Colònies a Fogars de Montclús: La Traüna (2n i 3r)

Colònies a FOGARS DE MONCLUS
  • de 7 a 9 anys
  • 6 dies / 5 nits
  • del 20 al 25 de juliol 2020

Informació general

La Traüna és una masia de muntanya enmig del bosc d’alzines, roures, faigs i castanyers centenaris del vessant sud del Turó de l’home. És un indret de natura exuberant on s’hi respira calma i silenci. Natura en estat pur. La Traüna compta amb diverses mesures de sostenibilitat i ha obtingut la Certificació BIOSPHERE. Un paisatge magnífic per descobrir el Montseny, fer excursions, tallers de natura i molt més!

Raons per inscriure-s'hi

1. Activitats de natura.

2. Es treballa l’educació en valors i es potencia la convivencia.

3. S’esdevenen vincles afectius entre els infants i l’equip de monitors/es.

4. Ens adapten totalment a les capacitats cognitives i motores dels alumnes, utilitzant diferents nivells i metodologies d’aprenentatge.

Treball en equip i potenciar l'autonomia
Entorn de natura
Convivència

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per PAIDOS + FUNDESPLAI (avís legal)

Detalls

Preinscripcions: Del 2 de al 23 de desembre. Per tal de reservar les vostres places s'haurà de fer un primer pagament de 40 € que es descomptarà de la totalitat. La resta de la totalitat es facturarà en dos pagaments del 50% en els mesos de maig i juliol. Les places seran limitades, per ordre d'arribada.

Les places restants es tornaran a obrir juntament amb les inscripcions de casals d'estiu al llarg del mes de març fins a exhaurir la disponibilitat d'aquestes.

Descomptes: 

Us informem que s’aplicarà un descompte del 10% del preu total si la inscripció inclou:

  • Inscripció a 4 o més torns del total dels casals.
  • A partir de 2n germà inscrit en el mateix torn.

Aquests descomptes s'aplicaran en els següents pagaments i no són acumulables.

Aquest casal forma part de la proposta temàtica global que oferim a les diferents escoles de Sant Cugat, amb la voluntat que el nen/a pugui triar aquella proposta que més s'adapti a les seves inquietuds. Aquesta proposta està oberta a tots/es els nens/es de Sant Cugat, i es caracteritza per ser variada (artística, esportiva, creativa, tecnològica) oferint diferents activitats temàtiques, i coorganitzades amb diferents entitats. Podeu consultar en aquesta web la resta de casals i campus temàtics.

L'equip de monitors i monitores

El grup de monitors i monitores que està al càrrec dels nens/es tindrà estabilitat al llarg de totes les colònies, garantint així els referents pels nens i nenes durant l’estada. Aquests monitors i monitores, que disposen de la titulació pertinent, són els encarregats de programar  totes les activitats setmanals. Tanmateix, molts d’ells són treballadors/es habituals de Paidos durant el curs a l’escola.

En els nostres casals d'estiu complim la normativa que marca la Generalitat, decret 267/2016, de 5 de juliol, que, entre d'altres, estableix la ràtio establerta durant el casal.

Preus i disponibilitats

de 7 a 9 anys
Servei Preu × persona
Colònies Fogars de Monclús 2n i 3r - 5è Torn
del dilluns 20 al dissabte 25 de juliol 2020
Últimes places disponibles!
Colònies
248,40 €

Inscripcions

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al 717129824 o per e-mail a casalspaidos@fundesplai.org

Localització

Localització de l'activitat
CASA DE COLÒNIES I ESCOLA DE NATURA - LA TRAÜNA
BV-5301 km 15
08469 FOGARS DE MONCLUS

Situar al mapa