Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

Al Campus de Periodisme Social, els i les participants aprendran a explicar històries de caire social a través dels nous formats que ofereix la tecnologia: els reportatges interactius. Aquest Campus es fa amb la col·laboració de diverses entitats socials, amb qui els nois i noies treballen en un reportatge interactiu que es publica a l’ARA. 

Tot això combinat amb activitats lúdiques: vela, caiac, paddle surf, bicicletada pels espais naturals del Delta del Llobregat i altres activitats sorpresa.

Aquest Campus té lloc a l'Alberg Centre Esplai del Prat de Llobregat des d'on es dinamitzaran totes les activitats periodístiques i les activitats de lleure gaudint dels Espais del Delta i la platja.

Aquest campus d'adreça a nois i noies nascuts el 2005, 2006 i 2007

 

 

Activitats inclusives!

Hem pensat específicament aquestes activitats perquè hi pugui participar qualsevol infant o jove, independentment de si pateix alguna discapacitat física, sensorial o intel·lectual.

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

09:00 Esmorzar
09:45 Bon dia i Trobada per grups de convivència
10:30 Tallers vinculats al periodisme
13:30 Dinar
14:30 Temps Lliure
16:00 Descobertes, activitats esportives i aquàtiques
19:00 Piscina i Dutxes
20:30 Sopar
21:30 Activitat de nit: vetllada, nit d'estels...
22:30 Trobada per grups de convivència i valoració del dia
23:00 Bona nit

Organitza

Aquesta activitat està promoguda per Diari Ara (avís legal) i gestionada per FUNDACIO CATALANA DE L'ESPLAI (avís legal)

Detalls

REUNIÓ DE FAMÍLIES: La reunió de famílies es farà de manera virtual el 17 de juny de 19.30 h a 20.45 h.

L'equip de monitors i monitores

Durant el campus l'equip de monitors i monitores amb gran experiència, acompanyaran als nois i noies en totes  les seves activitats.

Seguint la normativa del Departament de Joventut, l’equip de monitors disposarà del Títol de Monitor de Lleure i el coordinador el Títol de Director d’activitats de Lleure. Ampliem un 20% de les titulacions que exigeix la normativa segons DECRET 267/2016/5 de juliol.

Complirem amb la normativa vigent segons decret 267/2016 aprovat per la Direcció General de Joventut i ens adaptarem a les mesures  aprovades pel PROCICAT vigents en el moment de començar les activitats.

L’equip de monitors/es i la coordinació estaran formats per aplicar les mesures de seguretat i higiene previstes per la Direcció General de Joventut per evitar els contagis per COVID 19.

Preus i disponibilitats

Inscriu els teus fils / filles en 3 clics!
  1. Marca els torns que t'interessen
  2. Indica el nombre de participants que vols inscriure
  3. Fes clic al botó Començar la inscripció
de 13 a 16 anys
Servei Preu × persona  
CAMPUS PERIODISME SOCIAL
del dilluns 28 de juny al dissabte 3 de juliol 2021
Campus de periodisme de l'Ara
485,00 €
Vull inscriure

Localització

Localització de l'activitat
CENTRE ESPLAI
Riu Anoia 42-54
08820 PRAT DE LLOBREGAT (EL)

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai