activitats lúdiques: vela, caiac, paddle surf, bicicletada pels espais naturals del Delta del Llobregat i altres activitats sorpresa.

Aquest Capmus té lloc a l'Alberg Centre Esplai del Prat de Llobregat des d'on es dinamitzaran totes les activitats periodístiques i les activitats de lleure gaudint dels Espas del Delta i la platja.

Activitats inclusives!

L'Alberg Centre Esplai està totalment adaptat i, dins dels objectius de Fundesplai tenim com a missó educar infants i joves, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió.

Organitza

Aquesta activitat està promoguda per Diari Ara (avís legal) i gestionada per FUNDACIO CATALANA DE L'ESPLAI (avís legal)

Preus i disponibilitats

Inscriu els teus fils / filles en 3 clics!
  1. Marca els torns que t'interessen
  2. Indica el nombre de participants que vols inscriure
  3. Fes clic al botó Començar la inscripció

Durant el procés d'inscripció tindràs la possibilitat de sol·licitar una beca. S'han de complir una sèrie de requisits (caldrà aportar documentació acreditativa), entre els quals que com a mínim un dels progenitors estigui a l'atur en el moment de fer la petició. En aquest cas, no et caldrà pagar res fins que la sol·licitud es resolgui.
més informació sobre les beques i ajuts

de 11 a 14 anys
Servei Preu × persona  
CAMPUS INTRODUCCIÓ AL PERIODISME - 1er ANY
del dilluns 29 de juny al dissabte 4 de juliol 2020
Campus de periodisme de l'Ara
385,00 €
de 12 a 15 anys
Servei Preu × persona  
CAMPUS PERIODISME AMB HUMOR - 2n ANY
del dilluns 31 d'agost al dissabte 5 de setembre 2020
Campus de periodisme de l'Ara
385,00 €
de 13 a 16 anys
Servei Preu × persona  
CAMPUS PERIODISME SOCIAL I NOUS FORMATS - 3er ANY
del dilluns 13 al dissabte 18 de juliol 2020
Campus de periodisme de l'Ara
385,00 €
Vull inscriure

Localització

Localització de l'activitat
CENTRE ESPLAI
Riu Anoia 42-54
08820 PRAT DE LLOBREGAT (EL)

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai