Et consideres un aventurer/a? T'agrada afrontar desafiaments? Doncs aquest són els teus campaments!

Imagina viure durant sis dies en una tenda d'acampada, envoltat de natura, on faràs nous i amics i amigues, dinant sota l'ombra d'una carpa, disposant d'un riu proper on banyar-te, de boscos per explorar, descobrir i jugar, d'activitats de tota mena preparades i dinamitzades pels monitors que faran que cada dia sigui una nova sorpresa... Tot això i més són les coses que fan que els campaments d'Espurnes siguin l'activitat per excel·lència de l'estiu!

Durant els campaments els infants aprenen a ser més autònoms, a tenir cura de les seves pertinences, de la seva higiene, a compartir i a viure en grup, a ser més tolerants, a valorar i a respectar les normes de convivència, etc. A més a més, disposaran d'una gran oportunitat per descobrir la natura, per aprendre a respectar-la i a ser conscients de la importància de la seva preservació. Seguint la nostra tradició educativa els nens i nenes es veuran implicats en una temàtica concreta (centre d'interès) que motivarà totes les activitats que es duran a terme, com ara tallers, jocs, gimcanes, excursions... on els protagonistes són la diversió i l'educació en els valors que, com a entitat de lleure, fomentem a totes les nostres activitats: la vida de grup, l'acció ciutadana, l'ecologia, la pau, la imaginació i la creativitat, la tradició i cultura catalanes i viure la felicitat.

Raons per inscriure-s'hi

Aventura
Valors
Noves amistats
Natura

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:00 Bon dia
09:00 Esmorzar
10:00 Activitat matí
14:00 Dinar
15:00 Temps lliure
16:00 Activitat tarda part 1
17:00 Berenar
18:00 Activitat tarda part 2
20:00 Sopar
21:00 Activitat nit
22:30 Bona nit

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per Grup d'Esplai Espurnes (avís legal)

Detalls

Farem una reunió informativa abans de començar l'activitat on a més a més els infants podran venir a conèixer els seus monitors/es i companys/es. Us avisarem des de l'esplai de la data de la reunió.

L'equip de monitors i monitores

A la nostra entitat les activitats d'estiu esdevenen la culminació de tot el treball dut a terme durant el curs. Els encarregats de preparar-les són els mateixos monitors i monitores que desenvolupen la seva tasca cada dissabte com a part del seu voluntariat a l'esplai. El seu entusiasme, la seva dedicació i professionalitat són una garantia de qualitat a totes les activitats que organitzem. Tots els monitors i monitores de la nostra entitat tenen el títol de monitor en activitats de lleure infantil i juvenil expedit per la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Preus i disponibilitats

Inscriu els teus fills / filles en 3 clics!
  1. Marca els torns que t'interessen
  2. Indica el nombre de participants que vols inscriure
  3. Fes clic al botó Començar la inscripció

Durant el procés d'inscripció tindràs la possibilitat de sol·licitar una beca. S'han de complir una sèrie de requisits (caldrà aportar documentació acreditativa), entre els quals que com a mínim un dels progenitors estigui a l'atur en el moment de fer la petició. En aquest cas, no et caldrà pagar res fins que la sol·licitud es resolgui.
més informació sobre les beques i ajuts

7 - 10 anys
Servei Preu × persona  
Tanda d'estiu Sírius
del dilluns 1 al divendres 5 de juliol 2024
Últimes places disponibles!
tanda d'estiu Sírius Socis
215,00 €
tanda d'estiu Sírius no Soci
220,00 €
Vull inscriure

Localització

Localització de l'activitat
TERRENY D'ACAMPADA - ELS OMS
A 5 KM de Breda
17159 SANT FELIU DE BUIXALLEU

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai