Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

El casal Jove és el moment per a conèixer nous amics i amigues, passar un estiu diferent i a més realitzar projectes en comú. Realitzem diferents activitats adaptades a les seves edats. El Casal Jove és una oportunitat per teixir noves amistats en edats adolescents i juvenils dins el teixit municipal d'Esplugues.

Aquest casal aprofita al màxim l'experiència en espais oberts i a l'aire lliure, tan siguin parcs, jardins, zones verdes o gimkanes pels carrers i barris d'Esplugues i voltants. També es realitzen excursions i sortides a la muntanya o la nautra, especialment Collserola i Sant Pere Màtrir. És una gran oportunitat per gaudir d'activitats dinamitzades per a joves durant aquest estiu.

Raons per inscriure-s'hi

Espais oberts
Adolescents i joves
Excursions
Jocs, gimcanes, dinàmiques de grup

Activitats inclusives!

Caldrà acreditar aquesta necessitat de suport amb un informe de discapacitat oficial d'organismes com el CSMIJ, l'EAP o el CDIAP.

 

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per GRUP D'ESPLAI ESPURNES (avís legal)

L'equip de monitors i monitores

L'equip de monitors i monitores pertanyen i estan vinculats a l'Esplai Espurnes. Durant l'any lideren les diferents activitats de l'esplai i estan compromesos amb la missió de la nostra entitat. 

Aquests monitors i monitores, que disposen de la titulació pertinent, són els encarregats de programar  totes les activitats setmanals. 

En els nostres casals d'estiu complim la normativa que marca la Generalitat, decret 267/2016, de 5 de juliol, que, entre d'altres, estableix la ràtio establerta durant el casal.

Preus i disponibilitats

Inscriu els teus fils / filles en 3 clics!
  1. Marca els torns que t'interessen
  2. Indica el nombre de participants que vols inscriure
  3. Fes clic al botó Començar la inscripció

Durant el procés d'inscripció tindràs la possibilitat de sol·licitar una beca. S'han de complir una sèrie de requisits (caldrà aportar documentació acreditativa), entre els quals que com a mínim un dels progenitors estigui a l'atur en el moment de fer la petició. En aquest cas, no et caldrà pagar res fins que la sol·licitud es resolgui.
més informació sobre les beques i ajuts

de 12 a 17 anys
Servei Preu × persona  
1a setmana
del dilluns 28 de juny al divendres 2 de juliol 2021
Últimes places disponibles!
Casal
80,00 €
2a setmana
del dilluns 5 al divendres 9 de juliol 2021
Últimes places disponibles!
Casal
80,00 €
3a setmana
del dilluns 12 al divendres 16 de juliol 2021
Casal
80,00 €
4a setmana
del dilluns 19 al divendres 23 de juliol 2021
Últimes places disponibles!
Casal
80,00 €
Vull inscriure

Localització

Localització de l'activitat
Grup d'Esplai Espurnes
Carrer del Bruc, 40
08950 ESPLUGUES DE LLOBREGAT

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai