Colònies Multientitats Esportives: El Company (2n i 3r)

Colònies a VILANOVA DE SAU
 • de 7 a 9 anys
 • 6 dies / 5 nits
 • del 13 al 18 de juliol 2020

Informació general

Aquest any, encetem una nova proposta de COLÔNIES MULTIENTITATS ESPORTIVES,amb la col·laboració de 6 entitats esportives municipals donant forma aquesta proposta:

 • Club Karate Sant Cugat
 • Club Voleibol Sant Cugat
 • Club Handbol Sant Cugat
 • Unió Ciclista Sant Cugat
 • QBasket Sant Cugat
 • Unió Esportiva Sant Cugat (UESC)

Cal posar l’accent en el caràcter multientitats de les activitats, no tan sols volem organitzar una activitat multiesportiva, sinó informar i donar a conèixer als infants participants quines són les entitats que hi ha al darrere d’aquesta activitat esportiva. Així, en el guió de cadascuna de les propostes es podran veure com es generen activitats no per tan sols practicar diferents esports, sinó per conèixer les entitats de referència d’aquests esports en l’àmbit municipal.

El Company és una majestuosa masia del poble de Vilanova de Sau restaurada diverses vegades i envoltada de camps de cultiu i boscos d’alzines i roures. Les llegendes, la història i la natura misteriosa de les Guilleries aporten a la casa tot el seu encant. A més, és una casa de colònies sostenible amb la Certificació BIOSPHERE. Un indret ideal per fer excursions, descobrir el bosc, escoltar els ocells, fer activitats i molt més!

Raons per inscriure-s'hi

Durant sis dies es practicaran, de manera rotatòria i en horari de matí i tarda, les activitats esportives d’handbol, karate, bàsquet i voleibol. Un dels dies es destinarà a fer ruta de BTT. A les nits s’organitzaran activitats de lleure. L’últim dia, dissabte, estarà destinat a les famílies que pujaran a recollir als seus fills/es, i que participar en una matinal d’activitats esportiva conjunta entre pares/mares, fills i filles, així com en un dinar col·lectiu.

A cada participant se li donarà una samarreta commemorativa i un vídeo de record de les colònies, que es presentarà a les famílies el dia que pugen a la casa.

Activitats esportives: Handbol, karate, ciclisme, bàsquet i voleibol
Ruta de BTT
Activitats de lleure
Circuït d’aventura

Activitats inclusives!

Hem pensat específicament aquestes activitats perquè hi pugui participar qualsevol infant o jove, independentment de si pateix alguna discapacitat física, sensorial o intel·lectual.

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per PAIDOS + FUNDESPLAI (avís legal)

Detalls

Preinscripcions: Del 2 de al 23 de desembre. Per tal de reservar les vostres places s'haurà de fer un primer pagament de 40 € que es descomptarà de la totalitat. La resta de la totalitat es facturarà en dos pagaments del 50% en els mesos de maig i juliol. Les places seran limitades, per ordre d'arribada.

Les places restants es tornaran a obrir juntament amb les inscripcions de casals d'estiu al llarg del mes de març fins a exhaurir la disponibilitat d'aquestes.

Descomptes: 

Us informem que s’aplicarà un descompte del 10% del preu total si la inscripció inclou:

 • Inscripció a 4 o més torns del total dels casals.
 • A partir de 2n germà inscrit en el mateix torn.

Aquests descomptes s'aplicaran en els següents pagaments i no són acumulables.

Aquest casal forma part de la proposta temàtica global que oferim a les diferents escoles de Sant Cugat, amb la voluntat que el nen/a pugui triar aquella proposta que més s'adapti a les seves inquietuds. Aquesta proposta està oberta a tots/es els nens/es de Sant Cugat, i es caracteritza per ser variada (artística, esportiva, creativa, tecnològica) oferint diferents activitats temàtiques, i coorganitzades amb diferents entitats. Podeu consultar en aquesta web la resta de casals i campus temàtics.

L'equip de monitors i monitores

Es crearà un equip pluridisciplinari que pertanyi a cadascuna de les entitats esportives organitzadores, prioritzant aquells/es que tinguin més coneixement del marc escolar. La direcció de les colònies anirà a càrrec d’una persona de Paidos.

En els nostres casals d'estiu complim la normativa que marca la Generalitat, decret 267/2016, de 5 de juliol, que, entre d'altres, estableix la ràtio establerta durant el casal.

Preus i disponibilitats

de 7 a 9 anys
Servei Preu × persona
Colònies Multientitats Esportives 2n i 3r - 4t Torn
del dilluns 13 al dissabte 18 de juliol 2020
Últimes places disponibles!
Colònies
309,00 €

Inscripcions

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al 717129824 o per e-mail a casalspaidos@fundesplai.org

Localització

Localització de l'activitat
CASA DE COLÒNIES EL COMPANY
Carretera N141d,s/n
08303 VILANOVA DE SAU

Situar al mapa