Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

Com que les activitats podrien patir algun canvi d'última hora, aquest any pots fer la preinscripció sense haver d'abonar, encara, cap import. Recorda que la reserva de plaça es farà per ordre de pre-inscripció.

COLÒNIES 2021. EL FURT

Els monitors i monitores del Catesplai Planenc hem rebut un missatge dels investigadors d'EL CAS on ens demane ajuda. EL SOL I LA LLUNA HAN ESTAT ROBATS!!!
Després de molt treballar, ja tenen uns quants sospitosos, i tots ells força coneguts pels membres del CATESPLAI PLANENC. Ara doncs, és el moment d'ajudar-los a descobrir qui ha sigut el lladre i trobar el Sol i la Lluna, t'hi apuntes?

Els escollits viatjarem fins al Moianès a la Casa de colònies Mas Saiol, al Moià. Serà el lloc perfecte per intentar trobar el Sol i la Lluna i ajudar als membres d'EL CAS. Durant aquest viatge ens adonarem que les coses no sempre són el que semblen. Vens amb nosaltres?

Us hi esperem a tots!

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

09:00 Esmorzar
10:00 Activitat
13:30 Dinar
16:00 Activitat
17:30 Berenar
18:00 Activitat
20:30 Sopar
22:00 Activitat
23:30 Dormir

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per Associació Catesplai Planenc (avís legal)

Detalls

EDATS: 

-Infants que han cursat de P3 a 4t d'ESO el curs 2020-2021.

INSCRIPCIONS ONLINE:

Del 31 de maig a l'18 de juny. 

El pagament de l'activitat s'ha de realitzar al compte corrent: ES70 2100 0782 9401 0044 1306, tot posant com a remitent el NOM I COGNOM de l'infant. Fet el pagament s'ha d'enviar el resguard de pagament al següent correu: catesplaiplanenc@gmail.com abans de l'11 de juny de 2021.   

Les places són limitades i es formalitzen un cop s'ha fet la inscripció per aquesta pàgina web i s'ha entregat un justificant de pagament al correu electrònic: catesplaiplanenc@gmail.com (podeu realitzar les corresponents consultes en aquest mateix correu).

 

L'Associació Catesplai Planenc es reserva els drets a no acceptar la inscripció d'un participant si no s'ha efectuat correctament el pagament dins del termini de la inscripció.

L'Associació Catesplai Planenc es reserva els drets a no acceptar una inscripció si aquesta està fora de termini o no s'ha adjuntat tota la documentació requerida a la intranet dels pares (dades d'interès, fotocòpia carnet de vacunes, fotocòpia CatSalut i resguard de pagament), dins del termini de la inscripció.

 

L'equip de monitors i monitores

L'equip educatiu de les colònies està compost pels monitors i les monitores del Catesplai Planenc. Un conjunt de joves implicats en el nostre poble des de fa anys i molts dels quals disposen del títol de monitor/a de lleure. També comptem amb els corresponents responsables de segureta i higiene per la Covid-19.

Preus i disponibilitats

Inscriu els teus fils / filles en 3 clics!
  1. Marca els torns que t'interessen
  2. Indica el nombre de participants que vols inscriure
  3. Fes clic al botó Començar la inscripció
de 4 a 17 anys
Servei Preu × persona  
COLÒNIES. EL FURT
del diumenge 1 al dissabte 7 d'agost 2021
Complet
COLÒNIES PETITS
Reducció dies PETITS (del 4 al 7 d'agost)
170,00 €
COLÒNIES GERMANS
Descompte 10 EUR/germà si hi ha dos o més germans inscrits (de l'1 al 7 d'agost)
265,00 €
COLÒNIES
De l'1 al 7 d'agost
275,00 €
Vull inscriure

Localització

Localització de l'activitat
Associació Catesplai Planenc
Carrer Major 21
43810 PLA DE SANTA MARIA (EL)

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les nostres activitats! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai