Campament jove a Saldes. Club d'Esplai Bellvitge

Campaments a
  • de 12 a 16 anys
  • 10 dies / 9 nits
  • del 25 de juny al 4 de juliol 2019

Informació general

Viurem uns campaments a Saldes. Caldrà organitzar-nos i fer-nos nosaltres mateixos els àpats! . La diversió i l'aventura seran els nostres companys per a explorar aquesta zona natural al costat del Pedraforca, la muntanya màgica, plena de llocs sorprenents.

Les activitats lúdiques com els jocs de nit, els jocs d'aigua, les festes, les cançons, juntament amb les activitats tècniques i les excursions són una combinació que permet viure moments de gran diversió, de desenvolupament de capacitats personals, així com conèixer i gaudir de la natura.

Prepareu-vos per a viure dies intensos reptes i de gran alegria.

Raons per inscriure-s'hi

Descripció

- Inscripcions per setmanes.

- Grup de nens i nenes de la mateixa edat.

- Monitors i monitores titulats/des.

- Ràtio 1 monitor/a cada 10 nens i nenes màxim.

 

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:15 Ens llevem
09:00 Esmorzar
09:45 Serveis
10:30 Activitat de matí
12:15 Canviar-se per la piscina
12:30 Piscina
13:30 Dinar
15:00 Activitats relaxades no dirigides
16:00 Activitat de tarda
17:30 Berenar
17:45 Activitat de tarda
18:30 Dutxes
19:30 Valoració per colles
20:00 Sopar
21:00 Activitat de nit
22:15 Anar a dormir

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per CLUB D'ESPLAI BELLVITGE (avís legal)

Detalls

  • Per a la realització de la inscripció cal la següent documentació: fotocòpia de la targeta sanitària, carnet de vacunació, DNI del pare/mare/tutor/tutora i omplir el formulari d’inscripció.
  • Aquesta inscripció online es considerarà confirmada un cop realitzat el contacte i l’entrevista amb el responsable de l’activitat.
  • La inscripció de l’activitat serà efectiva un cop quedi confirmat el pagament.
  • Possibilitats d'ajuts i finançament.
  • Per tal de garantir una bona informació de l’activitat, es realitzarà una reunió informativa de famílies (data a concretar, primera quinzena de juny).
  • Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al 93.335.40.00 o per correu electrònic a cebellvitge@fundesplai.org.

 

L'equip de monitors i monitores

El nostre equip de monitors/res i directors/res  tenen l'experiència de treball  de tot el curs a l'Esplai i han preparat el projecte d'estiu amb il·lusió i professionalitat. Són persones compromeses i implicades que sovint  han viscut l’experiència com a nois i noies a l’Esplai. Són gent preparada i formada per a atendre les necessitats dels infants i joves de manera efectiva i responsable. Són referents i estableixen un diàleg educatiu.

 

En les nostres casals/colònies/campaments/….  complim la normativa que marca la Generalitat, decret 267/2016 de 5 de juliol, que entre d'altres, estableix que la ràtio establerta és 10 infants per cada monitor/a. (8 infants si són menors de 3 anys). A més a més comptem amb la col·laboració de monitors/es de pràctiques

Preus i disponibilitats

de 12 a 16 anys
Servei Preu × persona
CAMPAMENTS ESTIU JOVES
del dimarts 25 de juny al dijous 4 de juliol 2019
Últimes places disponibles!
CAMPAMENTS ESTIU JOVES
352,00 €

Inscripcions

Els no socis hauran d'abonar  27€ en concepte de matricula.
Aquesta quota es farà efectiva un cop quedi confirmada la inscripció i en la forma de pagament que s’acordi amb l’entitat.

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al 93 335 40 00 o per e-mail a cebellvitge@fundesplai.org

Localització

Saldes