Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

Com que les activitats podrien patir algun canvi d'última hora, aquest any pots fer la preinscripció sense haver d'abonar, encara, cap import. Recorda que la reserva de plaça es farà per ordre de pre-inscripció.

Casal per infants 2 a 12 anys on a través d’una aventura d’estiu desenvoluparan tallers, manualitats, racons, ambients, jocs, gimcanes, jocs de cucanya, visites a sales d’exposicions i museus, piscina…..Tot acompanyat per activitats com jocs amb bombolles, jocs gegants, circuits de vehicles a pedals, festa de la espuma, inflables, rampa de sabó,.... Aquest casal té servei de beques i descomptes, a part es pot gaudir per setmanes de la forma totalment lliure i personalitzada en horaris i setmanes.

Raons per inscriure-s'hi

Tallers, manualitats i jocs
Piscina i jocs d'aigua
Rampa de sabó i inflables
Festa de la espuma i sortides

Activitats inclusives!

Hem pensat específicament aquestes activitats perquè hi pugui participar qualsevol infant o jove, independentment de si pateix alguna discapacitat física, sensorial o intel·lectual.

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per ASSOCIACIÓ JUVENIL SALSA JOVE (avís legal)

Detalls

Aquest preu inclou el monitoratge titulat exigit per normativa, el material fungible, tallers, jocs, manualitats, samarreta, piscina, bicicletada... I alguna activitat setmanal de festa de l’espuma, castells inflables ( interior de pavelló ) , jocs d’aigua, racons de bombolles i altres. Tot dins d’aquest preu. Amb l’opció d’incloure alguna excursió de tot, afegint al preu,  el dia segons edats i calendari, amb preu a part. Per anar a llocs com un parc aquàtic, Tibidabo, platja, parc d'aventures ( tirolines... ), parc animals, port aventura o banyar-se a l’estany de Banyoles. També es pot posar alguna nit de colònies o campaments.

 

Preus i disponibilitats

Inscripcions

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al 699008522 o per e-mail a salsajove@hotmail.com

 

https://www.salsajove.com/esquerradelter

de 2 a 12 anys
Servei Preu × persona
TORN 1 JUNY 2021
del dimecres 23 al diumenge 27 de juny 2021
9H A 13H
16,00 €
9H A 15H + TUPPER
22,00 €
9H A 17H + TUPPER
26,00 €
9H A 15H + CÀTERING
28,00 €
9H A 17H + CÀTERING
34,00 €
TORN 2 JUNY 2021
del dilluns 28 de juny al diumenge 4 de juliol 2021
9H A 13H
39,00 €
9H A 15H + TUPPER
55,00 €
9H A 17H + TUPPER
65,00 €
9H A 15H + CÀTERING
70,00 €
9H A 17H + CÀTERING
85,00 €

Localització

Localització de l'activitat
ASSOCIACIÓ JUVENIL SALSA JOVE
Carrer Josep Maria Prat,12-14
17079 GIRONA

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai