Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

T'agrada marxar de colònies però vols una mica més d'aventura? Doncs no t'ho pensis! 

Totes les "comoditats" d'una casa de colònies (menjador, lavabos, dutxes...) però alhora dorm en una tenda d'acampada i realitza activitats envoltat de natura. Al campament faràs nous i amics i amigues, disposant d'un pantà proper on banyar-te, de boscos per explorar, descobrir i jugar, d'activitats de tota mena preparades i dinamitzades pels monitors que faran que cada dia sigui una nova sorpresa... tot això i més són les coses que fan que els campaments d'Espurnes siguin l'activitat per excel·lència de l'estiu!

Durant els campaments els infants aprenen a ser més autònoms, a tenir cura de les seves pertinences, de la seva higiene, a compartir i a viure en grup, a ser més tolerants, a valorar i a respectar les normes de convivència, etc. A més a més, disposaran d'una gran oportunitat per descobrir la natura, per aprendre a respectar-la i a ser conscients de la importància de la seva preservació. Seguint la nostra tradició educativa els nens i nenes es veuran implicats en una temàtica concreta (centre d'interès) que motivarà totes les activitats que es duran a terme, com ara tallers, jocs, gimcanes, excursions... on els protagonistes són la diversió i l'educació en els valors que, com a entitat de lleure, fomentem a totes les nostres activitats: la vida de grup, l'acció ciutadana, l'ecologia, la pau, la imaginació i la creativitat, la tradició i cultura catalanes i viure la felicitat.

Raons per inscriure-s'hi

Aventura
Valors
Noves amistats
Natura

Activitats inclusives!

Caldrà adjuntar el certificat de discapacitat i aportar informació per tal de valorar la idoneitat de l'activitat o els suports necessaris per tirar endavant l'activitat. 

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per GRUP D'ESPLAI ESPURNES (avís legal)

Detalls

Farem una reunió informativa abans de començar l'activitat. Us avisarem des de l'esplai de la data de la reunió.

L'equip de monitors i monitores

A la nostra entitat les activitats d'estiu esdevenen la culminació de tot el treball dut a terme durant el curs. Els encarregats de preparar-les són els mateixos monitors i monitores que desenvolupen la seva tasca cada dissabte com a part del seu voluntariat a l'esplai. El seu entusiasme, la seva dedicació i professionalitat són una garantia de qualitat a totes les activitats que organitzem. Tots els monitors i monitores de la nostra entitat tenen el títol de monitor en activitats de lleure infantil i juvenil expedit per la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Preus i disponibilitats

Inscriu els teus fils / filles en 3 clics!
  1. Marca els torns que t'interessen
  2. Indica el nombre de participants que vols inscriure
  3. Fes clic al botó Començar la inscripció

Durant el procés d'inscripció tindràs la possibilitat de sol·licitar una beca. S'han de complir una sèrie de requisits (caldrà aportar documentació acreditativa), entre els quals que com a mínim un dels progenitors estigui a l'atur en el moment de fer la petició. En aquest cas, no et caldrà pagar res fins que la sol·licitud es resolgui.
més informació sobre les beques i ajuts

de 7 a 9 anys
Servei Preu × persona  
Campaments Sírus 2021 (2n a 3r)
del dilluns 28 de juny al divendres 2 de juliol 2021
Complet
Campaments Sírius socis
200,00 €
Campaments Sírius no socis
215,00 €
Vull inscriure

Localització

Localització de l'activitat
TERRENY D'ACAMPADA LA DEVESA DE LES CODINES
Carretera BV-4655,a Sora . Km 1
08585 MONTESQUIU

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai